בית פורומים בית שמש

ליאור רוט מנכ"ל מגזין 'קשרים' חילק ללקוחותיו 5,000 ₪.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/3/2012 15:10 לינק ישיר 
ליאור רוט מנכ"ל מגזין 'קשרים' חילק ללקוחותיו 5,000 ₪.

בחג הפורים פגשתי את ידידי ליאור רוט מנהל ועורך מגזין 'קשרים'. הוא היה עם חבילה של משלוחי מנות יחודית שהיתה מיועדת לבעלי עסקים שמפרסמים אצלו. אני כאחד שתמיד אוהב לקבל מתנות שמחתי לקבל את המשלוח מנות הזה שהיה מיוחד במינו.

הוא חילק כרטיסי ברכה בו הוא מודה לי כלקוח וכמפרסם במגזין שלו, אלא שזה לא היה רק זה.
הוא צרף שם גם כרטיס גרוד של חיש גד עם אפשרות זכיה של עד 5,000 ש"ח במזומן.

אני אישית כמפרסם וכאחד שקורא את המגזין מדי חודש נהניתי מאוד מהרעיון המקורי שלו. 

זכיתי ושמחתי לפרסם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2012 12:40 לינק ישיר 

גם אני מצטרף ליאור רוט הוא אדם נפלא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2012 13:50 לינק ישיר 

ליאור רוט הינו אדם רציני ואחראי שעושה עבודה נפלאה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2012 08:58 לינק ישיר 

איש חלם

אולי יש מקום לשקול ברית ערים תאומות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2012 09:22 לינק ישיר 

גם אצלנו בחלם חלקו כסף

ומעשה שהיה כך היה

ביום מן הימים נוצר צורך להרחיב את העיירה חלם ולכן זומנה בדחיפות הועדה העליונה של שבעת חכמי חלם והם דנו בנושא שבעה ימים ושבעה לילות.
נושא הדיון היה שאמנם ישנו צורך דחוף להרחיב את העיירה בשביל הצעירים של חלם שיוכלו לגור ליד ההורים אבל היות ששמה הטוב של העיירה יצא לפניה צריך לדאוג שכל הבניה תהיה רק לתושביה החכמים של חלם וחס וחלילה לא יבואו לגור במקום תושבים אחרים שהם כמובן טיפשים.
לאחר אין ספור דיונים מתישים והפגנות של תושבים נגד הבניה בתואנה שהדבר יפגע בערכי הטבע במקום ויביא תושבים טיפשים לעיר ההכרח לא יגונה וועדת שבעת חכמי חלם אישרה את הרחבת השכונה.
 ומצאו פתרונות גאונים לבעיות אלו הרחבת הבניה תהיה בתוך המזבלה של השכונה ע"מ לא לפגוע בערכי הטבע ומכיוון שהטיפשים לא מבינים את החשיבות בשמירה על ערכי הטבע בהכרח כל הגרים במקום יהיו רק חכמי חלם שמוכנים למען הערך הקדוש הזה לגור בתוך המזבלה.
עם שחר ראשון לאחר ההחלטה הוכרז על גיוס כללי וכל אנשי חלם באו בשביל להשתתף בעבודת הבניה והנה הם מצאו אוצרות של ממש מליוני יהלומים בכל מיני צבעים נמצאו בשטח (שאריות של כלי זכוכית שבורים שנזרקו מאז שהוקמה העיר חלם לפני אלפי שנה) והיהלום שבכתר הם מצאו חתיכת מתכת מוזהבת שאותה שלחו למעבדה וגילו שהיא זהב טהור אמיתי.
מיד ישבו חכמי חלם על המדוכה שבעה ימים ושבעה לילות ופסקו פה אחד שאותה חתיכת זהב מוזהבת היא של החכם הראשון שבנה את חלם לפני אלפי שנה וכי כל הממצאים מראים שחתיכה זאת שמשה לו כחרב (וראוי הדבר שפריט זה יכנס למוזיאון של חלם) והיהלומים הם היו שלו והא הטמין אותם בתוך אתר הזבל בשביל לשומרם ומתוך מחשבה שאף טיפש לא יחפש אוצרות בתוך הזבל וממילא רק אנשי חלם אי פעם ימצאו את האוצר והוא יהיה שלהם ומשכך היהלומים הינם רכושם של כל תושבי חלם ועל כן האוצרות יובאו לבית העליון של חכמי חלם והם יספרו את כל היהלומים ויחלקו אותם לכל תושבי חלם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > ליאור רוט מנכ"ל מגזין 'קשרים' חילק ללקוחותיו 5,000 ₪.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext