הגבאי של בית הכנסת צא"י בחיפה ר' חיים גולדנברג.....
הגבאי של בית הכנסת צא"י ר' חיים גולדנברג היכה ביום רביעי 4.4.12 בשעה 10:45 בסתירה מצלצלת ובבעיטות וזרק אותו מבית הכנסת בחור נחמד הוא די מסורתי ואני מכיר אותו קוראים לו מאיר,הוא נפגש עם היהודי היקר משה לייזרוביץ מרחוב השלוח 3 בסביבות 10:00 10:30 והם לומדים עד מאוחר באישור ר' חיים בתפילת ערבית או אחריה והם יושבים ללמוד פרשת השבוע ,ספרי מוסר ,מישניות ועוד...... יש לציין שה"כולל "מסתיים ונשארים 3 אברכים ללמוד ואחד האברכים מפריע לו שהוא לפעמים מדבר או "מצייץ " מה לעשות הבחור לא מדבר כדי להכעיס או מרוע לב ,כואב לו מה שקורה במדינה שחייל נהרג או המשפחה הזו ז"ל שנשריפה אז הוא אומר למשה כמה מילים זה לא נורא כל כך זה לא ממש מפריע ללמוד אז איזה בחור ספרדי בשם יצחק התלונן לחיים ,חיים דיבר ברמקול של הפלאפון שהוא יצא מבית הכנסת והוא לא רצה לצאת הוא אמר לחיים שהאברך הספרדי מגזים וזה נכון .אני לא חושב שזה יפה להכות יהודי נחמד ולבבי שמגיע מפעם לפעם זה 20 שנה הוא בא מאז שאימו ז"ל נפטרה ואביו שנפטר לא מזמן לפני שנה ומשהו .היהודי הזה בחור טוב ממשפחה טובה מסורתית הוא יתום ויש לו עוד אח חולה מאד ,לצערינו הוא בגיל 40 ועדיין לא הקים משפחה וחיים גם מכיר אותו אישית אפילו לא היה לו איפה להיות בליל הסדר זה ממש כואב הלב .אסור להכות יהודי ובפרט את מאיר כוב בתורה :"לא תכא רעך" ו"יתום ואלמנה לא תענון" ...... זה ממש לא בסדר מה שהגבאי עשה .הוא גם התנקל לר' משה לייזרוביץ ואמר לו "אתה מנצל את זה שאני לא יכול להרביץ לך " ,קרה לו "חולה נפש" ושמאיר ילך למוסד ושנייכם חולי נפש אני לא יודע מה זה איפה החמלה ?הרגש היהודי ? מאיר גם קרה למשטרה והגיש נגדו תלונה ובצדק זה כבר פעם שניה שחיים היכה אותו ,נקווה שחיים יקבל את עונשו הן ברוחניות והן בגשמיות ,אמן כן יהי רצון.
 |
|
|