| נשלח ב-17/5/2012 23:35 |
|
| |
מאסטרו נכבד האמן לי, שעם כל הביקורת שיש לי על שמאלציסימו, הוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב ממך. אמנם סגנון כתיבתו עוקצני ובוטה, אך לפחות שנון ולא רדוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 22:51 |
|
| |
כואב לי לראות את שמאלציסימו מתמודד לבד מול המון שוטה שמקשקש בזנבו, עבורי גם עם תאספו 10,000,000 חתימות שיוסי שוורץ הוא חזן העולם, עבורי הוא יישאר צרחן חסר איפוק, וילד שהצליח להתפרסם בעקבות כמות אומץ וחוצפה יתירה.
לא אמרתי שיש בו כלום, אמרתי שיש לו עוד שנים רבות להשקיע.
רק משהו קטן חקוק בזיכרוני (עוד טרם זכיתי להימנות בין כותבי הפורום) והוא קיתון השופכין שמזג יוסי באופן קבוע וממוקד על ראשם של גדולי חזני דורינו, ולא היה זה דברי בקורת מוסיקלית בונה, אלא אישית ברמה הכי גבוהה שיש.
אתם שנותנים לגיטימציה לחזנות חלטוריסטית, אתם מהרסי החזנות! אתה זוכמירוביץ שהפכת את יוטיוב לבמת פרסום שלילית לחזנים צעירים, אתה מהרס החזנות אתה! אתם שהופכים תלמיד מתחיל לחזן עולמי, אתם שהורסים את החזנות ובעיקר את אותו תלמיד!
חידלו לכם מן הצדיקות המיותרת הזו, חלקכם בעולם החלטורה ולא בעולם החזנות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 21:19 |
|
| |
שמאלציסימו מה עלינו לעשות בכדי שלא תשתלח בחזנים מה צריך לעשות תכתוב פה מה בדיוק מפריע לך ומה לא שנדע איך לא לגרום לך להתעצבן
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 20:27 |
|
| |
לפני כמה שנים הזדמן לי להיות בבית הכנסת תחכמוני בשבת. הגעתי לשם בכדי לשמוע את החזן ארי קליין.
ליד הבימה התקבצו כמה בחורי ישיבה חובבנים מייבינים.. הבולט ביניהם היה מיודענו יוסי שוורץ.
אני שנהניתי כל כך מהאוזן ה-מצויינת של יוסי וההבנה המוסיקלית שלו למרות גילו הצעיר 15 כמדומני, שניגשתי אליו אחרי התפילה, וממש החמאתי לו והמלצתי לו שישתלב באחד מבתי הספר או לאחד מהמקהלות כי הוא פונטציאל גדול!!
עבורי, זו הנאה מרובה לשמוע אותו ולראות כיצד הוא מתקדם ומתפתח. וכאן המקום להזכיר לכם איך בתיאטרון ירושלים באחד מהקונצרטים של מאסטרו אלי יפה, חלה אחד מהחזנים שהיה אמור לבצע את היצירה ״עקביא״ ויוסי ללא חזרה מוקדמת עם התזמורת החליף את החזן ללא מעידה אחת. כל מי שהיה באולם התפעל מהביצוע המרגש והמדוייק. מחיאות הכפיים הסוערות וההכי ממושכות לאותו קונצרט שיוסי קיבל העידו על כך.
יוסי משקיע המון המון המון. נחמד לראות אותו מקבל את ההכרה ואת ההערכה מכמה מובילים בעולם החזנות כמו אלי יפה והחזנים ראנד מוצן ועוד..
נכון שההגדרה חזן עולמי משעשעת אותי מאוד. וכבר הבעתי את דעתי על התארים באשכול אחר בעניין הזה.
תוקן על ידי דובלה ב- 17/05/2012 20:42:28
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 20:21 |
|
| |
אני שונא את עצמי על זה שאני מגיב לשטויות שלך פעם אחר פעם!
אז בלי נדר תגובה אחרונה על תגובתך נכון לאשכול זה.
אני בעד חזנים צעירים שהולכים לבתי כנסת ומתפתחים מול העמוד אט אט ומתמקצעים! אני נגד טירונים שנהיים חזנים ומנצחים בים ליליה, הבנת? לא הבנת.. מה הבנת?!
מכונים? מתי הפסקתי להיות תלמיד מכון אפילו אני לא זוכר.
אני תלמיד של ריימונד כפי שאני תלמיד של אלי יפה ולשמחתי מהחזן שטרן גם קיבלתי תורה ועוד הרבה חזנים אחרים.
אתה הרי אלוף החיטוט באשכולות הסטוריים, איך לא ראית רק כמה הודעות למעלה שכתבת שמות של כמה תלמידי בית ספר אחר לשבח?!
אלא שאתה ממשיך בדרך הדמגוגית שלך ומנסה לצאת צודק בכל וויכוח לא משנה מהן העובדות.
איחולי הצלחה!
באשכול זה כבר לא אגיב לך.
סוף שבוע פצצה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 18:32 |
|
| |
באשכול זה מבקש ידידינו שמאלצי מחזנים לקרוע נעליים לפני שהם קוראים לעצמם חזנים. רק לפני שבועיים הגן ידידינו בלהט רב על חזנים המתפללים תפילת יום כיפור קטן, חזנים שלא מזמן קנו את הנעליים. שמאלצי העיד על עצמו בעבר שהוא תלמיד של ריימונד גולדשטיין, רק לי יש הרגשה שמעורבים כאן אינטרסים של מכונים שונים? גילוי נאות: אני חסיד גדול של שני המכונים, מאחל להצלחתם, ומקווה מאוד שהדרך תמצא לשיתוף פעולה ביניהם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 16:23 |
|
| |
בעעעעעע!!!!!!!!!!!! המרמור יוצא החוצה זה אוכל אותם לראות אדם מצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא עדיין לא קרוב להיות הלפגוט הגדול ובהחלט יש לו משהו אחרת לא היה מצליח ככה!!!! שטרן יפה סובול רנד מוצןאדלר ועוד לא מטומטמים והם האמינו בבחור הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תוקן על ידי חזנות2000 ב- 17/05/2012 16:25:39
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 16:17 |
|
| |
ידידי הווירטואלי קאנטוריני. מכיוון שאתה מדבר לעניין אענה לעניין (בטרם אסגור חשבון עם הדמגוג שמעליך). יכול אני להישבע בנקיטת חפץ שעיני לא צרה באף חזן איכותי וראוי שיקבל את מלא החשיפה שמגיעה לו, ובדין! אני אכן מתריע בשער בת רבים על אילו שדרכם אצה להם. נשוא הפרשייה המתפתחת, לפי עניות דעתי עדיין לא נמצא במקום הזה! כתבת שיש לו קול טוב, אני טוען שאין לו קול טוב ונהפוך הוא! אבל זה עניין של טעם וריח. לא שמעתי ממנו פראזות שהעמידו אותי משתומם! כנ"ל לגבי קולרטורות. בקיצור, הנער נער ועליו לעשות דרך! לגבי מה שאמרת על האנשים המכובדים שמצאו בו משהו, הרשה לי לא להגיב כי אני יודע דברים שאתה לא יודע וד"ל! כשהוא יעמוד במקומו הראוי בקידמת הבמה לאחר שיעשה את הדרך, אני אהיה הראשון להריע לו ולשבח אותו על התענוג שהוא מסב לשומעיו! כרגע הוא רחוק רחוק משם! ומאחר שקלטתי את השיטה, והיא עשיית המון רעש וצלצולים. והיום הוא פה ומחר הוא שם, היום שר ומחר מנצח ובעוד יומיים יהפוך למורה לפיתוח קול, ולאחר מכן בטח נשמע על פרופסור חדש למוזיקה (דוקטור כבר יש...באותה השיטה). אז אני שנושא המקצועיות חשוב לי, ונשבר לי מהחלטורות החוגגות כאן, קם ואומר "המלך הוא עירום" ואם תסתכלו טוב מסביב תראו שגם המשרתים שלו עדיין מוצצים אצבע!
באשר לדמגוג הגדול, שהרייטנג אלוהיו, וריבוי צפיות או מיעוטם הם הם אשר מכלכלים את מחשבותיו, ואשר ברוב גאוניותו מצא אשכול שהתפתח בעקבות ביצוע עלוב הזוי ומיותר של החזן שהכי הצליח בדור האחרון, ולפיו הסיק שהזלזול בו הוא הזלזול כאן. האמת היא שהוא יודע שהוא דמגוג, והוא חושב שבכך ישיג נקודות כלשהן בדיון דנן, כי הנה הוכחה שאותם אנשים שכביכול מזלזלים, הינם מזלזלים סדרתיים! ובכן, דמגוג היית ודמגוג תישאר. אני לא מתכוון להסביר את הדברים הברורים מאליהם, וביצוע הזוי ותמהוני ככל שיהיה, עדיין לא יגרום לי לזלזל במי שעשה את אחת הקריירות הכי גדולות מאז תקומת החזנות ב90 השנים האחרונות. ולמרות שאין אני מזלזל בהלפגוט כלל ועיקר, עדיין אני מוכן לדון עד כמה הוא "חזן" בנפשו. ייתכן מאוד שחזנים שלא עשו קריירה המגיעה לקסוליו ייתפסו בעיניי יותר "חזנים" ממנו. הוא יכול להיתפס בעיניי כמלך הקונצרטים! לא מלך החזנים...
תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 17/05/2012 16:20:16
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 15:40 |
|
| |
חחח גם אני נהנה לקרוא את ההתפרצויות שלך שמאלצי אבל פה חטאת למטרה. ראשית עזוב את שרגא פייבל, הוא דווקא כן מבין באפיפיות ושיטות אפייה, תאמין לי אכלתי. אבל חוץ מזה זכותו להביע דעתו בחזנות ושירה, גם אם אינו יודע להבחין בין קווינטה וקוורטה, אך על טעם וריח אין מה להתווכח, גם אם לדעתך אין המדובר בחזנות כלל !! שנית, אתה שומע לפעמים זמרים ויוצרים ברדיו, תוכניות, קונצרטים שבא לך להקיא, אבל יש קהל ויש עדר, שממלאים היכלי נוקיה והיכלי תרבות כפול 10 גם אם לא הייתי קורא לזה מוזיקה כלל. אז מה? מפריע? אני מעביר תחנה ובולע את הרוק.
שוורץ - מדהים איך שהבחור הצעיר עם קול טוב, גישה לחזנות כבר כמה שנים, והרבה הרבה בטחון עצמי (ואפי' חוצפה, היו שקראו לו שבאב...) איך שהוא תפס את קדמת הבמה, וזה לצנינים בעיני חזנים צעירים שלא מקודמים או בעיני אחרים עם אינטרסים אלו או אחרים. את יוסי הכרתי לפני 4 שנים, שרתי במקהלה וליווינו את ישראל רנד בשונה הלכות פ"ת. ליד הבמה עמד בחור פעור פה עם כובע וחליפה, (בינתיים הכובע עף ברוח) ושתה את כל מוסף בע"פ. אחרי התפילה ראיתי את הזיק בעיניים שלו שדיבר על ישראל. הוא עשה חיקוי שלו על המקום, כולם צחקו ונהנו, כעבור שנתיים הוא כבר היה במכון פ"ת. יש להודות שאם אלי יפה, ישראל רנד, שטרן ועוד כמה, מצאו בו משהו, יש מצב שיהיו רבים שיקשיבו לו ויהנו משירתו. תקרא להם עדר, תקרא להם מטומטמים אבל הם ממלאים את האולמות ! מה זה אומר ? אולי שהחזנות כשם כללי אינה כבר אותו חזן שעמד ב"סלמצקה סינוגגה" וידע פרק בשירה, פרק בתווים ובעיקר לדעת להתפלל לפני העמוד. אולי זה גם אומר, שבעלי קול בלתי מוגבל וקצת כישרון יש סיכויים טובים להתברג מהר אצל ציידי הכישרונות, גם אם לא למדו 20 שנה אצל אשל או שלא שפשפו את הגרון 30 שנה באיזה שטיבל בימים נוראים. אישית אני מאחל ליוסי הצלחה, יש דברים שאני מעכל ויש שלא, אבל הוא שם בכיס הרבה חזנים צעירים בהתקדמות שלו,
הכי חשוב שילמד את הבסיס היטב, לא כי זה מרגיז אחרים... אלא כי זה נכון ויעזור לו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 15:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 13:31 |
|
| |
זוכמירוביץ אל תשווה שום אמן צעיר להלפגוט זה הרי מצחיק, הלפגוט הוא כישרון עצום חוץ מהטונים הגבוהים שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 12:25 |
|
| |
הדרך להצלחה רצופה כשלונות! אני לא אתייחס להסרטות משום שאין דרכי לבקר חזנים צעירים, ומעולם לא מינו אותי כמתקן העולם. אני חושב שלכולם יש מה ללמוד וכל אדם צריך לקחת את הכישרון צעד קדימה, כישרון לבד לא מספיק.
פירגון זאת מידה נחוצה ומעולה אך לעיתים היא גורמת נזק בלתי הפיך כשהיא גורמת לשאננות ולתחושת מושלמות אצל הנמען.
המסר שאני מעביר לתלמידים ולשאר מקורבים הוא שמחמאות לא בנו אף אמן! הבניה נעשית על ידי הביקורות והתיקונים שבאים כתוצאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 08:32 |
|
| |
העובדה שאשכול זה כבר עבר את תרי"ג הצפיות ואשכולות שהביאו קטעים חדשים שהתגלו מחזני העבר בקושי גירדו צפיות, מעידה על מצב הפורום בפרט והחזנות בכלל. מה לכם כי תלינו דוקא על שוורץ, וכי הלפגוט לא בנה קריירה מטורפת על טונים גבוהים, האם בימינו פינצ'יק לא היה צריך להתחנן כדי להופיע בהאנגר או בהיכל התרבות? כידוע מהומה נוצרת על פי רוב כשחזן מצליח ומפריע למאן דהו, בהצלחה ליוסי שוורץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 07:58 |
|
| |
אולי אני לא מבינה בחזנות כמו שאר הכותבים ולא הבנתי כל כך על מה המהומה הגדולה, במקרה שאני לא אוהבת משהו אני מדפדפת לדף הבא זה לא כל כך מסובך לפחות לא עבורי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2012 01:55 |
|
| |
קובי r
הקהל היום המיר את היכלי הקולנוע בהיכלי (ללא) תרבות
היכן שיש דם ואש ותמרות עשן לשם הם באים בהמוניהם
והצווחות מביאות אותם לסיפוקם!!!!
|