בית פורומים שידוכי חרדים

להמשיך לשמוע ממנו הצעות???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2012 12:37 לינק ישיר 
להמשיך לשמוע ממנו הצעות???

סיפור שקרה לי בזמן האחרון...

ביום חמישי התקשר אלי שדכן והציע לי הצעה, היתה לו כבר תשובה חיובית מהצד השני.

במוצאי שבת הוא מתקשר ושואל אם יש תשובה, עניתי לו שלא ושזה יקח כמה ימים ( הבחורה לומדת במקום שאין לי איפה לברר בו ולכן צריך להפעיל קשרים..). הוא ביקש ממני לברר ואמרתי לו שאשתדל.

ביום ראשון הוא שוב מתקשר אלי ושואל אם זה בסדר פגישה ביום שני? 
עניתי לו שלא כי אני עדיין מברר. הוא אמר לי שכבר קבע פגישה.

ביום שני עניתי לו תשובה חיובית וקבענו פגישה להמשך השבוע.

מה אתם הייתם עושים עם השדכן???
ממשיכים לשמוע ממנו הצעות???
או שבעקבות חוצפתו מפסיקים???

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2012 22:33 לינק ישיר 

יו!

למה לא ליישר מולו קו בצורה חד משמעית.
להבהיר לו את אופן ההתנהלות מולך.
את מורת רוחך מההתנהלות הקודמת.
וכן. להמשיך לשמוע ממנו הצעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 20:11 לינק ישיר 

אם הוא לא הזיק לך, לא גרם לך להפסד או לכל דבר רע אחר, אז מה אכפת לך איך הדרך שלו?!
ובפרט, שבתכלס, הוא גרם לך להיפגש.. וייתכן שבלעדי זה לא היית נפגש..

וזה מזכיר לי סיפור של חיים ולדר, על אותה בחורה שפחדה לסגור, עד שפעם אחת השדכנים (שהיו אחותה וגיסה) פיברקו עיתון שבו כתוב שאותו בחור שהיא נפגשה ורצתה אותו כ"כ, הוא התארס. והיא כמובן נכנסה למשבר עמוק ואז הם גילו לה שזה שקר והיא סגרה.
חצופים או לא, שקרנים או לא, תכלס זה עבד...

ולא שאני מצדיק את הדרך שלו, אבל אם שורה תחתונה זה עוזר לך וזה לא מזיק לך, אז מה אכפת לך?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 20:03 לינק ישיר 

גם לי שדכנית אחת עשתה טריק דומה...
יום אחרי  פגישה עדיין לא היתה לי תשובה מוחלטת... כבוד השדכנית מתקשרת אליי (?!שזה לכשעצמו לא מקובל עליי) ושואלת אותי מה אני אומרת...מה התשובה.... אמרתי לה וחזרתי והבהרתי שאני אתן תשובה לאמא שלי והיא כבר תדבר איתה מחר בבוקר וכל טוב...
אחרי בערך שעה... אמא שלי תקשרת אליי... קבעתי לך פגישה מחר.... אמרתי לה מה??????????? אבל עוד לא אמרתי לך תשובה ברורה.... מה היא אומרת לי?
השדכנית התקשרה אליי ואמרה שעכשיו היא דיברה איתך ואמרת לה שמצידך פגישה שניה...
כאילו דא???? בפירוש אמרתי לה שאמא שלי תדבר איתה מחר בבוקר!...
הקיצר.... אני לא חושבת שאפסיק לשמוע ממנה... פשוט צריך להבהיר את הקטע פעם אחת באופן ברור שאינו משתמע לשתי פנים שדבר מן הסוג הזה לא יחזור על עצמו.... אם זה בכ"ז קורה פעם שניה אז.... לא יודעת...הכל משמים! 
אני כן הבהרתי אח"כ את עמדתי בקטע ואמא שלי הצטערה והבינה... (זה היה גם קצת אשמת הלחץ שלה...) 
מה שלא תעשו... שיהיה לכם בהצלחה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 17:35 לינק ישיר 

טוב אל תתפוס אותי על המילה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 17:32 לינק ישיר 

אם היית קורא מה שכתבתי היית רואה שכתבתי בפירוש מכתב חרם, או במלים אחרות פשקווילים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 17:26 לינק ישיר 

מעפיל כתב:
לא רק לא לשמוע יותר הצעות ממנו, אלא גם לפתוח בהליך משפטי על אי עמידה בהתנהגות אנושית בסיסית. בנוסף אפשר לשרוף לו את הבית, כי לא מגיע לבן אדם כזה מדור. לקחת ממנו את ילדיו, שלא ילמדו ממנו איך לשקר. לעודד את אשתו להתגרש מהבן אדם המזעזע הזה. להציע להוריו לנתק עמו קשר. מכתב חרם מכל גדולי ישראל יכול רק לעזור. וכמובן, אחרון אחרון חביב, אם אתה מתארס לא להזמין אותו לאירוסין.

רעונות טובים נראה לי שאני אקח כמה מהם....

שחכת להוסיף פשקוילים וכדומה....

אפשר גם להוציא תביעה על הוצאת דיבה..... (נמצא על מה.....)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 17:25 לינק ישיר 

מעפיל, הכל בסדר?...

כבדהו וחשדהו!!!! אי אפשר לדעת מי נבחר להיות השליח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 17:24 לינק ישיר 

חחחח

מוזר השדכן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 17:19 לינק ישיר 

לא רק לא לשמוע יותר הצעות ממנו, אלא גם לפתוח בהליך משפטי על אי עמידה בהתנהגות אנושית בסיסית. בנוסף אפשר לשרוף לו את הבית, כי לא מגיע לבן אדם כזה מדור. לקחת ממנו את ילדיו, שלא ילמדו ממנו איך לשקר. לעודד את אשתו להתגרש מהבן אדם המזעזע הזה. להציע להוריו לנתק עמו קשר. מכתב חרם מכל גדולי ישראל יכול רק לעזור. וכמובן, אחרון אחרון חביב, אם אתה מתארס לא להזמין אותו לאירוסין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 17:12 לינק ישיר 

כנראה....

אבל מה עושים כאשר אין עוד שדכנים באיזור?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 15:59 לינק ישיר 

שירלי19 כתב:
לפי השכל הישר נראה שעדיף להפסיק לשמוע ממנו הצעות,

אבל... אישית לא היית עושה את זה, לפני שנכנסתי לשידוכים הבהרתי להורים שלי ולעצמי.. לא להכנס למשחקי כבוד,
אז פגעו, אז החזירו תשובה מאוחר, אז התיחסו גרוע.. (אני מדברת בעיקר על השדכנים אבל גם על הצד השני)
אז מה?? אני יודעת מה אני שווה (ומה אני לא)  למה להיכנס למשחקי כבוד, שיכול להיות שיעקבו את מי שאני באמת כבר מחכה לפגוש. 

אבל שדכנים שמטרידים.. חושבת שלא כדאי להמשיך. זה מכביד ומלחיץ. ובתקופת שידוכים יש מספיק לחצים בשביל להוסיף את השדכן על הראש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2012 13:11 לינק ישיר 

שירלי19 כתב:

אבל... אישית לא היית עושה את זה, לפני שנכנסתי לשידוכים הבהרתי להורים שלי ולעצמי.. לא להכנס למשחקי כבוד,
אז פגעו, אז החזירו תשובה מאוחר, אז התיחסו גרוע.. (אני מדברת בעיקר על השדכנים אבל גם על הצד השני)
אז מה?? אני יודעת מה אני שווה (ומה אני לא)  למה להיכנס למשחקי כבוד, שיכול להיות שיעקבו את מי שאני באמת כבר מחכה לפגוש. 

יפה שירלי, את נוהגת בחוכמה!

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 12:53 לינק ישיר 

זו לא שאלה של כבוד. זה בין אדם שאינו ישר, ואין עושים אתו שום עסק.
גם בשידוך זה הייתי ממליץ, להעביר את ניהולו לשדכן אחר.
וכ"ש בשידוכים אחרים, שאולי לא תזדקק להם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2012 12:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > להמשיך לשמוע ממנו הצעות???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext