איך זה ניתן לאבחנה בפגישות? בבירורים כבר ידוע שדברים כאלו לא תמיד אומרים... יש דרך לדעת זאת באופן עצמאי?
נשלח ב-28/3/2012 17:44
אם לא רואים בבן אדם שום בעיה והוא נורמלי אין סיכוי שהוא חי על כדורים וגם אם כן זה לא בעיה והוא יהיה מצויד ולא יתקע בלי. פעם היה בישיבה אצלנו בחור מטורף ואיזה משפחה ביררה והחליטה שהוא לא לוקח כדורים אמרתי להם זה רק היה עוזר לו אז מה הרוחתם
נשלח ב-28/3/2012 13:41
שלום לכולם
קרוב לעשרים אחוז מתושבי מדינת ישראל משתמשים בכדורים שמוגדרים פסיכיאטרים.יש עוד כעשר אחוז שמטפל באותו בעיות בטיפולים אלטרנטבים. יש מחלות נפשיות כמו סכיוזפרניה שזה שאלה מאד קשה האם להינשא למי שלוקה במחלה נפשית. ישנם הפרעות כמו חרדה דיכאון לא קליני חוסר מצב רוח..שלהם גם לוקחים כדורים..וישנם הרבה במגזר שלנו שלוקחים את זה.. צריך להבין את הרקע..את המינון..האם זה מלווה בטיפול פסיכולוגי..זמני או תמידי וכו
בקשת תיק רפואי לא תפטור את הבעיה בחשיפת העניין כי ניתן לקבל את אותם כדורים בצורה פרטית בלי רישום בתיק
נשלח ב-27/3/2012 21:28
איזה שאלות מלחיצווווווווווווווות
נשלח ב-27/3/2012 20:51
השאלה מה מוגדר ככדורים!?! אקמול וכו' שמא ויטמינים וכו' או שמא חיזוקית וכו'!?!
איך זה ניתן לאבחנה בפגישות? בבירורים כבר ידוע שדברים כאלו לא תמיד אומרים... יש דרך לדעת זאת באופן עצמאי?
תעשי לו שטיפת כיבה, ותבדקי מה יצא! וברצינות, צריך פיס בחיים! כולנו מקווים לזכות! ובעז"ה יהיה טוב!
נשלח ב-26/3/2012 22:38
מעפיל כתב:
בדרך כלל, גם אלו שלוקחים כדורים, יש משהו בעייתי איתם, ואת זה אפשר לזהות במשך הזמן. בחור שלוקח כדורים, אבל מתפקד באופן נורמלי לחלוטין, ולבחור ולבחורה יש קשר נפלא, לדעתי צריך לחשוב עשר אלף פעמים אם להוריד אותו רק בגלל שהוא לוקח כדורים.
דמיין לעצמך שפיתאום אין כדורים ,סגור הבית מרקחת...
מה יקרה אז??
בכלל לא פשוט !!!
נשלח ב-26/3/2012 17:35
בדרך כלל, גם אלו שלוקחים כדורים, יש משהו בעייתי איתם, ואת זה אפשר לזהות במשך הזמן. בחור שלוקח כדורים, אבל מתפקד באופן נורמלי לחלוטין, ולבחור ולבחורה יש קשר נפלא, לדעתי צריך לחשוב עשר אלף פעמים אם להוריד אותו רק בגלל שהוא לוקח כדורים.
נשלח ב-26/3/2012 15:14
ואני יצאתי עם זכרכר שלא חי על כדורים, וחבל
נשלח ב-26/3/2012 14:53
בפגישה הראשונה שלי, (יאוווווווווווווו חחחחחחחח הייתי ככ טירונית.......) הבחור כנראה היה מאד עייף, היו לו עיניים עם דוק של דמעות כזה. ספרתי את זה לאחי אחרי הפגישה והוא התחיל לצחוק עלי, "הוא שותה, הוא לוקח כדורים" חחחחחחחח נכנסתי לסרט.........
נשלח ב-26/3/2012 13:56
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 26/03/2012 13:48:40
נשלח ב-26/3/2012 11:28
כל בחור שנפגשת איתו לעשות את זה? מסכן... אם היו עושים לי את זה הייתי מורידה רק על העזות... לא חושבת שזה נכון לעשות את זה.
נשלח ב-26/3/2012 11:25
עדיA כתב:
תבקשי אישור רפואי במידה וזה פגישות מתקדמות הכי טוב לפעול ככה! בהצלחה!
לא חסרים המקרים שבחורים לוקחים כדורים והרופא המשפחה לא יודע מזה, או שזה לא כתוב בשום פרוטוקול רפואי.
נשלח ב-26/3/2012 11:18
תבקשי אישור רפואי במידה וזה פגישות מתקדמות הכי טוב לפעול ככה! בהצלחה!
נשלח ב-26/3/2012 10:25
לגבי התפילה.. תודה! לפעמים מרוב שמנסים לחשוב על פתרון כביכול שוכחים מהדבר ה'פשוט' הזה, אז שוב, תודה.