| נשלח ב-27/3/2012 02:12 |
|
| |
המכביטס באלבום חדש - “Out Of The Box”

A capella fans everywhere were treated to extreme ear candy when the YU Maccabeats released their debut album Voices from the Heights, in March 2010. In November of the same year, they released ''Candlelight'', a Chanukah-themed single. The song garnered international attention and became a YouTube sensation, receiving over 7 million hits. Since then the Maccabeats have performed at venues all across the world, from The White House to Hong Kong (and everywhere in between.) Now the Maccabeats are back with their second album now for pre-order to be shipped on Wednesday 3/28 on JewishJukebox.com. The new album ''Out of the Box'' boasts an array of 11 new songs and arrangements. They chose the name ''Out of the Box'' as the title for this album as a means of representing their incredible journey since their first album, ''Voices from the Heights.'' While on YouTube they typically perform in their signature colored boxes, this album demonstrates a commitment to stay true to who they are, beyond their post-''Candlelight'' success. In line with their Modern Orthodox philosophy of Torah uMadda is a focus on remaining ''Out of the Box'' – fun, creative, and committed to serve G-d with all of their energy, faculties, and resources. The Maccabets remain committed to bringing meaningful content to Jewish music, with their hearts and minds in the right place, while celebrating the good and exciting parts of modern culture. The album includes hit songs, Rau Bonim (Y Shwekey), Yavo (MBC), Come Back (Moshav), Habeit (Aish) and more. Don't forget to join the Maccabeats as Lamport Auditorium will be packed to capacity on March 28th for the highly anticipated release of the Maccabeats new CD. For Tickets: www.maccabeats.com
Click PLAY below to hear the sampler
תוקן על ידי עטT ב- 27/03/2012 02:22:29
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 21:36 |
|
| |
עט- טוב, לא באמת זרקתי, אבל מחקתי מהנגן. גם אצלי במחשב כנ"ל. (דברים ממש גרועים, אני לפעמים כן זורקת).
פסנתר- אקזאקטלי.... ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 21:25 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | חצי מהאלבום זרקתי לסל המחזור...
קצת אכזבה, הדיסק הזה. |
|
מה?!
עדיין לא שמעתי את כולו, אבל הוא נשמע מצוין!!
הרבה יותר טוב מהקודם!
מן הסתם לא אהבת את השירים הלועזיים....
עריכה: הוספתי מילה חסרה.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 17/04/2012 23:46:34
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 21:23 |
|
| |
את באמת זורקת דברים ??
ועוד חצאי אלבומים ??
לי יש במחשב אלבומים שלא שמעתי מעודי, ואני לא אשמע ......... סתם בשביל שיהיה .........
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 21:20 |
|
| |
חצי מהאלבום זרקתי לסל המחזור... קצת אכזבה, הדיסק הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2012 00:02 |
|
| |
תמי, אני חולק עליך, לקחת מנגינות לועזיות ולחבר להם מילים יהודיות זה לא בסדר בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2012 22:31 |
|
| |
פסנתר ולבבית, כשלוקחים מנגינות לועזיות ומחברים להם מילים יהודיות ומתאימות - אז זה בסדר. אבל כשלוקחים את השיר כמו שהוא (ושבמילים שלו אין שום מסר ותוכן) ושרים אותו, אז מה הם עשו כאן? לקחו שיר גויי שנכתב ממקורות לא טהורים ומבצעים לו גירסת קאבר. אז למה כבר לא לשמוע את המקורי, כמו שאת אומרת? (ודרך אגב לבבית, יצא לי במקרה לשמוע את השיר, ואני ממש לא מתעניינת בשירים שלו... וחוץ מזה, מהם - בתור להקה דתית - אני מצפה שלא ישירו שירים כאלה.)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2012 21:57 |
|
| |
תיקון קל לאחר בדיקה מעמיקה:
אפשר להשתמש בפייפאל בכרטיס אשראי ישראלי של ויזה, מאסטרקארד ואמריקן אקספרס, אבל לא של ישראכרט.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 15:24 |
|
| |
| עטT כתב: |  |
בדקתי את העניין, אפשר בכרטיס אשראי ישראלי, רק שיהיה עם 16 ספרות,כלומר לא דיירקט.
ויש גם אתרים בחו"ל שמקבלים כרטיס אשראי ישראלי (ושוב לא דיירקט)
|
|
אמרתי שהכרטיס צריך להיות בינלאומי, זה לא משנה אם מדובר בכרטיס ישראלי או לא.
הכוונה היא שצריך שהכרטיס לא יהיה מקומי. ויש עוד כרטיסים מקומיים חוץ מדיירקט.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 14:21 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | יכול להיות שאפשר לשלם בכרטיס אשראי ישראלי דרך פייפאל, שווה לבדוק.
כדי לשלם דרך פאיפאל חייבים אשראי בינלאומי.
אני כבר הזמנתי את האלבום משמח מיוזיק (יחד עם האלבום הווקאלי החדש של ישיבה בויס)
- - - -
אגב, עט, זה אשכול כפול, תסתכל כאן
אבל לא משנה, נמשיך כאן את הדיון.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 29/03/2012 21:43:42 |
|
בדקתי את העניין, אפשר בכרטיס אשראי ישראלי, רק שיהיה עם 16 ספרות,כלומר לא דיירקט. ויש גם אתרים בחו"ל שמקבלים כרטיס אשראי ישראלי (ושוב לא דיירקט)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 14:20 |
|
| |
ברוך הבא לפורום, מנדי! ותודה על העדכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2012 13:36 |
|
| |
התקשרתי לשנקיס בירושלים הם אמרו שהם אמורים לקבל את זה והישיבה בויז החדש ביום שני בערב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 22:40 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | אני פשוט בהלם.מה זה היה השיר האחרון? Never say never שיר מובהק של ג׳סטין ביבר והם אפילו לא שינו את המילים! |
|
על מה ההלם?
אם שמעת את הגרסה המקורית של ג'סטין ביבר,בכבודו ובעצמו....
אוזנייך הטהורות,סולדות מלשמוע את גרסת ה- cover?
כאילו לא ממש הבנתי את הבעיה.....
וחוץ מזה,מה התחדש לך כאן..? מרבית השירים של המכביטס,הם להיטים לועזיים,רק עם מילים אחרות...
הם רואים בזה שליחות,כביכול.שאם אדם נחשף ומתחבר למוזיקה גויית,לפחות שישמע מילים,עם תוכן ומסר יהודי... -
שיתנו את האפקט החיובי,לנשמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 21:48 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | מה זה היה השיר האחרון? Never say never שיר מובהק של ג׳סטין ביבר והם אפילו לא שינו את המילים! |
|
נו, אז? מה הבעייה עם המילים?? שיר מדהים, אגב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 18:05 |
|
| |
אני פשוט בהלם. א. שיצא הדיסק ב״ה. ב. מה זה היה השיר האחרון? Never say never שיר מובהק של ג׳סטין ביבר והם אפילו לא שינו את המילים!
|
|
|
|
|