בית פורומים חרדים רחובות

מה קורה בכשרות ברחובות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2012 15:55 לינק ישיר 
מה קורה בכשרות ברחובות

אני מגיע לפעמים לרחובות האם אפשר לסמוך על הכשר הרבנות בעיר? אומרים שזה לא כמו בתקופת הרב רובין, ולא ניתן לסמוך על הכשרות, האם זה נכון?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2012 22:01 לינק ישיר 

יש  הרבה  אינטרסנטים  שמפריע  להם  שברחובות  מסלול המהדרין  יותר טוב  ממה  שהם  מוכרים  בשם  מהדרין.  אז  האפשרות  היחידה  שלהם  זה  ללכלך  על  כל  מי  שלא  רוקד  לפי  האינטרסים  שלהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2012 11:16 לינק ישיר 

נהיה יותר טוב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 21:20 לינק ישיר 

מריפרוף קל בהודעות אני מבין שאף אחד פה לא באמת יודע מה קורה בכשרות היום. אז ככה: נכון שהרב רובין עזב את הכשרות אבל הרי הוא לא היה מסתובב כל היום בחנויות והיו לו מפקחים שמסתובבים בחנויות ובודקים ודואגים שהנאמני כשרות עושים מלאכתם נאמנה ובמקומות שאין משגיחים צמודים הם בעצמם נכנסים יום יום לחנויות ובודקים שהכל כדת וכדין. ואותם מפקחים נשארו בתפקידם גם אחרי שהרב רובין עזב. אז נכון שהרב רובין הילך אימים על בעלי החנויות וללא ספק לפעמים זה נצרך וטוב, אבל להגיד שמאז העסק לא עובד? כי לא מכירים את הפרצוף של ראש מערכת הכשרות? למישהו יש מושג איך נראה ראש מערכת הכשרות של העדה החרדית? של הרב לנדא? וכו' וכו' כל הכשר לפי מעלתו? והראיה שאין רב קהילה (אולי חוץ מהרב רובין...) שאמר להפסיק לאכול את ההכשר. וסתם לידיעה, מי שלא אוכל את ההכשר יכול כמעט לרעוב, כי כל המסעדות, פיצוחים, מאפיות, מגדניות וכו' בכשרות מהדרין רחובות. אני לא רוצה לנקוב בשמות אבל כשרב מסוים מדבר סרה על ההכשר צריך לבדוק האם אין לו אינטרסים וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2012 08:12 לינק ישיר 

רובין חוץ מלשקר הוא לא יודע כלום ,היום ברבנות יש שקט יש עבודת צוות מעולה יש רב בשטח ולא אחד שרק רוצה מטוס ,הכשרות בעיר חזרה להיות הרבנות המהדרין היחידה בארץ זה שאנשי רובין נובחים זה רגיל שקודם יטפלו אצלם בבית ויפסיקו לריב אחד עם השני איך אפשר לטפל בכשרות כשהעברין מחיפה ביחד עם הבריון מעימנואל רבים עם כול מי שזז שם אנא  אתדיעו לי איך אפשר לנהל כשרות שהמנהל לא מדבר עם המפקח והמפקח לא מדבר עם המשגיח בקיצור שם שמח     כבר לא מדבר על ההשגחה שם תיבדקו בירושלים במיסעדות אם יש משגיחים תגלו שאולי שעה ביום יותר גרוע מרבנות  אילת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2012 17:25 לינק ישיר 

אני לא מאמין לסיפורים ובודאי לא של הרב רובין(עם כל הכבוד וההערצה)
אני מדבר שבשטח לא רואים את הרבנות או משגחיה 
וגם היו"ר איננו מקומי 
 אז אוטמטי האימון בהכשר יורד 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2012 12:53 לינק ישיר 

נחום די עם הדמיונות בתקופת הרב רובין היה למשגיחים גב חזק מול בעלי החניות ולא היה לשום משגיח ונאמן כשרות להרתיע
ואני מכיר אישית נאמן כשרות שאחרי שהרב רובין עזב ונכנס הרב לייזר היתה לו בעיה עם איזה בעל חנות והוא אמר לבעל החנות שאסור לעשות את מה שהוא עושה התעצבן על המשגיח ואחר כך התקשר לרב לייזר והוא החליט שהוא מגיע לביקור הגיע לביקור ואז הוא התחיל לצעוק על המשגיח למה אחרי שהוא אומר לבעל החנות שזה לא בסדר
אני בתקופת הרב רובין עבדתי והיתה לי בעיה עם בעל החנות הוא עשה איתי ברור ואחר כך הוא קרה לבעל החנות ונתן לו באבי אבותיו וכל הסבריו לא התקבלו אחרי הברור ולא די שאמר לי הרב רובין פעם הבאה שקורה בעיה כלשהיא בעניין הכשרות תוריד את התעודה ובוא למשרד
הסיפור אמיתי ואין לי שום נגיעה לעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 14:05 לינק ישיר 

כשהרב רובין היה אחראי על המחלקה ידעת שאם יש לך שאלה או בעיה יש למי לפנות
בביתו/בבית הכנסת/ברחוב
ובמיוחד מערכת כשרות שהיא חייבת להיות שקופה
אפילו שלא בהכרח חייבים לחקור כל דבר
עצם הידיעה שיש למי לפנות או לשאול הפכה את מערכת הכשרות מהדרין ברחובות
למספר1 בארץ
אבל היום
 ובלי לזלזל ח"ו באף אחד
 אין לאף אחד מהיהודים התמימים ברחובות( אני מדבר על המון העם)
שמץ של מושג איך נראה הרב הנותן את ההכשר
מה חומרותיו ?על הוא מקפיד? מה נכנס לחניות.ומה לא?

האם הוא בכלל דתי?(בצחוק)
אז באופן אוטומטי האמון של הציבור במערכת יורד..
ואגב הרב קוק אינה דמות מספקת כי הוא שולח את השואלים לרב האחראי על הכשרות
ואותו משום מה אף אחד לא מכיר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 13:47 לינק ישיר 

נחום תרשה לי לחלוק בכבוד על דבריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2012 11:14 לינק ישיר 

במכיריי וביודעיי קא אמינא,
מאז נכנס הרב לייזער לתפקידו לשמש כראש מחלקת הכשרות בעיר, לא נפלה דבר באיכות וההקפדה על רמת הכשרות. הרב לייזער ידוע כאדם בעל סמכות ואחראי רב למעשיו, עבדתי אצלו, ואף נפגשתי עימו לליבון נושאים רבים שהיו קשורים לתפקידיי.
אם כן אין לי ספק שהאשכול נפתח בצורה מעט בוטה ומפקפקת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2012 17:32 לינק ישיר 

כי  כשמך (ass)  כן  אתה  ולשם  תפנה  את  שאלתך  הפרובוקטיבית.

באם  טרם  הבינות,  פתח  מילון  עברי  אנגלי  ואולי  תשכיל...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > מה קורה בכשרות ברחובות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext