בית פורומים שידוכי חרדים

ראיתי בחורה וזה לא יוצא מהראש!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2012 08:44 לינק ישיר 
ראיתי בחורה וזה לא יוצא מהראש!

הגמרא אומרת: גברא דייק ונסיב..
פירוש של המשפט במילים שלנו.. שגבר מדקדק היטב במיועדת להיות אשתו, עד שמחליט להתחתן עימה.
אצל הנשים זה קצת שונה אבל לא זה הנושא שלנו כעת.

יש לי מין עניין כזה.... לא יודע אם זה טוב או לא טוב תשפטו אתם, שאם ראיתי מישהי שמוצאת חן בעיניי, קשה לי עד מאד להוציא אותה מהראש!! כאילו זהו... החלטתי שזאת תהיה אשתי(כמובן אחרי שבדקתי ושאלתי וחקרתי לעומקן של דברים, ואני לא מדבר על מראה חיצוני).. ויהיה מה שיהיה, היא תמיד תהיה מספר 1 בעיניי...

הבעייתיות של הדבר הזה בעיניי, היא שעד שלא יקרה משהו, קשה לי להוציא אותה מהראש. אצטרך "לחכות" עד שהיא תתחתן, עד שאווכח שהיא לא טובה עבורי, או שסיבה חיצונית אחרת תגרום לכך שלא יהיה סיכוי בינינו. או בקיצור אחרי שכבר אני "גומר בדעתי" ומבין שמפה לא ייצא כלום, רק אז אני מעיז לחשוב בכיוונים אחרים

הפחד שבזה, זה שאם אסגור וורט ולא אפגש עם אחת כזו, אולי אחיה בתחושה של פיספוס, של מה היה קורה לו הייתי נפגשת עם ההיא... אולי היא יותר טובה... וכו' וכו'...
לא יודע מה לעשות עם זה, זאת בעיה חמורה אצלי... ננעלתי, אז זהו!

תוקן על ידי אסיק_good ב- 26/02/2012 10:11:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2012 05:39 לינק ישיר 

לא הבנתי למה קשה לכם להבין את הבחור
אם אתה מכיר את הבחורה תעשה צד אל תיהיה אדיש תפנה לגורם או אשיות שתעביר לה את המסר בצורה עקיפה בלבד כמובן
מי אמר שזה לא המזל שלך לפחות ניסית... ברגע שתשמע את המילה לא זה ירד לך
או בעז"ה יהיה פגישה וזה יתקדם

בהצלחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 13:49 לינק ישיר 

roeiuzan כתב:
תראה, ברור שהכל מתחיל ממשיכה חיצונית מסויימת, אנחנו אנשים חומריים אחרי הכל ואני אפילו הראשון.... יש התלהבות מסויימת ממראה, שנראה מוצא חן בעיניי. אבל לא זה הגורם העיקרי. וכראיה, ראיתי הרבה יפות אבל מיד עצרתי את זה באיבו כדבריך, כי ידעתי שלא זה מה שאני רוצה מעצמי. לא שיש לי התנגדות למראה חיצוני טוב מהרגיל, אבל לא מוכן שזה יבוא על חשבון הדברים החשובים לי באמת. לשאלתך, ברור שההתחלה של כל העניין נובע מהסתכלות במראה החיצוני, ולאו דוקא, גם צורת הלבוש והצניעות אותה היא משדרת. משם והלאה מתחיל השלב של הבירורים, והדמיון שמתחיל לפתח את הרגש, כפי שהיטבת להגדיר זאת. באשר לעצתך, אני חושב שהיא באמת במקום ...

זה שאתה מתלהב או נשמך למראה חיצוני, אין בזה חסרון, אחרי הכל זה רק מוכיח שאתה בן אדם בריא. 
השאלה היא רק מה זה גורם לך, וכשזה גורם לך לפתח חלומות ורגשות, זה באמת אליה וקוץ בה. 

ואיחוליי שבאמת מעתה והלאה רק תצליח להכניס את עצמת רגשותיך תחת כנפי השכל וההגיון:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 13:22 לינק ישיר 

תראה, ברור שהכל מתחיל ממשיכה חיצונית מסויימת, אנחנו אנשים חומריים אחרי הכל ואני אפילו הראשון.... יש התלהבות מסויימת ממראה, שנראה מוצא חן בעיניי. אבל לא זה הגורם העיקרי. וכראיה, ראיתי הרבה יפות אבל מיד עצרתי את זה באיבו כדבריך, כי ידעתי שלא זה מה שאני רוצה מעצמי. לא שיש לי התנגדות למראה חיצוני טוב מהרגיל, אבל לא מוכן שזה יבוא על חשבון הדברים החשובים לי באמת. לשאלתך, ברור שההתחלה של כל העניין נובע מהסתכלות במראה החיצוני, ולאו דוקא, גם צורת הלבוש והצניעות אותה היא משדרת. משם והלאה מתחיל השלב של הבירורים, והדמיון שמתחיל לפתח את הרגש, כפי שהיטבת להגדיר זאת. באשר לעצתך, אני חושב שהיא באמת במקום ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 12:52 לינק ישיר 

יש משהו שלא כ"כ הבנתי ואשמח אם תסביר לו אותו.
אתה מצד אחד מתאר מצב בו אתה רואה איזה בחורה ברחוב, זה מדליק אותך, גורם לך לברר עליה וכו' וכו'.. עד שזה מגיע למצב שאתה ממש מרגיש שהיא "האחת" שלך. 
מצד שני, אתה שוב ושוב חוזר על הנקודה הזאת שזה לא עניין של מראה חיצוני אלא פנימיות וכו'. 
מה שאני לא מבין זה, הרי אתה עצמך מודה שזה מתחיל ממשיכה חיצונית, מהעובדה שראית אותה והחלטת לברר עליה, והרי זה ברור שרק בגלל שנמשכת חיצונית החלטת לברר עליה, (אא"כ אתה נביא) אז למה בכל זאת אתה מתעקש שזה לא קשור לחיצוניות?

עכשיו, אם אני צודק שזה כן מתחיל מאיזה משיכה חיצונית. אז הרבה יותר מובן למה אתה ננעל עליה.. משום שהמראה החיצוני מסוגל מאד להשפיע על הרגש, וככל שאתה מדמיין אותה יותר, מדמיין את החיים שלכם ביחד, כמה שיהיה לכם טוב (כמובן בנוסף לאישיות שמוכשת ומתאימה לך) זה גורם לך עוד יותר להתקשר אליה רגשית בלב וכו'.. 

בתמצות, הדמיון יש לו כוח רב להבעיר בקרבך רגשות, רגשות שאתה מפתח אותם יותר ויותר, ולכן גם אתה נקשר רגשית בלב יותר אפי' שזה חד צדדי. 

עצתי לך: שתעצור את הכל באיבו, עוד לפני שהכל מתחיל. אל תתן לדימיון לעשות את שלו, אל תתן לרגש שלך להיסחף אחר הרצונות והתחושות שלך, תנסה לבדוק את הכל בצורה שכלית, בצורה יבשה. זה לא קל לאדם עם כ"כ הרבה רגש, אבל זה אפשרי. 

מקווה שהועלתי ושהבנתי נכון. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 11:51 לינק ישיר 

שהבחורה לא יוצאת לו מהראש....

לא הייתן אומרות, תפסיק לחשוב עלי כל הזמן?

תוקן על ידי טוב_לבב ב- 26/02/2012 11:51:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 11:49 לינק ישיר 

בס"ד

רומנטיקה,ככלל,זה דבר מאד נחמד..
אבל מה זה קשור לאשכול???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2012 11:35 לינק ישיר 

בנות, אתן אוהבות רומנטיקן כזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 11:23 לינק ישיר 

roeiuzan כתב:
הגמרא אומרת: גברא דייק ונסיב..
פירוש של המשפט במילים שלנו.. שגבר מדקדק היטב במיועדת להיות אשתו, עד שמחליט להתחתן עימה.
אצל הנשים זה קצת שונה אבל לא זה הנושא שלנו כעת.

אה באמת?! איך אתה יודע?? היית פעם אישה כדי לומר זאת בידיעה מוחלטת????
אז סתם שתוסיף טיפטיפה ידע,לא חסר בימינו בחורות דקדקניות שבוררות היטב כל בחור עד שמגיעות(תגענה) למושלם!

יש לי מין עניין כזה.... לא יודע אם זה טוב או לא טוב תשפטו אתם, שאם ראיתי מישהי שמוצאת חן בעיניי, קשה לי עד מאד להוציא אותה מהראש!! כאילו זהו... החלטתי שזאת תהיה אשתי(כמובן אחרי שבדקתי ושאלתי וחקרתי לעומקן של דברים, ואני לא מדבר על מראה חיצוני).. ויהיה מה שיהיה, היא תמיד תהיה מספר 1 בעיניי...

מוכר מאד!! בד"כ תופעה זו מגיעה כאשר נקשרים האחד לשני אבל בד"כ זה קורה אחרי מספר פגישות לא מועט!!
זה גם טוב וגם לא. טוב כיוון שמובטח לאישתך לעתיד שבעלה יהיה נאמן לה עד 120 בע"ה.
לא טוב כי בנתיים זה תוקע אותך כדבריך..

הבעייתיות של הדבר הזה בעיניי, היא שעד שלא יקרה משהו, קשה לי להוציא אותה מהראש. אצטרך "לחכות" עד שהיא תתחתן, עד שאווכח שהיא לא טובה עבורי, או שסיבה חיצונית אחרת תגרום לכך שלא יהיה סיכוי בינינו. או בקיצור אחרי שכבר אני "גומר בדעתי" ומבין שמפה לא ייצא כלום, רק אז אני מעיז לחשוב בכיוונים אחרים

בעיה בעייתית!!!!!!!!!!!!! ואין לה פיתרון אחר!!

הפחד שבזה, זה שאם אסגור וורט ולא אפגש עם אחת כזו, אולי אחיה בתחושה של פיספוס, של מה היה קורה לו הייתי נפגשת עם ההיא... אולי היא יותר טובה... וכו' וכו'...
לא יודע מה לעשות עם זה, זאת בעיה חמורה אצלי... ננעלתי, אז זהו!

אין לך ממה לפחד! בע"ה כשתסגור וורט,אני מאמינה שתסגור עם מישהי שאתה אד רוצה ונעול עליה כמפתח הנעוץ במנעול..
יהיה טוב.בע"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2012 10:55 לינק ישיר 

לא יכול להיות שגם היא וגם היא וגם היא כולן מושלמות בשבילך.. מושלמת בשבילך יש רק אחת והיא זאת שבע"ה תתחתן איתה. צא מהדמיונות וסמוך על הקב"ה שהוא באמת יודע מה הכי טוב לך ובזמן הנכון ישלח לך את אותה פלונית מדוברת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2012 10:53 לינק ישיר 

כתוב שהעיניים רואות.. ומשם כל התהליך. אחרי שראיתי וזה נראה סביר מבחינה חיצונית, מתחילים הבירורים אצל אנשים וכו', ועוד פעם אתה רואה.. ומגלה שאין חריגה מבחינת צניעות ושאר דברים, ושוב מברר... עד שמגיע להרגשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 10:49 לינק ישיר 

ואיך כל זה יכול לקרות עם מישהי שרואים ברחוב??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 10:47 לינק ישיר 

תאמיני לי שלבשל או שאר דברים דומים לא יגרמו לי לפסול מישהי, גם לא מראה חיצוני. אני לא אומר שאני לא רוצה אשה עם מראה טוב, ושיודעת לבשל או את יתר המעלות, ברור שכן. אבל כל עוד מצאתי בה את הדברים העקרוניים לי באמת(ולא נפרט כרגע מה הן) אני מוכן לקחת אותה. ואם הגעתי למסקנה שהיא ה'מושלמת עבורי' זה אחרי שבדקתי את הדברים האלה... ושוב אני חוזר ואומר, אני לא מדבר כרגע על בחורה ספציפית(כמו שהמנהל ערך לי כאן את כותרת ההודעה), אלא על רגש פנימי חזק שכל פעם מתעורר אצלי ואומר לי ש"פלונית הכי טובה עבורך".. ומשכנע אותי שזאת המושלמת שמתאימה כמו כפפה ליד.... עד שמסיבות כלשהן זה לא יוצא לפועל ואני מוצא את עצמי חושב על אחרת אחרי עוד תקופה...
מצד אחד זה אומר דבר טוב, שברגע שאתחתן (בע"ה בקרוב) אני אשמח באשה שקיבלתי... מצד שני, עד אז, זה מעצבן להיות תקוע במחשבות כל פעם על מישהי.... וכמובן שבין לבין גם צריך להפגש עם אחרות... ושוב, אתה נתקע וחושב אוף למה לא מסתדר העניין עם אלמונית.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 10:29 לינק ישיר 

אז כלפי חוץ היא הקסימה אותך, אבל תחשוב שאינך יודע עליה ולו שמץ, אולי היא לוקה בהפרעת אישיות גבולית? או גרוע מזה, לא יודעת לבשל?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2012 10:25 לינק ישיר 

לא הבנתי מה קשה להבין.... כל פעם בחיים יש לי תקופה שאני "נתפס" על מישהי... וחושב שאין, רק היא הכי טובה. ישר אני מתחיל לברר עליה, לחפש אחריה, וכו'... יכול להיות שזה מגיע לדייט, אבל במקרים שלא, אז אני כל הזמן בטוח שרק היא המושלמת עבורי... ואני נשאר עם התחושות האלו עד שאני מבין שאין כל סיכוי. וההכרה בכך שאין סיכוי יכולה לנבוע מכל מיני סיבות, או שהיא התחתנה, או שכל סיבה אחרת, שמובן ממנה שלעולם היא כבר לא תהיה שלי, ורק אז אני משלים עם העובדה. עד שאני ננעל על מישהי אחרת אחרי שעוברת לה עוד תקופה.... וכל הזמן, גם במהלך פגישות אחרות, אני חושב למה אני נמצא פה ולא עם ההיא.... וגם אם אסגור וורט עם המיועדת, מי מבטיח לי שהשניה לא יותר טובה? הרי על פניו אני כ"כ בטוח שאותה הייתי רוצה.... זה פחות או יותר הלך המחשבות בקרבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2012 10:14 לינק ישיר 

ראית ברחוב מישהי, ועד שהיא תתחתן אתה תקוע???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ראיתי בחורה וזה לא יוצא מהראש!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext