בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

גרימת נזק לחזנות בידיים באמצעות you tube

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/3/2012 17:06 לינק ישיר 
גרימת נזק לחזנות בידיים באמצעות you tube

מסקרן אותי אם דעתי חריגה משל שאר חברי הפורום
חברי הפורום: תכתבו ביוטיוב ׳חזנות׳ ׳חזן׳ ותראו כמה בושה עולה ברשת, אנשים מעלים פאדיחות של חזנים קטעים מביישים וקטעי חזנות שמבוצעים ברמה של ילד בכתה א׳ בבית הספר למוסיקה בהכוונתו של ״שוואקי״.
הערתי למעלה ביוטיוב על יצירה שהעלה ליוטיוב מחזן צעיר כלשהוא והוכחתי אותו כדרכי בנחמדות על הבושה שבסרטון, והוא ענה לי יש על זה 7 לייק. מה אתה רוצה. ובמקום הוספתי לו מול עיניו לייק הפוך.
יש 7 לייק זה אומר שזה קטע טוב? זה אומר שזה יתרום להצלחתו של החזן? הרי קרוב לוודאי שאם הייתי מתייחס רק לצד ההומריסטי גם הייתי מוסיף לייק הפוך....!
ומילא רק הדברים המועלים בצורה הומוריסטית אבל גם הדברים שמועלים בצורת קטע חזנות נשמעים קטסטרופה, ולא עוברים מסך אצל תלמיד הלומד שיעור ראשון במוסיקה אצל מורה זוטר!
אני מציע ביקורת אצל מוסיקאי לפני שמעלים כל סרטון של חזנות ליוטיוב למען לא לפגוע ברגשות אנ״ש
דברי נכתבו בכאב אחרי שצפיתי כרגע בכמה וכמה סרטונים מכמה ערוצים ביוטיוב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2012 15:33 לינק ישיר 

אלה החומרים ואלה חזני העתיד ואותם נשמע ב40 השנים הקרובות
בני לקונן 40 שנה אקוט בדור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2012 22:33 לינק ישיר 

איש חסד איש חסד אבל לפחות פירר יודע שהוא לא חזן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2012 15:05 לינק ישיר 

אין מה לעשות כנגד התופעה הזו. זה דורינו וזה מצבינו, לגבי הבחור המוכשר מאיר נ''וי, אני אוחז שהוא משמש גם כחזן מעולה אשר עושה בקולו מה שחפץ יהיו שידרשו לגנאי ויהיו גם לשבח, אבל לא זה רצוני לומר אלא אני חושב שמאיר הוא כאדם, הוא איש חסד בכל נשמתו ומשמח בקולו אלוקים ואדם,  אם זה ''בשירה במשחק ובתחפושת'', ואם זה ''מעל בימת הקונצרטים המכובדת'', אין זה משנה העיקר שהוא עושה שימוש נכון במה שהקב''ה חנן אותו. וזה שזה עולה מעל גלי ההיתר כמו שאמרתי קודם אין שליטה על הדברים האלה, וזה מצבינו בדורינו. ואני סמוך ובטוח שם ידידינו זוכמרוביץ העלה את ההסרטה, זה בוודאי באישור מלא של מאיר, ושל כל מי שהוא מעלה אותו בכלל, ועל כך מגיעה לו הוקרה רבה...  

דוד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2012 14:48 לינק ישיר 

בני: פשוט אל תבלבל את המוח. זה כהכל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2012 19:18 לינק ישיר 

אולי תכתוב רשימת חזנים שיש להם כיסוי ורשימת חזנים ללא כיסוי שנדע מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2012 18:31 לינק ישיר 

כוונתי היתה לכמה ערוצים, וגם למזרחי שמבחינתי זה בושה, אך הוא מוזיקאי ואמן שיכול להתמודד עם זה.
באבא מאיר זה בושה ללא כיסוי... ואותי זה אפילו לא מצחיק
אתר שיתוף ושמירת קבצים אינה נתינת היתר לגרום נזק לחזנות ולחזנים! לא כל גרעפס של חזן צריך להעלות ליוטיוב. אין לי בעיה שחזנים יבזו את עצמם כאנשים אך לא כחזנים. אני מציע שעל כל סרטון בושה שעולה ליוטיוב יכתב בכותרת ״המוצג אינו חזן״ ואז לא תהיה לי שום בעיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2012 23:49 לינק ישיר 

איני מבין את הביקורת
אתר יוטיוב הינו בראש ובראשונה אתר שיתוף ושמירת קבצים.
כעת יש למאן דהו בעיה עם זה!?!

ערוץ היוטיוב שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2012 21:00 לינק ישיר 

בני היקר, תנוח דעתך, דעתך אינה חריגה הנה קבלת הסכמה משמאלציסימו.
אם המדובר על הקטע של מאיר מפורים, אני שמח שמתייחסים לשירים ברצינות ומבקרים באופן מוסיקלי.
ובכן, כל בר דעת מבין שהיה זה שירי פורים שמאיר שטרית שר בפורים, וכמובן היה זה בהומור וההעלאה ליוטיוב היתה לבקשתו של החזן.
יש בידי הקלטות והסרטות רבות של חזנים בפורים שכיום הם מגדולי החזנים (לא רק לדעתי) ובפורים כמו בפורים היחס למוסיקה הוא יחס הומוריסטי. רק לאחרונה העלו כאן קטעי חזנות פורימיים מהחזן אלברטו מזרחי. וברור שזה מראה על חברהמניות ומגוחך להתייחס לשירי פורים כמו לקטע חזנות רגיל.
אינני מעוניין להתוכח עם אינטרסנטיים שיבקרו כל דבר שאיננו מתאים לאינטרס שלהם, (ורבים בפורום יודעים על איזה אינטרסים אני מדבר) אלא להסביר למי שבאמת מעונין לשמוע.

תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 11/03/2012 21:13:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2012 20:13 לינק ישיר 

מה חדש? עוד מעט יכתוב לך הליצן מקרקס תחכמוני שיש לאשכול תרי״ג צפיות, ושהיצירה המבוצעת זכתה להדים נרחבים בכל מאה שערים והגלילות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2012 18:09 לינק ישיר 

beni

למה  תחשוד  בכשרים  שלייקקו  לו
אולי  הוא  לייקק  לעצמו  7  לייקוקים

תוקן על ידי ארבל45 ב- 11/03/2012 18:11:56

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > גרימת נזק לחזנות בידיים באמצעות you tube
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext