| נשלח ב-1/4/2012 21:21 |
|
| |
הפורום מת?! תשמעו את ההצעה שלי.
כמו כל ארגון או קבוצה, שבהתחלה היא נבנית מערכים ואידיאלים משותפים וכו', עד שברבות הימים ובהתאם לצמיחה הכמותית שלה, היא נעשית קצת מסורבלת, משעממת, כאילו מכנית, מרוב הידיים הבוחשות בקדירה, והסתעפות האינטרסים האדירה שבה, ככורח המציאות מרוב הביקוש. אם אני לא טועה, זה מה שקרה גם בפורום המרכזי שלנו "בחדרי", הוא נעשה כולו פקעת-ענק של אינטרסים ואינטריגות מיותרות וכו', כל זה בנוסף לסינון קפדני מידי ומיותר מאוד, מצד המנהלים הנכבדים. אני בכל אופן, מייחל שתקום קבוצה מבינינו, להקים פורום חדש בשם "בחדרי החופשית" (בתקווה שזה באמת יעבור, מקסימום ניקח איזה שם דומה), לאט לאט החבר'ה יתחילו גם הם לקלוט את הפונטציאל שבכזה פורום, ויתנו בו רוח חיים.
והכל יבוא על מקומו בשלום... עד שהכמויות של האנשים יחייבו להקים מערך של סינון קפדני, ואז פשוט נקום ונברח עוד פעם. וחוזר חלילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2012 18:47 |
|
| |
נשמע קצת תלוש, אבל הלוואי...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 00:13 |
|
| |
בהקשר לעניין, היתכן שיש גולשים בינינו שחפצים בכתיבה ואינם מודעים לכך שזה אפשרי להגיב כאן ללא מתן אישור? אז עד שהאישור המיוחל הזה יגיע (לכתיבה בפורום הכללי) הפורום הזה מאפשר שתגיבו בו באופן חופשי. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 02:45 |
|
| |
קונטרול, עזוב לרגע את האישור המיוחל לכתיבה בפורום הכללי. ללא שום ספק, יותר מידי חסרונות מבצבצים שם. בכנות אומר לך, נכון שעכשיו בכדי להביע דעה שתשמע לא רק באוזניי אני מוכרח להצטרף לשם, אבל באמת אשמח מאוד אם יפתח תחלופה הוגנת. במידה שנתארגן בכוח הציבור, אוותר בשמחה על הזכות להימנות בין חברי הפורום הוותיק הנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 02:46 |
|
| |
הבעיה בפורום המרכזי היא לא הסינון, אדרבה, היא היתרון והניקיון (היחסי)... הבעיה העיקרית היא כמו שהזכרתי לעיל. ארחיב יותר, אם תשים לב, כ-50% מהתגובות בפורום הנ"ל, אינם נוגעות כלל לנושא האשכול אלא לבעלי הניקים השונים, שבתגובותיהם מזכירים מאוד התנהלות חתול ועכבר. בשביל מה לי לדעת אם הניק "דפוק_8" יריב קדמון של "טמבלולו_99", ואם "אונולולו_ה4" משתייך למגזר הזה או הזה??? אם תתבונן רוב חברי הפורום דשם, פרט ליוצאים מן הכלל כ-אסמניק ודומיו, שקועים במערכה הזאת עד מעל לצווארם ממש. ממש אתגר מצאו להם, לזהות מיהו בעל הניק השני, ואיך יגיב בכך וכך. ועדיין לא דיברנו כלל על כך שכש'ניק' אחד מגלה את זהות יריבו, אז ההוא פשוט נמחק מהמפה בצורה אכזרית (ראיתי כבר כמה פעמים). מסכן. על דרך משל להנ"ל אזכיר את האשכולות הרבים והעמוסים, שנכתבו בנושא: "האדמו"רים לבית קרעכצי"ן". חחח כבר כתבתי ואני חוזר וכותב, שגם כשהפורום העתידי יהפוך להיות בדומה לזה, כתוצאה מריבוי הדעות והפרצופים, אני בעז"ה אתפוס עוד פעם את הרגליים ואברח לכל הרוחות. וחוזר חלילה.
תוקן על ידי fashlufen ב- 03/04/2012 03:05:23
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:01 |
|
| |
אכן, רואים יותר ויותר תגובות מסוג זה ואשכולות בעלי תוכן שחורגים מגבולות הטעם הטוב, מופיעים ב"מלוא הדרם" בעמוד הראשון, ראוי למצוא פתרון הולם לעניין המצער והמביש הזה שכבר הפך לשגרה. כי כמו שזה מתרחש פה, מחר זה יכול להיות גם בכל פורום חדש שיפתח. ולגבי הדעות הרבות, ככה זה בחלוף הימים והזמן, נוספים להם עוד ועוד ניקים מכל הסוגים והעדות, וכמובן, לכל אחד דעה משלו.
הינה הצעה שכדאי לנסות: באמצעות ה-"לייק"  וה-"דיסלייק"  הגולשים (מאושרי כתיבה ושאינם כאלו) יוכלו להביע בדרך זו את אהדתם או את סלידתם לסוג כזה או אחר של אשכול ושל תוכן ותגובה. ובהתאם לכך, כל אשכול או תגובה שיצברו כמות מסויימת של "דיסלייקים" ימחקו לאלתר. זו בעצם תהיה מערכת סינון אובייקטיבית (עד כמה שאפשר) כשהגולשים הם אלו שיוצרים את המסננת הכל כך נחוצה.
מה דעתך על הרעיון?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול