בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קצת בירבורים ואחרי זה חזנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/3/2012 22:56 לינק ישיר 
קצת בירבורים ואחרי זה חזנות

אין לי הרבה כח להתעסק בשטויות, פנה אלי במכתב נוקב אל התיבה האישית אחד מחברי הפורום, אותו החבר נתן לי מנה הגונה על כתיבתי העוקצנית וטען לי שזה מיותר ורק מוריד את ערכי בעיני החברים. אלו דבריו:כחבר פורום חדש הסתכלתי על אופן ההתנהלות שלך כאן, בתחילה העלית נושאים והגבת בצורה מאד ראויה ויפה, בהמשך התחלת גם להגיב מעט עוקצני, ולאחרונה אתה מלא ביקורת כמעט נגד כל מי שזז.....
אז הנה תגובתי: אני מאמין שיש עוד רבים שחושבים כך, הבהרה לא באתי לכאן לתקוף או לעקוץ מאןדהוא, יש לי מספיק דברים חשובים לעשות בחיים מלבד זה.... אני באתי לכאן לקבל במה שבה אוכל להתבטא על דברים שנעימים לי, אך בד בבד אני מוצא את עצמי מתרגז מכל מיני זוטות וכל מיני מרעין בישין שמסתובבים בעולם החזנות, ולדעתי צריך וחובה שיהיו אלו שיעוררו על כך שחלילה לא נמצא את עצמנו בטעות בעוד כמה שנים עם דור עני בחזנות ועשיר בהומור יבש.
אני לא מחזיק עצמי כמתקן הדור אבל מה לעשות וחייבים לעשות השתדלות.
עד כאן שלב הבירבורים

ועתה לחזנות:
את צמח דוד:
עם ישראל מצפה בקוצר רוח למשיח צדקנו, יוסלה רוזנבלט היטב לתאר את הכמיהה הגדולה. האיש הזה היה הגדול ברמה שאין אנו יכולים להבין בכלל. לא צריך לבכות ולא צריך מריחות מינוריות בכדי לקבל רגש, הרגש נובע מהקול הכול שלו.
והוא היה גם איש חסד...

תוקן על ידי Bnei ב- 14/03/2012 22:57:33

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2012 00:09 לינק ישיר 

תיקו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2012 00:00 לינק ישיר 

מה פי' הניק שלך? "בני" בל' רבים משמש במובן של בן יחיד על יסוד "ובני דן חושים"? או שבתחלה הבן הראשון  העלה הערותיו ובהמשך הבן השני היה המחבר וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קצת בירבורים ואחרי זה חזנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext