בית פורומים שידוכי חרדים

החיים מסבכים את עצמם...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2012 14:43 לינק ישיר 
החיים מסבכים את עצמם...

סיפור ששמעתי.שיניתי קצת את הפרטים כל קשר בין המציאות לבין הסיפור הוא הזוי אם כי זה ספור שקורה....אז ככה: הוא(נכתב בזכר פונה גם מהצד ההפוך) נפגש עם בחורה כמה פגישות.הענין התקדם מאוד ובשלב אחרון הבחורה הורידה.אחרי שלושה שבועות הבחורה התארסה למזלט עם החבר בין הטובים של ההוא.נקרא לו אורי לטובת הענין.א.לאורי אין ספק שהבחורה תספר לחבר הכל...ב. לאורי לא נעים מכך שהוא כביכול רצה אפילו להתארס איתה ובסוף היא לא.היא הורידה אותו...ג. לאורי לא נעים מהחבר שלו בכל אופן הוא בין החברים הקרובים..מצד שני הוא לא מעונין להשתתף בשום ארוע של הבחורה ההיא..ואולי להיות מושא לריכולים וכו. בקיצור לא נעים. תכתבו בבקשה את דעתכם.(אל תסטו מנושא ותעשו פה רכבת קלה..;-)) תודה ..ו...

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 15:13 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
משתגעת את יודעת יש כזה סימוןשל עט מעל ההודעה שלך כדי להוסיף דברים.. לא חייבים מליון הודעות (-;

אתה יודע שזה לא עובד למה אתה סתם..
נראה לי זה בגלל המנהל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/3/2012 01:35 לינק ישיר 

משתגעת את יודעת יש כזה סימוןשל עט מעל ההודעה שלך כדי להוסיף דברים.. לא חייבים מליון הודעות (-;

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 18:53 לינק ישיר 

אחי23 כתב:
הדרך הקלה ביותר זה באמת לברוח, לא להיות בסביבה, להסתלק כשמדברים על המאורסת וכו' וכו'..
החיסרון ה-גדול שבזה, שהרי מדובר באחד מהחברים הטובים שלו, אני חושב שכל אחד משער איך זה ייראה וירגיש ויתגלגל כשכל פעם הוא ייעלם, יקום מהשולחן, ייצא מהחדר יסתלק מחברתו או כשהם בחברת חברים אחרים.. 
כך, שלדעתי לא רק שלא זו הדרך, זו גם דרך של בריחה שההפסד מרובה מהרווח.

אישית, כמה שזה קשה.. הייתי מנסה למצוא את הנקודות למה היא לא מתאימה לי ובזה שבסוף הקב"ה גרם לה לסגור עם החבר למה בעצם היא מתאימה לו ולא לי.  
הרווח שלי בהתבוננות הזאת:
א. אני בונה את עצמי.. מחשל את עצמי.. מזכך את הלב שלי לשמוח בשמחתם של חברים גם כשכביכול זה על חשבוני.. 
ב. אני יותר אוכל ללמוד מכך, מה לא מתאים לי. מה באמת אני צריך.. ומה פחות ישלים אותי בחיים האמתיים. 
ג. אני אוכל לחיות באופן נורמלי, ולא לאבד חבר טוב בגלל רצונו של הקב"ה.. 
ד. ייסורים מכפרים... ועם כל הכאב שבדבר, זה פשוט שווה את זה! 

אהבתי לגמרי..!!  

available, אתמול היה לי מבחן אמריקאי באנגלית. שאלו מה פרוש המילה available . לא ידעתי. אבל בין ארבעת האפשרויות היה "פנוי" וזכרתי שיש ניק בשם כזה. הבנתי אז למה, וגם הרווחתי תשובה נכונה... תודה...

תוקן על ידי אחי23 ב- 28/03/2012 18:01:54

איזה כיף לי!!! שמחתם אותי היום חברה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 18:38 לינק ישיר 

איך אפשר לסיים תיום בלי לעצבן מישהו..
available1= אורי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 18:10 לינק ישיר 

עמקויות כתב:
הדרך הקלה ביותר זה באמת לברוח, לא להיות בסביבה, להסתלק כשמדברים על המאורסת וכו' וכו'..
החיסרון ה-גדול שבזה, שהרי מדובר באחד מהחברים הטובים שלו, אני חושב שכל אחד משער איך זה ייראה וירגיש ויתגלגל כשכל פעם הוא ייעלם, יקום מהשולחן, ייצא מהחדר יסתלק מחברתו או כשהם בחברת חברים אחרים.. 
כך, שלדעתי לא רק שלא זו הדרך, זו גם דרך של בריחה שההפסד מרובה מהרווח.

אישית, כמה שזה קשה.. הייתי מנסה למצוא את הנקודות למה היא לא מתאימה לי ובזה שבסוף הקב"ה גרם לה לסגור עם החבר למה בעצם היא מתאימה לו ולא לי.  
הרווח שלי בהתבוננות הזאת:
א. אני בונה את עצמי.. מחשל את עצמי.. מזכך את הלב שלי לשמוח בשמחתם של חברים גם כשכביכול זה על חשבוני.. 
ב. אני יותר אוכל ללמוד מכך, מה לא מתאים לי. מה באמת אני צריך.. ומה פחות ישלים אותי בחיים האמתיים. 
ג. אני אוכל לחיות באופן נורמלי, ולא לאבד חבר טוב בגלל רצונו של הקב"ה.. 
ד. ייסורים מכפרים... ועם כל הכאב שבדבר, זה פשוט שווה את זה!

אהבתי לגמרי..!!  

available, אתמול היה לי מבחן אמריקאי באנגלית. שאלו מה פרוש המילה available . לא ידעתי. אבל בין ארבעת האפשרויות היה "פנוי" וזכרתי שיש ניק בשם כזה. הבנתי אז למה, וגם הרווחתי תשובה נכונה... תודה...

תוקן על ידי אחי23 ב- 28/03/2012 18:01:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2012 18:01 לינק ישיר 

שיר אם כואב לבחור והוא איבד את מי שהוא חשב שיכולה להיות אישתו זה לא כזה פשוט...
ואני בטוחה שהוא מפרגן לחבר שלו...רק מרחוק קצת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 17:53 לינק ישיר 

אם הוא חבר אמיתי, הוא יפרגן לחבר שלו מכל הלב!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 17:42 לינק ישיר 

האמת שזה יכול להיות שילוב של מה שפו אמר ומה שעמקויות אמר...
הבחור "שנזרק" יכול להגיע לחבר שלו ופשוט לומר לו את האמת ולקוות שהוא יבין אותו
ואם הוא חבר אמיתי אני בטוחה שהוא יבין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 17:22 לינק ישיר 

רוחב לב ושמחה פשוטה ברווחת הזולת אלו מידות נחוצות בחיים, גם בחלק של שידוכים.
שהבחור יפסיק להיות צר עין ואגואיסט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 17:04 לינק ישיר 

עמקויות אהבתי את הרעיון של לחשוב ברצינות למה היא לא מתאימה לא.. תודה על הרעיון!

נכון שמדובר בחבר טוב שלו והוא לא יכול להתעלם ממנו בגלל שהוא התארס עם מישהי שהוא חשב כבר להתארס איתה.. וכו', אבל הוא יכול לתת יחס נורמלי ועם זאת הוא לא חייב לשרוץ בקרבו ולדסקס איתו על כל נושא שקשור לאירוסין איתה, ואז במילא הוא מוציא את עצמו מהמצב המביך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2012 15:57 לינק ישיר 

available1 כתב:
הוא לא שכנע את עצמו בכלום.הוא ניסה להבין ולמצוא מדוע זה לא מתאים.ולמה זה טוב.אם כי לא לכל דבר בחיים יש תשובות!

תוקן על ידי available1 ב- 28/03/2012 15:53:22

לכל דבר בחיים יש תשובה! אין דבר בעולם שקורה בלי סיבה ומסובב.. 
הנקודה היא, שלא תמיד אנחנו יודעים מה התשובה.. אבל זה ברור, שמי שמאמין שיש תשובה. מי שמחפש את ההשגחה הפרטית שיש בכל מקרה, הקב"ה גם עוזר לו למצוא את זה.. בדוק ומנוסה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2012 15:56 לינק ישיר 

שיהיה לך לבריאות והמון בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 15:54 לינק ישיר 

פוהדוס123 כתב:
עמקויות, לא הכל זה שחור ולבן בחיים יש הרבה אפור ולשכנע את עצמך במשו לא בהכרח פותר את הבעיה הזו

לברוח (כפי שאתה הצעת) זה שחור משחור..  אולי הוא לא יצטרך להתמודד עם הבעיה הספציפית הזאת (בהנחה שהוא באמת יצליח להתחמק מכל סיטואציה שתקרא) אבל הוא יאלץ להתמודד עם בעיות גדולות יותר. 
לעמוד מול הבעיה, להתמודד איתה פנים מול פנים, לעמוד מול הרגש ולקחת אותו למקומות נכונים וחיוביים אין דבר יפה מזה.. זה שילוב של לבן, אפור ושחור.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2012 15:52 לינק ישיר 

הוא לא שכנע את עצמו בכלום.הוא ניסה להבין ולמצוא מדוע זה לא מתאים.ולמה זה טוב.אם כי לא לכל דבר בחיים יש תשובות!

תוקן על ידי available1 ב- 28/03/2012 15:53:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/3/2012 15:51 לינק ישיר 

שוב, לא לבוא בכל תירוץ זה לא יהיה כולם יבינו למה. ומלבד שהוא בורח מעצמו ומהכאב ולא פותר את הבעיה, הוא רק מעצים אותה.. שלא לדבר על הלחשושים וכל המתחים שיסתעפו מזה..
אבל היות וזה באמת קשה, לכן העצה היא שבזמן שנותר לו על האירוסין, שפשוט יישב עם עצמו ויחשוב.. למה באמת היא לא מתאימה לו.. למה באמת לא היא זאת "ששווה" להשקיע בה את חייו.. 
מאותה סיבה שאם חברו הטוב יזכה בנעל מידה 45 כשהוא 43 הוא לא יקנא, כך הוא אמור להרגיש בסיפור הזה.. 

ואף אם באמת הוא לא יצליח להתעלות מעל הכאב שלו ולהרגיע אותו, עדיין עדיף שיהיה לו כאב של רגע מאשר כאב של ימים ושבועות. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > החיים מסבכים את עצמם...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext