בית פורומים בית שמש

אוכלסיית בית שמש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2012 13:00 לינק ישיר 
אוכלסיית בית שמש

אמש, התכנסנו לארוע משפחתי, בין הנוכחים קרובי משפחה, ישראלים, חרדים מבטן ומלידה, שיירדו לחו"ל, (רק לשנתיים שלוש..... עם אופציה להארכה.....) האשה, הנדסאית הייטק בכירה , קיבלה ג'וב רציני מהחברה בה היא עבדה, ונשלחה למרכז הפיתוח העולמי של החברה במערב אמריקה, משכורת חודשית שווה חצי שנת עבודה כאן, לא כולל עבודה בחצי שישי, שבת וראשון, בעלה בפעילות יהודית יומיומית, בקיצ'ר, מסודרים.

שוחחנו על דה והא, ואז נודע לי, הסיפור הבא.

בתחילת המליניום הנוכחי למיניינם, יצא מכרז לבניית בנה ביתך ברמת בית שמש ג שנקרא גם בשם שכונת שחר, המון חרדים זכו במכרז, ואז המינהל הקרקעות ומשרד הבינוי והשיכון ביטלו את המכרזים כי לא רצו שבית שמש תהיה חרדית.

אחרי הליך משפטי, הוצע להם לקבל קרקע חלופית במתחם אחר בבית שמש, הם כמובן, בעצת אנשי מיקצוע, הלכו על זה, ובנו ווילה מפוארת.

אחרים, המשיכו בהליך משפטי דיונים בגצי"ם דחיות וערעורים, עד לפני כשלוש שנים (אין לי ולהם מושג באמת מה קרה עם זה)

ואז הם מספרים לי, אם לחילונים היה שכל, והם לא היו מקטלגים את כל החרדים כסקטור אחד, הם לא היו מבטלים את המכרז, אבל החילונים חושבים שכל מי שחובשת פאה ובעלה הולך עם חולצה לבנה, הוא שייך לכת השאלים, הנטורי או הסיקריקים, סליחה עם שכחתי חוג מסויים, אבל החילונים טעו בגדול, כי החרדים שזכו במכרז, חלקם היו חוצניקים שעשו עליה, חלקם מודרנים וחלקם כאלו שרצו לחיות בשקט תחת הגפן והתאנה, חיה ותן לחיות.

אז בעצם, מי שגרם לכך בעקיפין ל"השתלטות שחורה" על בית שמש הם לא החרדים, הם החילונים והמדינה עצמה !!!

מה שמרגיז את הזוג ההוא זה לא ביטול הפרוייקט, כי הרי תמיד ידפקו את הדוסים, אלא ההתעלמות של התקשורת החרדית מהנושא, בקושי היה על זה במדיה הקולית המודפסת והווירטואלית (יתכן שלפני עשור לא היו הרבה אפשריות, אבל היו) ואת המאבקים הם ניהלו בכוחות עצמם, לבדם ובמימונם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2012 13:16 לינק ישיר 

ההודעה שכתבתי הוא בשמה של חברתי ליידוסית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2012 09:34 לינק ישיר 

מצד שני החוצניקים מייקרים דירות ברמת בית שמש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2012 09:53 לינק ישיר 

זו בעיה אחרת למזלי אנחנו רכשנו את הבית שלנו בשנת 97 שאף אחד לא חלם שבית שרכשנו 180,000 $ יהיה שווה היום למעלה מ600,000$

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אוכלסיית בית שמש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext