חייבים להתארגן במהירות לגיבוי הפורום, אני מציע 3 דרכים:אני ממליץ על התוכנה httrack, הצלחתי אתמול בתוך שעה לגבות באמצעותה את כל פורום "אגודה אחת" (שקטן פי עשר מהפורום הזה):
צריך קצת לשחק עם ההגדרות כדי להימנע מדפים כפולים (למשל שלא ישמרו דפים פעם עם הודעות מסודרות מהסוף להתחלה ופעם הפוך) ובגדול הצלחתי למצוא הגדרות כאלה כשעבדתי אתמול על גיבוי "אגודה אחת".חשוב לזכור שרוב הפורום מוגבה על ארכיון האינטרנט (web.archive.org) אבל בד"כ לוקח לו 6-18 חודשים לגבות דפים חדשים כך שדפים מהשנה וחצי האחרונות בפורום צריכים להיות בעדיפות ראשונה לגיבוי.
תוקן על ידי אזנים_לכתל ב- 04/04/2012 20:58:00
נשלח ב-6/6/2012 11:49
אבל זה לא נוח כמו הגיבוי שלי, תעיד על זה מי שקיבל את זה. בכל מקרה מי שרוצה את האשכולות שלו, כולל כמובן את התגובות בתבנית שהוא רגיל אליו, מוזמן ליצור קשר.
נשלח ב-6/6/2012 11:07
מגבה את הפורום אוטומטית שבועית
נשלח ב-6/6/2012 10:55
.
.
אני מתכונן לעשות עוד גיבוי. מי שיש לו עניין באשכולות שלו יכול ליצור אקסל בגוגל ולהעתיק שמה את האשכולות שלו, או את הקישור לדפי ההיסטוריה שלו. מי שישלח לי קישור כזה אכניס את הדף לעמודים שעליו אעשה את הגיבוי. מי שרוצה שאני אעשה את העבודה עבורו תמורת תשלום, יכול לפנות אלי באישי או בדוא"ל.
נשלח ב-14/5/2012 19:55
לא אשלח לינק לאף אחד בלי רשות של מיימוני או של ר' געצל. בכל מקרה יקח לי שבוע לוודא שזה נמצא בצורה תקינה ב-DROPBOX.
נשלח ב-11/5/2012 12:17
הכסף שנתרם היה לטובת החברים, התורם היה מסודר גם בלעדיו.
נשלח ב-10/5/2012 22:10
דייר אל תמהר-החסן הנייד- זה גם, לפני זה היה גם סכום כסף.
אחד החברים הרוצה בעילום שמו, תרם סכום כסף לגבות את הפורום לפחות לשנה.
הוא גם דאג לי לדיסק און קי, בכדי לשמור העתק אצלי.
אני מתכונן להעלות העתק גם ל-DROPBOX, שהוא לדעתי יותר קל וידידותי.
מי שרוצה העתק יפנה למיימוני או להאדמו"ר ממיאמי ואם הם יאשרו לי, אשלח לכם לינק להורדת הפורום למחשב.
תודה צדיק
חבריה היקרים אני מקדיש את השיר הזה ל"תמיכה טכני" היקר,
זה אחת השירים הכי נפלאים מאז ומעולם, תגבירו את הרמקולים שגם השכנים יישמעו ויהנו
אחד החברים הרוצה בעילום שמו, תרם סכום כסף לגבות את הפורום לפחות לשנה. הוא גם דאג לי לדיסק און קי, בכדי לשמור העתק אצלי. אני מתכונן להעלות העתק גם ל-DROPBOX, שהוא לדעתי יותר קל וידידותי.
מי שרוצה העתק יפנה למיימוני או להאדמו"ר ממיאמי ואם הם יאשרו לי, אשלח לכם לינק להורדת הפורום למחשב.
נשלח ב-6/5/2012 20:20
כן, אבל הוספתי קישורים באשכול הראשון, והוספתי קישור למסמך אקסל בגוגל בכדי ליעל את החיפוש וניווט.
נשלח ב-6/5/2012 19:52
עותק ה-httrack?
נשלח ב-6/5/2012 19:31
יש לי עותק שלם של הפורום שהורדתי והעלתי אותו לחשבון trial שפג בעוד חמשה ימים. .
מי שרוצה ליצור איתי קשר בכדי לקבל העתק יוכל לעשות זאת באישי. .