| נשלח ב-2/4/2012 15:44 |
|
| |
בחורה חרדית מקריית ספר נישאה לערבי מדיר קדיס
בשנים האחרונות הולכת ומתעצמת תופעת הפועלים הערבים בערים החרדיות שנוסף למחייתם צדים ברשתם נערות יהודיות .
בחודשים האחרונים התופעה הולכת ומתגברת בעיר החרדית מודיעין עילית , שם נפלו ברשתם של פועלים ערבים מספר בנות שחברו לחברים מהכפר הסמוך דיר קדיס.
אלא שבחודש האחרון - בחורה שלמדה בסמינר בעיר ונפלטה משעריו , יצאה לרחובות וסרה מן הדרך הישרה .
פועל ערבי שהחל לצאת עמה הביאה לביתו בכפר דיר קדיס הממוקם מול מודיעין עילית, ולאחר מספר ימים בחברתו החליטה להינשא .
בשבוע שעבר נערכה החתונה בכפר הערבי דיר קדיס , לקול מצהלות מוכתרי הכפר ופעילי הפת"ח חגגו בדיר קדיס את החתונה הראשונה עם בחורה ממוצא יהודי המתגוררת בסמיכות לכפרם.
בימים האחרונים נעשו מאמצים להשיבה לחיק משפחתה , אך נדמה כי עתה מאוחר מידי, והתופעה של העסקת ערבים בתוככי הערים החרדיות מביאה בסופו של יום לתוצאות מחרידות .
מקור: http://anashnews.net/default.aspx?pageid=57&articleID=1384
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2012 07:56 |
|
| |
| avital11 כתב: |  | בדר כלל זה קורה בבנות עדות המזרח ובבתים הרוסים, קשה מצוא בחורה אשכנזיה נומרטיבית שיקרה לה מקרה כזה. נ.ב . לא נאמר מגזענות, אלא מתוך סקר שיצא בנושא.
|
|
זה ממש שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ("יפה שקישרת בבנות עדות המזרח ובבתים הרוסים") :/ אולי תעלי לנו את הסקר..הוא בהחלט מאווד מעניין... או אפילו קישור/מאיפה קראת?!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 21:19 |
|
| |
| שוניקו כתב: |  | בניין עדי עד |
|
דווקא הם יודעים טוב לבנות בניינים לא??........
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 21:16 |
|
| |
ה' יצילנו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 21:01 |
|
| |
בניין עדי עד
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 01:17 |
|
| |
לפעמים הולכים לבתי מלון ורואים את זה ממש לפני העינים, עובדי מלון בחורות ישראליות מתרועעות עם ערבים... :(
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 01:11 |
|
| |
צודק, התכוונתי להדגיש שאם זה קורה- זה יקרה בציבור הספרדי יותר מאשר האשכנזי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 01:08 |
|
| |
אני מאמין שגם קשה למצוא בחורה ספרדיה נורמטיבית שתצא עם ערבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 01:03 |
|
| |
בדר כלל זה קורה בבנות עדות המזרח ובבתים הרוסים, קשה מצוא בחורה אשכנזיה נומרטיבית שיקרה לה מקרה כזה. נ.ב . לא נאמר מגזענות, אלא מתוך סקר שיצא בנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 01:00 |
|
| |
בחור ברחוב אין לו שום ענין להרשים בחורה מסכנה, הוא רוצה להרשים בחורה מוצלחת. הוא לא יתייחס אליה כאל נסיכה. לעומת זאת בשביל בחור ערבי הכיבוש האולטמטיבי הוא בחורה יהודיה, והוא ישקיע המון כוחות עד שישיג אותה. ולצערינו הרב מאד, בחורות למודות סבל אלו לא עומדות בפתוי, ומקריבים את חייהם על גבו של מזבח חלול.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:56 |
|
| |
צודק.
חבל שאותה אחת צריכה לקבל זאת מערבי....
חסר בחורים ברחוב................?! והמבין יבין..........
תוקן על ידי avital11 ב- 04/04/2012 00:57:10
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:51 |
|
| |
כי הכמיהה לאהבה, לתמיכה, לבטחון, היא הרבה הרבה יותר חזקה מכמעט כל דבר אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:50 |
|
| |
תקועה בפקק..=)
שידוכי ערבים??
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:47 |
|
| |
מעפיל הכל מובן, אני ממש לא תמימה, יודעת מה עובר על בחורות.. אבל אפילו אחרי הכלללל נשארתי עם השאלה למה??..................
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:41 |
|
| |
לכל אלו שלא מבינים התופעה, אז הנה אפשרות אחת. בחורה באה מבית שלא הרעיפו עליה לעולם אהבה וקבלה כמות שהיא, אלא ההפך, כל היום קיבלה רק ביקורת, צעקות וגם מכות מדי פעם. כמובן שההתנהגות שלה בבית ספר לא היתה ממש הכי טובה, וגם שמה ספגה שטף בלתי פוסק של העלבות וביקורות. והנה היא מכירה בחור שיש לו רק מילים טובות בשבילה, כמה היא יפה, מושכת, וכמה הוא מוקסם ממנה ורוצה אותה. בנוסף הוא מבטיח לה כל טוב שבעולם, וכל הזמן שואל אותה למה היא מסרבת לו אחרי שהיא סובלת כל כך בבית. ויום רע במיוחד, שגם אבא וגם אמא וגם האחים וגם האחיות צרחו וצעקו, היא נשברה, והחליטה ללכת עם הערבי לכפר שלו. ויותר מאשר היא הולכת עם הערבי, היא בורחת מהבית.
עכשיו יותר מובן?
נ.ב. אני עצמי מכיר מקרה של בחורה חרדית שהתחתנה עם נהג אוטובוס. היום היא כבר מתחרטת, אבל עכשיו היא נשואה עם ילדים ותקועה שם...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:35 |
|
| |
למה ערבי למה<???????????????........ אני בת ואני גם לא מבינה את התופעה
|
|
|
|