באשכול זה ירוכזו שמות הסולנים לפי הסדר שבו הם כתובים בעטיפות האלבומים:
The Yeshiva Boys Choir (האלבום הראשון)
1. כל המתפלל יענקי ברקוביץ' אריאל לבר (Lever) יהודה לייב סאקס יעקב מרדכי גרסטנר גרשון פוס (Poss)
2. שיר המעלות
יהודה לייב סאקס אריאל לבר אלימלך ביאלה (Bialo) גרשון פוס
3. יראו יענקי ברקוביץ' יהודה לייב סאקס גרשון פוס אריאל לבר
4. גם כי אלך יענקי ברקוביץ' אלימלך ביאלה גרשון פוס יהודה לייב סאקס
5. מלאכים יהודה לייב סאקס אריאל לבר געצל סטניק (Setnik) גרשון פוס יעקב מרדכי גרסטנר
6. אדון עולם יהודה לייב סאקס אריאל לבר גרשון פוס יענקי ברקוביץ'
7. והוא כחתן יענקי ברקוביץ' יהודה לייב סאקס גרשון פוס קוורטט: שלושת הנ"ל ויעקב מרדכי גרסטנר
8. ועל כן אלימלך ביאלה אריאל לבר גרשון פוס יהודה לייב סאקס
9. אלוקי יהודה לייב סאקס קול שני: גרשון פוס
10. תהילת ה' יענקי ברקוביץ' גרשון פוס יהודה לייב סאקס אלימלך ביאלה
נשלח ב-27/7/2012 15:32
כן אליו התכוונתי! תודה! ------ את העטיפה של אלבום ה'אהבת' שלי אין לי פה (זה אי שם באנגליה....) אז לא אוכל להתנדב.
נשלח ב-27/7/2012 10:43
אולי את מתכוונת לדובי סייפר (Safer)
בהמשך אני אעלה את רשימת הסולנים המלאה.
---- באורח מסתורי, נעלמה לי החוברת של 'ואהבת' אני אשמח אם מישהו יוכל להעלות את רשימת הסולנים שם.
נשלח ב-27/7/2012 02:43
פסנתר, אני רואה שגם אתה מקיים את מצוות 'ליל שישי' של 'והייתם ערים עד....' תודה על הרשימות - כיף להיזכר בסולנים של פעם. אולי תוכל רק להזכיר לי - היה איזה סולן בYBC LIVE2 השם משפחה שלו נראה לי סופר - לא זוכרת את השם הפרטי.
נשלח ב-27/7/2012 02:24
שמו של מלך 1. שמו של מלך תני מרטין אלי שלום אהרון קוגן יעקב מרדכי גרסטנר משה קוגן עזריאל זילברברג
2. המלאך אלי שלום אהרון קוגן יעקב מרדכי גרסטנר תני מרטין דובי סגל עזריאל זילברברג
3. אתה קדשת תני מרטין מאיר רוקובסקי (דואט) אהרון קוגן איצי גבירץ יעקב מרדכי גרסטנר משה קוגן עזריאל זילברברג
4. עוז והדר אלי שלום יעקב מרדכי גרסטנר תני מרטין איצי גבירץ
5. ברוך ה' איצי גבירץ עקיבא אלבוגן יעקב מרדכי גרסטנר מאיר רוקובסקי (דואט) דובי סגל תני מרטין אהרון קוגן
6. דרך שקר יעקב מרדכי גרסטנר תני מרטין אהרון קוגן משה קוגן (דואט) אלי שלום עקיבא אלבוגן דובי סגל (דואט) עזריאל זילברברג יהודה טורנר
7. תורה צוה יעקב מרדכי גרסטנר עקיבא אלבוגן תני מרטין
8. מן המיצר תני מרטין יעקב מרדכי גרסטנר עקיבא אלבוגן
9. שמחה תני מרטין יעקב מרדכי גרסטנר עקיבא אלבוגן דובי סגל
10. קה ריבון אלי שלום תני מרטין איצי גבירץ מאיר רוקובסקי (דואט) עקיבא אלבוגן יעקב מרדכי גרסטנר