| נשלח ב-3/4/2012 20:19 |
|
| |
סינון טלפונים
אתה יוצא עם בחור או בחורה, ומתברר לך שהם מסננים טלפונים בצורה סדירה. לא מתאים להם, לא עונים, ולפעמים גם לא מחזירים. אני מדבר לא רק בשעת הפגישה שאז הטלפון אמור להיות מכובה, אלא במשך הזמן כשאתה מתחיל להכיר את הבן אדם, אתה מבין שזה הסגנון שלו. הייתם מורידים על דבר כזה או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 14:40 |
|
| |
לדעתי זה ממש זלזול לענות לטלפון/סמס בפגישה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 14:38 |
|
| |
מעולם לא התחייבתי להיות זמינה 24 שעות, לא מסננת כדי להרגיש חשובה, מסננת כי אין לי כח, כי אני רוצה שקט, לא רואה בזה שום דבר שלילי! אחת, תלוי בסגנון שלך,ותלוי אם מי את נפגשת, אני באופן אישי לא עונה , רק לדברים קרטיים, ובפגישות מתקדמות יותר, אבל אני לא מקפידה על רטט/שקט,
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 14:22 |
|
| |
הקפצה... מענין אותי הדיעה לגבי טלפונים בפגישות: כבוי, דלוק, רטט וכו... האם תגיבו לשיחה או סמס בפגישה? אם כן, איך? באיזה צורה?.. וכו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 20:30 |
|
| |
להוריד על כזה דבר?! זה כמו כל דבר שצריך לבדוק מה עומד מאחורי זה! לפעמים זה מתמימות ולא מרוע(כמובן לא מסננים סדרתיים...) ומעפיל-איך בדיוק תדע אם יש לה מידות טובות?! רק דרך פגישות?! צר לי לאכזבך אבל לא תמיד(לרוב...)לא יודעים מידע ברור על בחורה לא דרך פגישות ולא דרך בירורים!!!צריך בזה המון ס"ד
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 18:02 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | | יש אנשים שמטבעם צורכים יותר ספייס, ואם מדובר בכאלו שנוהגים לחזור למי שחיפש אותם בזמן נוח יותר, לא הייתי מסתכלת על הסינון כדבר שלילי. |
|
אותו אחד שצריך יותר מרחב, הרי זה בדיוק האתגר שלו, לוותר על הצורך הפרטי שלו, בגלל צורך של אדם אחר. האם אין זה דוגמא מובהקת לאפשרות של עבודת המדות? ואם מישהו בוחר לא לעבוד על עצמו, מה אני אמור להסיק מכך?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 17:58 |
|
| |
| צדיקאלוקי כתב: |  | תרי אני אישית חושב שזה אומר על הבן אדם שהוא מרגיש מעצמו....
מה הבעיה לענות ולומר שאתה לא יכול לדבר עכשיו ושיחזרו יותר מהר?
זה מה שאני אישית עושה.
אני לא חושב שצריכים להיות זמינים 24 שעות ביממה אבל כן צריך לענות מתי שאפשר.... |
|

סתם כך.. אני חושבת שלא לענות עדיף מלדחות שיחה. לדחות זה מראה כאילו אתה יודע ובכל זאת אתה מסנן. ואילו אם אתה לא עונה זה יכול להתפרש גם כ'לא הייתי ליד הפלאפון' - פחות אישי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 16:23 |
|
| |
אני חושבת שהרבה מהקטע של הסינון מגיע מרצון להרגשת חשיבות. יש בזה משהו מאד "מרומם" לדעת שאתה מחליט עם מי לדבר ועם מי לא.. אז נכון שלכולנו זה קורה מידי פעם, או כשאנחנו עסוקים או כשלא ממש בא לנו לדבר.. אבל כשזה בצורה שיטתית לדעתי זה מראה המון על אופי גאוותני וחסר רגישות. לשאלתך- אני לא יודעת איך בדיוק אתה יכול לזהות כזה דפוס התנהגות [הלוואי והייתי יודעת איך...] אבל אם הייתי רואה אתזה אצל הבחור שאיתו אני נפגשת, בהחלט הייתי בודקת לראות האם זה מעיד על עוד דברים שקשורים בחוסר רגישות כזה לשני או שזה סתם קטע של "פופולאריות יתרה"... 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 12:22 |
|
| |
אני משתדל לענות 24 שעות אם אני יכול ואני חושב שזה היותר חשוב כי אם אתה חיוני למישהו אז תעזור וכשזה סתם הפרעה יש דרכים לנער בלי לפגוע
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 11:20 |
|
| |
יש אנשים שמטבעם צורכים יותר ספייס, ואם מדובר בכאלו שנוהגים לחזור למי שחיפש אותם בזמן נוח יותר, לא הייתי מסתכלת על הסינון כדבר שלילי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 11:00 |
|
| |
בס"ד
שונאת לסנן ושונאת את המסננים למינהם!!!!!!!!!!
באמצע פגישה, ברור שאני לא עונה, לא לסמסים ולא לשיחות. אבל סתם ביום יום.. למה לסנן???
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 01:14 |
|
| |
תרי החזיר את התמונה של הדגים!!!! הוי, הייתי חייבת.....
לגבי הסינון, טוב זה ברור, גמני מסננת רצינית עדיף לי לא לענות מאשר לענות בעצבים. ומי שצריך אותי, משיג אותי יופי..........
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:37 |
|
| |
מי שמסנן בכונה טלפונים מרגיש לרגע "חשוב"...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2012 00:24 |
|
| |
לדעתי כשטלפון מצלצל פירושו שאדם רוצה לשוחח אתי. לא לענות פירושו שאני מתעלם מהרצון של האדם ההוא. אדם שעובד על המדות שלו אמור להיות קשוב לרצונות של אנשים אחרים, ולנסות לעזור כמה שבכוחו. אם אני רואה בחורה שלא עונה לטלפונים, אז זה מעלה חשד לגבי המדות שלה. אם אני רואה שבכל זאת יש לה מידות טובות, אני לא אוריד, אבל אם אני לא רואה שום סימנים למידות טובות, אז כן, אני אוריד על סינון תדירי של טלפונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 23:18 |
|
| |
אם אתה לידה ואתה נתקל בסיטואציה שכזאת, אז בעדינות ובחיוך אדיב, תאמר: את יכולה לענות, תרגישי חופשי לעשות את זה. וכאן תבוא כבר התגובה האמיתית.. - אין לי כוח, אין לי חשק, אין לי סבלנות לענות לכל אחת שמטרידה אותי וכו' וכו'..
ואם אין לבך אינו כה אמיץ או מרגיש שזה לא לעניין בסיטואציה הנ"ל, אז בזמן אחר תעלה את נושא הטכנלוגיה של היום וההשפעה שלה על חיי האדם, הנזקים והתועליות שיש בכך, וכמובן תגיע לנושא הפלאפונים, השיעבוד שבזה וכו'.. ואז כבר תשמע לבד את תגובה והתייחסותה לכל הנושא הזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 23:09 |
|
| |
ואיך תבדקי אם זה הסיבה הראשונה או השניה???
|
|
|
|
|