בית פורומים עצור כאן חושבים

עצכ"ח, לא מה שחשבתם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2012 16:44 לינק ישיר 
עצכ"ח, לא מה שחשבתם

תחת הכותרת "למה פורום עצור כאן חושבים חסום באתרוג" נכתבה ההודעה דלהלן על ידי הניק "לצנינים""

עכשיו נפניתי לקריאת ההודעה שחיכתה לי בתיבה הפרטית. אביא אותה כצורתה:

עצכ"ח

אין לי זכות כתיבה בבח"ח, ואודה לך אם תפרסם את התגובה הבאה בעילום שם.

אני הייתי אחד הכותבים היותר פעילים בפורום עצכ"ח. אני מכיר הרבה מהכותבים, ואף השתתפתי במפגשים. אני ועוד רבים מחברי, חלקם אברכים משכמם ומעלה, פרשו לגמרי מעצכ"ח. להלן הסיבות:

א. בפורום משתתפים אנשים שהם שונאי דת פשוטו כמשמעו. הם כותבים בצורה מושחזת ולא אוביקטיבית נגד היהדות בכל אפשרות שהיא. פניות חוזרות ונשנות להנהלה לחסום כותבים אלו, נענו בשלילה בשם חופש הבטוי.

ב. ההנהלה הביאה כמה פעמים כתבות מאנשים שפלים שחלקם כיום יושבים בבית סוהר או בדרך אליו, בשביל עבירות שאין ראוי לפרסם. כל פניה להנהלה שאין צורך להזמין אנשים כאלו לפורום נענו בשלילה בשם חופש הבטוי.

ג. חלק מהכותבים הותיקים היו פונים בתדירות לכותבים חדשים בתיבה הפרטית במטרה לשדל אותם להפוך לכופרים. לשם כך הוקם פורום סודי, שם ניהלו כופרים אלו את השיח, ולשם היו מזמינים את המשתתפים החדשים.

ד. ישנם כותבים שהם מעמידים פנים שהם חרדים פתוחים, בעת שלמעשה הם כופרים בכל התורה כולה ולא הניחו עבירה אחת שלא קיימוה למהדרין מן המהדרין. כותבים אלו מכיון שהם מציגים את עצמם כחרדים, מצליחים להשפיע על המשתתפים החדשים לתת משקל יתר לטיעונים שלהם, ועל ידי זה מצליחים להטעות אותם.

ה. למעשה אפשר לומר, שאין אשכול אחד הדן ביהדות שאינו כולל בין השאר זלזול ביהדות ובסמליה.

ו. הפורום מציג את עצמו כפורום אינטלקטואלי, ואכן חלק מהמשתתפים אפילו כיום, הם בעלי כשרון עם ידע רב, נרחב ומעמיק. אבל הטון השולט בפורום הוא זלזול, בטול, שלילה, ויחס עוין לכל דבר שיהודי שהוא גם ירא שמים וגם אינטלקטואל ומלומד, מכבד ומוקיר.

"המורעלת" הגיבה:

מי אתה?

תחת איזה ניק כתבת בעצכח?

עם כל כך הרבה מלל מרשיע, מן הראוי שתעמוד מאחורי זה.

"אדם ה1" כתב:

ותבדוק אם באמת בהיסטוריה שלו הוא היה מאוד פעיל בעצכ"ח כמו שהוא טוען..

"לצנינים" השיב:

כעת נכנסתי לפרופיל שלו, הוא אכן היה כותב חשוב שם. הוא פרש לפני יותר משנה.

במידה והוא יאשר לי לכתוב כאן את שמו, אעשה זאת.

הוא לא האשים מישהו ספציפי, כך שלדעתי, עומדת לו זכות החסיון..

להם, הרי ידוע מי הוא..

לאחר מכן הוסיף:

הוא חזר אלי:

עשה כל מה שתרצה כל עוד שאתה לא מפרסם את שמי. 

-------------------------------------------------------------------------------

לצנינים (תאריך: 17/04/2012 16:22:00)

אני יכול להכניס לפורום את מכתבך זה כצורתו?

הרי לא אפרסם את שמך, את הפניות אני אקבל..

(תאריך: 17/04/2012 16:18:00)

אתה יכול לבדוק בהיסטורית ההודעות שלי לפני כמה שנים ותראה שכתבתי המון בעצכ"ח. אם תוכל לעשות זאת ולפרסם את מסקנותך, אודה לך. לאלו שרוצים לדעת מי כתב את התגובה, אני אפנה עליהם בעצמי באישי, אבל אל תפרסם את זה כדי שלא אקבל שטף של פניות.

לצנינים (תאריך: 17/04/2012 16:09:00)

הכנסתי.

קיבלתי תגובה, שנראית לי ראוייה. מה דעתך?

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2954104&whichpage=4#R_4

-------------

כפי שכתבתי, בדקתי, הוא אכן היה כותב חשוב שם, הוא פעיל כיום במקומות אחרים..

מי שמעוניין, הוא יפנה אליו בעצמו.

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=4&topic_id=2954104&forum_id=771

"להם, הרי ידוע מי הוא.."

מי הוא?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2012 00:04 לינק ישיר 

לצענע ולדייר היקרים

תודה רבה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:55 לינק ישיר 

הנה הקישור השני: http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1690152

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:50 לינק ישיר 

דייר,אם מדובר ביבוסי זאת כתבה ישנה.

אני מדברת על שתי כתבות שהתפרסמו לאחרונה.

לאחת אני נתתי קישור היום באשכול על חסידי גור והפסיכיאטרים.

והשניה-הקישור נמצא באשכול של בןציוןבהנא על סעודת משיח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:45 לינק ישיר 

מתוך שיטוט ממש לא עמוק בגוגל
"לא-חרדים שהגיעו לפורום מציינים את האנרכיזם הפרוע ואת ההומור המפתיע של כותביו. כתב "הארץ" לענייני חרדים, יאיר אטינגר, אמר לי כי הומור והעדר נפיחות עצמית הם שמבדילים בין "בחדרי חרדים" לבין הפורומים הדתיים-ציוניים, המתאפיינים בכותבים נפוחים מלאי חשיבות עצמית. אחד ממתי מעט החילונים הכותבים ב"חדרי חרדים", תחת הניק "יבוסי", כתב לי כי הגיע לפורום בשל הדימוי של החרדים כחברת לומדים, וכי ציפה לתומו לדיונים מעמיקים מצד החבר'ה שהשתמטו מהצבא לטובת פיצוח סוגיות תלמודיות. אך גם לאחר שהתאכזב מרות וערק לכופרים האינטלקטואלים מעצכ"ח הוא ממשיך לשמור על קשר בשל ההומור המוטרף. לטענת "יבוסי", בכל מה שקשור להומור, לחרדים יש יתרון מהותי על החילונים בשל משלבי השפה המסורתיים שהם משמרים. די לכתוב בארמית ובשפה הלכתית, ולו גם על נושא בנאלי, כדי ליצור אפקט סטירי ופרודי. "
המקור כאן
http://acheret.co.il/?cmd=articles.124&act=read&id=356

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:33 לינק ישיר 

צענערענע כתב:
דייר,טעות בידך.
בשתי כתבות לפחות בעיתון ה"ארץ"הוזכר עצכ"ח,צוטטו תגובות,והוזכר גם שם של ניק אחד (לא שלך....)

מסקרן מאוד אולי אפשר קישור
תודה מראש,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:31 לינק ישיר 

דייר,טעות בידך.
בשתי כתבות לפחות בעיתון ה"ארץ"הוזכר עצכ"ח,צוטטו תגובות,והוזכר גם שם של ניק אחד (לא שלך....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:24 לינק ישיר 

ירוחם לא נראה לי שיש פה ניקים מטומטמים עד כדי כך שיכתבו תגובה בשבת
ו"ישרפו" את עצמם.
לעומת זאת יכול להיות מאד שהם מאד מתענינים במה שקורה כאן כי הם פעילים
פה ומנצלים את מנוחת השבת לעונג שבת משלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:17 לינק ישיר 

טוב יכול להיות שאתם צודקים למרות שמדומני שעצכ"ח פחות צהוב ועסיסי מהפורום
המרכזי כך שלא נראה לי שעיתונאי סקרן יתענין בדיונים המלומדים פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:14 לינק ישיר 

דייר
ראיתה כניסות    לא ראית תגובות,  בשבת עוברים חילונים בתוך בני ברק  למשל, האם גם תגיד- בני ברק זה לא מה שחשבתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 23:10 לינק ישיר 

דייר,איך הגעת למסקנה שהפורום מוצף בחילונים מתחזים?

הפורום פתוח ולכן גולשים פה גם חילונים .

ולאחר הפרסום המתוקשר על החשדות נגד  מנהל  אתר בחדרי חרדים  נודע להרבה חילוניים על קיום הפורום ומסקרן אותם לקרוא מה קורה בחדרי חרדים.

וכפי שראינו לאחרונה גם עיתונאים חילוניים  (שמן הסתם גולשים גם בשבת)מביאים ציטוטים מהאתר כך שלא מובן מדוע החלטת שהפורום מוצף במתחזים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 22:50 לינק ישיר 

יש החלטה של הנהלת האתר, להבדיל מאתרים אחרים, שלא לסגור את האתר לקריאה בשבת. למעשה גם לכתיבה, פעם שמתי לב שבמהלך השבת איזה ספאמר פרסם הודעות ספאם באחד הפורומים הנטושים.

ההסבר הרשמי, שיש לו היגיון, הוא שביחס לאתרים חרדיים אחרים בישראל, שיעור תעבורת הגולשים מחו"ל הוא גבוה משמעותית אצלנו ולכן המערכות ה"טיפשות" שסוגרות את האתר בשבת לא מתאימות אלא צריך איזושהי מערכת שתסגור אותו נגיד 7 שעות (זמן מערבי ארה"ב) אחרי כניסת השבת בישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 22:20 לינק ישיר 

זה חדש לך ? בוודאי גולשים לכאן גם מחללי שבת, אבל לא כותבים ומי שכן כותב ידוע מי ומהו,

אגב: אל תשכח את החרדים מחול, שגולשים לכאן שאצלנו שבת,

תוקן על ידי maxmen ב- 21/04/2012 22:21:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2012 22:11 לינק ישיר 

תגידו מה שתגידו אבל 5 דקות לפני כניסת שבת אשכול הפרקטיקה שלי
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=24&topic_id=2950509&forum_id=1364
מנה קצת פחות
מ 4000 צפיות ועכשיו נדהמתי לראות שיש 4282 צפיות לרגע זה.
נניח 30 צפיות (ואני לארג') מצאת השבת איך הגענו ל250 צפיות בשבת קודש.
אולי באמת הפורום מוצף בחילונים מתחזים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2012 12:07 לינק ישיר 

ביליצר כתב:
מזכיר לי את השאלה למה?והתשובה ,כובע.

תשמע, אם אתה לא מבין כלום אני יכול לנסות להסביר לך שוב,

אין שאלה כזו למה אני לא מקבל תורה אחרת כי פשוט אין תורה אחרת,
יש באמת ביהדות שאימצו הרבה תורות אחרות,(כמו גילגולים ועולם הבא וגהינום ועוד ועוד)  ואני נלחם נגדם וכל יהודי צריך להילחם נגדם,

כלומר אפי' אם אני האמץ תורה כל שהיא כאמת אני האמץ זאת אצלינו כמו שעשו הרבה מחכמינו בכל הדורות מתוך עת לעשות לשם הפרו תורתך,

אז במילא מה השאלה שלך בכלל ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2012 12:00 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
מיימוני, תודה.

הקו שמנחה אותי, הוא כפי שמקובלנו שעל עבירה אחת ויחידה אין פטור אנוס - כפירה. כלומר, איבר אחד רגיש ועדין יש בגוף הנשמה שאם ניגע בו בקצה קצהו אפילו באונס, חיי הנצח של נשמתנו בסכנה - האמונה בי"ג עיקרים.

שים נא על ליבך את דברי הנפש החיים : "א"כ בעת אשר יתור האדם לחשוב בלבבו מחשבה אשר לא טהורה בניאוף ר"ל. הרי הוא מכניס זונה סמל הקנאה בבית ק"הק העליון נורא בעולמות העליונים הקדושים ח"ו. ומגביר ר"ל כחות הטומאה והס"א בבית קה"ק העליון. הרבה יותר ויותר ממה שנגרם התגברות כח הטומאה ע"י טיטוס בהציעו זונה בבית ק"הק במקדש מטה. וכן כל חטא ועון אשר כל איש ישראל מכני' בלבו ח"ו אש זרה" עי"ש

ואוסיף אני, שאם במחשבת ניאוף כך במחשבת כפירה ודעות כוזבות עאכו"כ, והרי אפילו אם עברה המחשבה במוחנו בתורת ספק בלבד ק"ו אם התאזרחה אף לרגע קט הרינו כבר בבחינת 'יוודע כמביא למעלה בסבך עץ קרדומות' וכשם שמי שגודע את ידו באונס לא יעזור לו פטור האונס, כך הכופר הגודע את נשמתו משרש עץ החיים לא תועיל לו טענה זו. 

אכן נאמר 'כי תראה חמור שאנך רובץ תחת משאו וחדלת מעזוב לו עזוב תעזוב עמו' אך הנח על כף מאזניים אחת את כל מליוני התועליות הוודאיות שהופקו לך ולאחרים מחמתך מהפורום הזה, ועל הכף השנייה הנח בפינצטה ספק ספיקל'ה זעיר בשלימות אמונתך, ואז שאל את עצמך: האם בשמיים, - ואני מעריך אותך כאדם שעיקר מהלכו מחושב בכדי להתכונן לרגע הזה - לו חדלת, היו תובעים אותך על שבמזיד יכולת להועיל ולא הועלת את אותם תועלתיות כאשר מולן עומד אותו סיכונון קטנטון?! האם זכויות אלו יכריעו או האם כלל יעמדו לך אם ח"ו תכתים את נשמתך באונס שתחילתה פשיעה?

אני כמובן לא מצפה שתענה לי אלא לעצמך. 
                                                                                                                                                       בהצלחה.

חז"ל חשבו אחרת, "הלוואי אותי עזובו ותורתי שומרו"
אין שום בעיה בכפירה אם היא בא באמת ובתמים ולא לשם הפקרות,
יש בעיה יותר גדולה, והיא להפוך את האלוקים לאליל,
התורה נגד אלילות בראש ובראשונה, ומשום מה דווקא בכפירה אומרים חז"ל "הלוואי אותי עזובו ותורתי שמורו"

וגם בעניין מחשבות זנות אתו דבר, התורה אומרת לא ללכת "אחרי" הלב ו"אחרי" העיניים,
היא לא אומרת על תחשוב ואל תראה, אין מה לעשות נגד מחשבות הלב ונגד ראית העיניים
הדגש של התורה היא לא ללכת "אחריהם" אומרים חז"ל לא עובר על אדם יום בלי מחשבות, האדם לא אשם בכך,
ואין האדם נלחם נגד הטבע האלוקית,
אם תתסתגר לא לראות בנות אז תתחיל להסתכל על בנים, (ולכן באמת היום שהיהדות מקפידה ומפרידה במוגזם בין בנים לבחורים, נפל באמת החזקה שבני ישראל לא נחשדו במשכב זכר, חז"ל מבקרים את ההפרדה המוגזמת ולכן בני ישמעאל שהקפידו הרבה בהפרדה ובצניעות דווקא הם נחשדו במשכב זכר, חז"ל מבקרים את הפרסים ששמשו בבגדיהם,)
במקומות החסידיות שהבחורים גם לא מדברים ולא מסתכלים על אחותיהם,
אז טיפול גם החזקה שמותר להתאחד עם אחות,
כלומר, הם בעצם יעשו נתוח השתלת עין לאריה העיוור (= יצר הרע של זנות) שאנשי כנסת הגדולה גרמו לעיוורון שלו,
אייך הם גרמו לעיוורון ?! דווקא שלא אימצו את הצניעות של הישמעאלים ואת צניעות הפרסים וכדומה,

אנחנחו חייבים להבין שאנו לא יותר חכמים מקדמונינו,
הם ידעו טוב טוב מה נכון ומה לא נכון,
היום כל בור ועםארץ מחליט מהי צניעות ומהי הפרדה וכו' וכו' 

תוקן על ידי maxmen ב- 20/04/2012 12:02:53

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > עצכ"ח, לא מה שחשבתם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext