אחרי שפוהד לגלג על הבנות שמחכות לאביר על הסוס, מאד מסקרן אותי לשמוע למה מחכים הגברים הנאורים. יאללה גברים, הבמה שלכם!
תוקן על ידי שיר852 ב- 18/03/2012 19:36:11
נשלח ב-31/3/2012 22:55
בקיצור כמו שמובן..גם בצניעות יש מנהגים ולא הלכה!
נשלח ב-31/3/2012 22:40
בדרך כלל- לא. P=
נשלח ב-31/3/2012 22:10
אדם_ה1 כתב:
ברור שצריך לעשות קרחת, תעשה את זה לאשתך.יש לי שאלה, אולי תענה לי עליה:אם החסידות עושות קרחת, בשביל מה בדיוק הן צריכות מטפחת אם אין שערות לכסות? זה כמו לשים מסקרה לעיוורת...
תגיד, אתה שואל ברצינות?
נשלח ב-31/3/2012 21:11
אדם_ה1 כתב:
ברור שצריך לעשות קרחת, תעשה את זה לאשתך.
יש לי שאלה, אולי תענה לי עליה:
אם החסידות עושות קרחת, בשביל מה בדיוק הן צריכות מטפחת אם אין שערות לכסות? זה כמו לשים מסקרה לעיוורת...
[יותר נכון לרצות לשים מסקרה למי שאין ריסים... מי שעיורת למה לא לשים לה? שתראה טוב.]
נשלח ב-31/3/2012 21:06
Skeptical כתב:
יש לי שאלה, אולי תענה לי עליה: אם החסידות עושות קרחת, בשביל מה בדיוק הן צריכות מטפחת אם אין שערות לכסות? זה כמו לשים מסקרה לעיוורת...
נשלח ב-31/3/2012 21:02
אריג25 כתב:
ברור שפאה קצרה פחות מושכת את עין הגבר מארוכה.
שאלה: האם מעצם טבעם של אשכנזים שהם פחות נמשכים לפאות? כי אחרת אני לא מבין למה לאשכנזי אין בעיה עם פאה ולספרדי יש. כאילו אם ספרדי יראה פאה אוי ווי אבל אשכנזי לא יקרה לא כלום? זה גנטי? אין איזה "מד-משיכת-עין" כדי למדוד? =)
נשלח ב-30/3/2012 16:19
אריג25 כתב:
ברור שפאה קצרה פחות מושכת את עין הגבר מארוכה. פשוט שלעשות קרחת ולהצמיד לה בנעצים מטפחת כמנהג אנשי ירושלים יותר צנוע ממטפחת כמנהג ספרד.
אז למה לא לעשות קרחת לאישה.(ואם היא מסרבת אז להוציא לה "כתב סירוב בבית דין לקהילת היראים"...
נשלח ב-30/3/2012 15:17
ברור שפאה קצרה פחות מושכת את עין הגבר מארוכה. פשוט שלעשות קרחת ולהצמיד לה בנעצים מטפחת כמנהג אנשי ירושלים יותר צנוע ממטפחת כמנהג ספרד.
אז למה לא לעשות קרחת לאישה.(ואם היא מסרבת אז להוציא לה "כתב סירוב בבית דין לקהילת היראים"...
תעזרו להם לזכות בתחרות ואולי תזכו בכרטיס גיפט קארד בשווי 120 ש"ח פרטים בקישור.
נשלח ב-29/3/2012 18:36
חדשונט כתב:
פו... אם לא הזכרת משו לגבי גרביים עבות אז סליחה ואם כן... כתיבתי בעינה עומדת... לגבי הפגיעה זה לא היה לך...מי שגונן מקודם קיבל את שלו לגבי החזיר...משו שהזכרת? דבר ברור. לגבי חצאית ג'ינס אף פעם לא אמרתי שזה לא צנוע!!!! (ושוב תלוי מה זה אורך מספק לפי ההלכה ולא לפי אורך שלדעתך מספק! ) ואני רוצה לקרוא בברור לדעתך פאה ארוכה. צנוע או לא?????? (ולא שנה מי בסביבה שלך הולך ככה... תהיה אמיתי כלפי שמים!!! ) צנוע? כן או לא???
גיל????? קוראים לך!
(איך גם האשכול הזה הגיע לעניין הפאה? :) )
נשלח ב-29/3/2012 16:36
נעמה10 כתב:
אני לא כבדה, פשוט אני לא אגיד כל מה שאני חושבת על מישהו מסויים רק בגלל שאנינחושבת שהוא כזה... לא חשבתי שזה יסקרן אותך כל כך ואין מטרה לסקרן אותך גם. אז אני אגיד לך שממה שראיתי עד היום מדברים שכתבת והתוכחת עליהם, היית נראה לי בחור שלא בטוח בדרך שלו, מצד אחד רוצה דברים מסויימים ויש לו דעה מסויימת לגבי דברים, אבל מרגיש עם זה כאילו זה לא טוב, ומנסה לשכנע את עצמו שהוא בסדר. עצם הניסיון לשכנע ולריב על משהו בכל הכח מראה על בן אדם שלא בטוח בעמדה שלו. והיום ראיתי שכן. ואהבתי מה שראיתי..
דבר ראשון אני לא רואה את זה ככה.. זותומרת אני טיפוס שיכול להתווכח על כל דבר ובעקרון אני יכול לומר פה דברים שאת לא תאמיני שאני אמרתי דברים אחרים קודם..
דבר שני איפה ראית את זה? כי אני ראיתי פה עוד ויכוחים? לא? תקני אותי אם אני טועה..
נשלח ב-29/3/2012 16:31
אני לא כבדה, פשוט אני לא אגיד כל מה שאני חושבת על מישהו מסויים רק בגלל שאנינחושבת שהוא כזה... לא חשבתי שזה יסקרן אותך כל כך ואין מטרה לסקרן אותך גם. אז אני אגיד לך שממה שראיתי עד היום מדברים שכתבת והתוכחת עליהם, היית נראה לי בחור שלא בטוח בדרך שלו, מצד אחד רוצה דברים מסויימים ויש לו דעה מסויימת לגבי דברים, אבל מרגיש עם זה כאילו זה לא טוב, ומנסה לשכנע את עצמו שהוא בסדר. עצם הניסיון לשכנע ולריב על משהו בכל הכח מראה על בן אדם שלא בטוח בעמדה שלו. והיום ראיתי שכן. ואהבתי מה שראיתי..
נשלח ב-29/3/2012 16:08
נעמה10 כתב:
הכונה שלי לא היתה למה שמדובר כאן, אלא למקרה הספציפי שאמרתי עליך שאין לי סיבה לפרט ולנמק כאן ברבים... ז׳הווו.