סיפור אמיתי שכך היה זוג מבני ברק הכיר דרך שידוך, מצאו חן בין האחד לשניה והחליטו להינשא. הזוג סגר וורט עם בני המשפחה, אלא שכמה ימים לאחר הוורט החתן המיועד גילה את המחלה הארורה. מתוך כבוד וחשיבה לעתיד על זוגתו העתידית ניגש החתן לחותנו המיועד והחליט לבטל את הנישואין בגלל האירוע המצער.
לחתון כאב מאוד הדבר אך רציונלית הסכים למהלך. כאשר ניגשו לספר לכלה המיועדת את הדבר מפי אביה, אמרה לו: "בשום פנים ואופן אני לא מוותרת על הנישואין. אם זה מה שנגזר עלינו לאחר הוורט כנראה שזה משמים, ובגלל שנאי לא רוצה לצער ולאכזב אותו (החתן) החתונה תתקיים כרגיל". האבא ניסה להניא אותה מהדבר איך היא בעקשנות חיובית לא ויתרה. לבסוף הוחלט שנציגי החתן והכלה ילכו לגדול הדור הרב חיים קניבסקי לשמוע דעת תלמיד חכם. הרב אמר שמעולם לא נתקל בעוצמה כזו של ויתור אחד לשני ואי הרצון לפגוע בצד השני, בגלל זה החתונה תתקיים במועדה והמחלה תלך כלא הייתה. ואכן החתונה התקיימה כמתוכנן ולאחר החתונה אכן המחלה הארורה נעלמה. לאחר מכן ניגשו שוב נציגי הזוג לרב קניבסקי להודות לו ולספר את אשר אירע, אמר להם הרב שבמקרה הזה דעתו לא היתה כשיקול בידי שמיים אלא הויתור והמסירות נפש של כל אחד מבני הזוג היא זו ששינתה את הגזרה. אדם המעביר מידותייו ומוותר לאחיו היהודי בשמיים מוחלים לו על עוונותיו שלו ומידת החסד שרויה עליו. שנלמד להתחזק בנקודה הזו אמן ואמן (הערה:מי שרוצה את פרטי המשפחה לאמת סיפור זה מוזמן לשלוח לי הודעה)
נשלח ב-16/4/2012 19:47
חדשונט כתב:
נשלח ב-16/4/2012 17:41
זהיבוא כתב:
יש כזה דבר שנקרא נס רפואי,עם אמונה ותקווה אפשר לנצח הכל,גם את הדברים הכי קשים!!
נשלח ב-16/4/2012 17:19
[quote]אין כזה דבר מחלה שנעלמת ככה סתם. זה או מדע בדיוני או טעות באבחון..[/quote] יש כזה דבר שנקרא נס רפואי,עם אמונה ותקווה אפשר לנצח הכל,גם את הדברים הכי קשים!!
נשלח ב-16/4/2012 13:03
וולפית כתב:
חברה, נא להרגיע!
אני שמעתי על המקרה זה מבת דודה ראשונה של אחד משתי הצדדים!!!!
ואני יכולה להעיד שהסיפור אמיתי לחלוטין! אבל החתן כן עבר טיפולים ובע"ה היום בריא!
(מאמינה שזה אותו מקרה...)
בס"ד
כבר זה אומר שזה לא אמיתי. בסיפור כתוב שהוא לא נצרך לאף טיפול....
או שאולי זה לא אותו מקרה..
נשלח ב-16/4/2012 12:02
חברה, נא להרגיע!
אני שמעתי על המקרה זה מבת דודה ראשונה של אחד משתי הצדדים!!!!
ואני יכולה להעיד שהסיפור אמיתי לחלוטין! אבל החתן כן עבר טיפולים ובע"ה היום בריא!
(מאמינה שזה אותו מקרה...)
נשלח ב-16/4/2012 10:55
בס"ד
נא להירגע ולעצור את הוויכוח (הלא ברור הזה) כאן!
נשלח ב-16/4/2012 10:52
ואם אביא לך מקורות אקדמים, האם תשתכנע? האם צריך מקור אחד? אלף מקורות?
נשלח ב-16/4/2012 10:47
אם תביא לי מקורות שווי ערך לפייסבוק ל"אין ספור גידולים שנעלמים" אז כן, לצערי לא אשתכנע. יש מאות אלפי חולי סרטן, עוד לא שמעתי שמישהו "פתאום" נעלם לו גידול.. (וגם אם זה איכשהו אפשרי זה יכול לקרות רק בגידול מאוד קטן ואז עוד לא מגלים אות בד"כ) גידול הוא כמו "איבר" בפני עצמו, כמו שאין מישהו שקם פתאום בלי יד או עין, ככה לא סביר שיקום מישהו בלי גידול.. (ובלי טיפול כלשהו)
נשלח ב-16/4/2012 10:43
לא יאומן, בדיוק רציתי להביא את הסיפור עם הזקן הארוך על ה"צלקת" בגלל המאפיינים הדומים והנה הוא כבר הקדים בפייסבוק שלו:
סיפור אמיתי שכך היה. מסופר על בחור ישיבה נדיר באופיו ,שהיתה לו צלקת ממש מכוערת על פניו. בכל פעם שהיה יוצא לפגישת שידוך היו הבנות מעוניינות בו אך המראה של הצלקת סלד מהם מאוד. האיש על סף ייאוש הגיע לרב קניאבסקי לשאלת רב. הרב מסתכל על הבחור ואומר לו:"בפגישה הבאה שלך תתחיל אותה ע"י כך שתספר מאין הגיעה הצלקת,. הבחור כמובן לא מתווכח עם גדול הדור והחליט לעשות כן. הבחור שלנו מגיע לפגישה יושב מול הבחורה.הוא אומר לה:"לפני שנתחיל אני רוצה לספר לך מאין הצלקת". "שהייתי בן 13 הלכתי לטייל ביער ליד ירושלים ולפתע שמעתי צעקות של ילדה קטנה.התחלתי לרוץ לעבר הקול ואני רואה מרחוק ערבי רודף אחרי ילדה בת 12 לערך עם סכין ביד.לא היססתי לרגע קפצתי עליו היכתי בו בחוזקה ובמהלך המאבק הוא שלף מולי את הסכין וחתך את פניי.הרופאים לא יכלו לשחר ולהציל דבר ולכן נשארתי איתה עד היום". הבחורה מסתכלת עליו במבט המום"האם זה קרה במקום פלוני אלמוני"? הבחור אישר לה שזה המקום.לפתע החלה לפרוץ בבכי תמרורים. "אתה לא יודע כמה זמן חיפשתי אותך להודות לך,שנים על שנים חיפשתי,אני זאת הילדה הקטנה שהצלת את חיי,ואתך אני רוצה לבעלי" והם חיים באושר ובאריכות ימים עד לימינו אנו. ללמד אותנו בסיפור הזה כמה חשוב לקבל דעת חכמים.הראיה שלהם גדולה ורחבה יותר מעיננו הצרות .מה שנראה לנו לא מציאותי הם רואים את הפזל בשלמותו ברוך ה' לעולם אמן ואמן
נשלח ב-16/4/2012 10:42
אדם בשביל מה להשקיע בחיפושים אם אתה בכל מקרה לא תשתכנע?
נשלח ב-16/4/2012 10:40
אסיק מתכוון שגם השורה הזאת הועתקה מהפייסבוק כפי שהיא ולא ממקלדתו של אסיק (זה בטח בילבל כמה אנשים פה) תסתכלו בפרופיל ותראו האם להאמין לסיפורי המופתים שם או לא..
נשלח ב-16/4/2012 10:36
בס"ד
ואם הוא פורסם בפייסבוק זה מחייב שהוא אמיתי???? גם אני יכולה לבדות סיפורים מליבי ולקשקש לכולם שזה אמיתי ממש.