בית פורומים שידוכי חרדים

אפיקומן? כלה זה האפיקומן האמיתי!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/4/2012 23:09 לינק ישיר 
אפיקומן? כלה זה האפיקומן האמיתי!

אך בניגוד לאפיקומן של פסח 
יכולות לחלוף כמה שנים טובות 
עד שמוצאים את האפיקומן הזה!!!!

תוקן על ידי ניוטרל ב- 07/04/2012 23:31:29

:ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס 

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/4/2012 22:57 לינק ישיר 

נעמה10 כתב:
אני מאמינה שקיימים המון המון בחורים מצויינים ויראי שמים באמת...זה תלוי בנו איך אנחנו מחפשות.. חלק אולי לא יהיו מישיבות הכי טובות, או ילבשו צבעוני... אבל מי שיודע להבחין באמת לא יוריד אפילו קצת מערכם... כי דוקא בהם יכול להסתתר הבן אדם הכי טוב שיש. וכזה אני מחפשת... (לא אמרתי לאף אחת להתחיל לחפש סגנון אחר, פשוט נקודה למחשבה...)
אהבתי ת'גישה

לאהוב זהו הטוב שבטוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2012 15:10 לינק ישיר 

עכשיו כשאתן מעלות את זה...

באמת אף פעם בחורות לא אמרו לי לא ולא הורידו אותי בגלל שאני לא גבוה\שמן\רזה\מעשן\לא מעשן\לומד מקצוע\לא לומד מקצוע\צדיק\רשע\תם\אינו יודע לשאול וכו וכו..............

באמת?!?!?!?!?!?!?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/4/2012 14:16 לינק ישיר 

חדשונט כתב:
חדשונט...היטבת להגדיר....אבל היום בבירורים א"א לדעת כמעט כלום כי יש לבחורים ענין לשקר ולהגיד דברים טובים על החברים שלהם! ושימי לב גם על עצמך על חברה טובה את תשפכי רק טוב? אז מכאן שכולם יראים שלמים וטובים!אלא א"כ השגת מישו קרוב משפחה או משו כזה שיש לו אינטרס להגיד לך אמת אז תקבלי מידע ברור...ומראש כדאי לשמוע רק מכאלו...
ב-ר-ו-ר!
בברורים כולם חכמים כולם נבונים כולם יודעים את התורה! כולם מקסימים כולם יפים וכולם טובים!
אבל כמו שנעמה אמרה על עניין החיצוניות והפנימיות... אנחנו צריכים להפנים אתזה חזק! ולזכות ליישם אתזה כי זה לא קל...
ה' יעזור!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2012 00:26 לינק ישיר 

meitsme כתב:
חדשונט...היטבת להגדיר....אבל היום בבירורים א"א לדעת כמעט כלום כי יש לבחורים ענין לשקר ולהגיד דברים טובים על החברים שלהם! ושימי לב גם על עצמך על חברה טובה את תשפכי רק טוב? אז מכאן שכולם יראים שלמים וטובים!אלא א"כ השגת מישו קרוב משפחה או משו כזה שיש לו אינטרס להגיד לך אמת אז תקבלי מידע ברור...ומראש כדאי לשמוע רק מכאלו...

ב-ר-ו-ר!
בברורים כולם חכמים כולם נבונים כולם יודעים את התורה! כולם מקסימים כולם יפים וכולם טובים!
אבל כמו שנעמה אמרה על עניין החיצוניות והפנימיות... אנחנו צריכים להפנים אתזה חזק! ולזכות ליישם אתזה כי זה לא קל...
ה' יעזור!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2012 00:05 לינק ישיר 

נעמה מסכימה איתך אגודל למעלה ענק...אוי החיייייייייייייייייייים מ-ס-ו-ב-כ-י-ם! רק תפילות!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/4/2012 00:03 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2012 23:59 לינק ישיר 

meitsme כתב:
זה ידוע שלנשים יש שורש וקרבה לרוחניות יותר מאשר לגברים, אנחנו מסוגלות להגיע לדרגות גבוהות יותר, ובאמת יותר קל להיות בחורה מצויינת יראת שמים צנועה וכ״ו מגבר שיש לו הרבה לעשות כדי להקרא בחור מצויין מכל הבחינות... אבל אני מאמינה שקיימים המון המון בחורים מצויינים ויראי שמים באמת...זה תלוי בנו איך אנחנו מחפשות.. חלק אולי לא יהיו מישיבות הכי טובות, או ילבשו צבעוני... אבל מי שיודע להבחין באמת לא יוריד אפילו קצת מערכם... כי דוקא בהם יכול להסתתר הבן אדם הכי טוב שיש. וכזה אני מחפשת... (לא אמרתי לאף אחת להתחיל לחפש סגנון אחר, פשוט נקודה למחשבה...)
מי יודע היום להבחין באמת???? ואם עלית על משו תגידי לכולם...זה הבעיה הכי גדולה שא"א להכיר בחור נורמלי לא דרך פגישות וגם לא דרך בירורים... ולכן איך רואים שבן אדם עם יראת שמים באמת???לפי איך שהוא מציג?
וכן, אין מה לעשות אנו נמצאים בציבור חרדי שהלבוש וגם כן הישיבה משפיעים מאאאוד!!!(לרוב יש יוצא מן הכלל...)
ולכן בגלל שאין כמעט דרכים למדוד בן אדן אין לנו אלא להסתכל על ישיבה ומראה חיצוני!!!וזה ברוב המקרים הנורמלים אומרים המוווןן!!!

כשאמרתי להבחין באמת, לא התכונתי לרגע שמישהו מסוגל לדעת משבועיים של פגישות לגמרי מי הבן אדם שמולו.
כל מה שאני אומרת זה, שאנשים נעצרים בתוך קופסא קטנה של מוסכמות סביבתיות שצריכות להיות, וכל האמיתי שבפנים מקבל עדיפות שניה, כי לא כל אחד שנקרא שפיץ הוא באמת גם שפיץ ברוחניות בפנימיות.
ברור שחשוב שיהיו דברים חיצוניים מינימליים שאנחנו דורשים, אחרי הכל לכל סגנון יש משמעות..
רק שלפעמים מה שנראה לנו בחיצוניות לא מרשים ולא בדיוק מתאים לכל מה שאנחנו חפצים ושואפים, מה שבאמת מסתתר אצלו בפנים זה כל מה שכל אחד יאחל לעצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2012 22:53 לינק ישיר 

מי...את בעיקרון צודקת...כי גם אם את נפגשת עם בחור שכל רואיו יכירוהו זה בחור ירא ה'... ובאמת הוא בלה בלה בלה וכיוצ"ב... את לעולם לא תוכלי לדעת איך הוא יתנהג בתור אבא, אם הילד שלו בן השנתיים ישפוך לו את כל האוכל על החולצה הלבנה בסעודת שבת... או איך הוא יתנהג אחרי לילה של צרחות שהילד שלו מוציא שיניים או ל דבר אחר... וזה לא אני אמרתי אתזה!!!! דמות רבנית היא שאומרת אתזה... ולכן על הנושאים האלו יש להרבות להרבות בתפילות כי אין דרך אחרת לדעת אתזה ולכן נאמר- מזווגים לו לאדם לפי מעשיו ומ-ה' אישה לאיש... כי אדם יראה לעיניים וה' יראה ללבב... ומה שאני באה לאמר לך זה ש-נכון אין דרך להכיר בנ"א דרך פגישות וכו' אלא רק אחרי שחיים ביחד... אבל זה לא אומר שאת צכה להחשיב את החיצוניות ברמה של "אין לנו אלא להסתכל על ישיבה ומראה חיצוני"... יש גם עניין של השתדלות... ומי שמשתדל ברוחניות...מן השמים מסייעים בידיו... 
בהצלחה בתפילות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2012 22:50 לינק ישיר 

חח הצחקתן אותי עם הלחץ שלכן!!
ועם הניסיון לחנך את הבנים..=)
תנו לאלוקים לסדר לנו את החיים..
לכל אחד הזיווג שלו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2012 22:26 לינק ישיר 

כי אצל התימנים גבר לוקח יותר מאשה 1

:ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2012 17:18 לינק ישיר 

נעמה10 כתב:
זה ידוע שלנשים יש שורש וקרבה לרוחניות יותר מאשר לגברים, אנחנו מסוגלות להגיע לדרגות גבוהות יותר, ובאמת יותר קל להיות בחורה מצויינת יראת שמים צנועה וכ״ו מגבר שיש לו הרבה לעשות כדי להקרא בחור מצויין מכל הבחינות... אבל אני מאמינה שקיימים המון המון בחורים מצויינים ויראי שמים באמת...זה תלוי בנו איך אנחנו מחפשות.. חלק אולי לא יהיו מישיבות הכי טובות, או ילבשו צבעוני... אבל מי שיודע להבחין באמת לא יוריד אפילו קצת מערכם... כי דוקא בהם יכול להסתתר הבן אדם הכי טוב שיש. וכזה אני מחפשת... (לא אמרתי לאף אחת להתחיל לחפש סגנון אחר, פשוט נקודה למחשבה...)

מי יודע היום להבחין באמת???? ואם עלית על משו תגידי לכולם...זה הבעיה הכי גדולה שא"א להכיר בחור נורמלי לא דרך פגישות וגם לא דרך בירורים... ולכן איך רואים שבן אדם עם יראת שמים באמת???לפי איך שהוא מציג?
וכן, אין מה לעשות אנו נמצאים בציבור חרדי שהלבוש וגם כן הישיבה משפיעים מאאאוד!!!(לרוב יש יוצא מן הכלל...)
ולכן בגלל שאין כמעט דרכים למדוד בן אדן אין לנו אלא להסתכל על ישיבה ומראה חיצוני!!!וזה ברוב המקרים הנורמלים אומרים המוווןן!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2012 12:16 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2012 11:52 לינק ישיר 

אבאל.. אם לוקחים בחשבון גירושים ואלמנות..? כן. את צודקת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2012 11:51 לינק ישיר 

חחח חשבתי על זה. אבל הם גם מודים בזה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2012 11:51 לינק ישיר 

די תפסיקו לייאש....הגברים מתחתנים בסוף עם נשים לא עם עצמם.;-)..לכל אחד יש את שלו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אפיקומן? כלה זה האפיקומן האמיתי!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext