זמן רב מנקר בלבי רעיון מעניין שעקב חוסר זמן לא תורגם למציאות. הרעיון הוא כזה,כל שבוע, בשבת המלכה,
נקרא ביחד ספר תהילים שלם להצלחת אחד מחברי הפרום היקר! (בכל העניינים והעניינות וכמובן כמובן, הצלחה
במציאת האחד/ת והיחיד/ה)
איך זה ילך? אז כך, כל אחד ואחת מהמצטרפים יקרא בשבת (מכניסתה עד יציאתה) 10-15 מיזמורים למשך 10-15 שבתות
(תלוי במספר המצטרפים). כל שבת יוקדש הספר לחבר אחר מהמצטרפים, לדוגמא אם המצטרף השלישי יהיה הניק
"אני הסבבה" אז בשבת השלישית יוקדש הספר להצלחתו. סבבה? סבבה.
איך מצטרפים? כל אחד/ת שמעוניין יכתוב זאת באשכול כאן בצירוף המיזמורים המעודפים עליו (לשים לב שהם עדיין לא נבחרו). ליישום העיניין נדרשים מינימום 10 חברים ומקסימום 15 (קשה להתחייב לתקופות כך כך ארוכות).
כל אחד מהמצטרפים יקבל על עצמו (בלי נדר) לא להחסיר אף שבת!!! בעזרת ה' כל יום חמישי אני אקפיץ את האשכול לתיזכורת. בשבוע הראשון אחלק לכל אחת את מיזמוריו.
אשמח מאוד אם נצליח להוציא דבר כל כך גדול לפועל, בטוח שזה יעזור. אם יש הארות/הערות לשיפור, תרגישו חופשי.
תוקן על ידי אחי23 ב- 15/05/2012 15:50:34
לאהוב זה הטוב שבטוב.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 15/05/2012 18:08:48
נשלח ב-2/6/2014 09:18
אבאלה איזה יובש........... בזמני מה הלך כאן.......
נשלח ב-2/6/2014 08:54
אדם_ה1 כתב:
אושר
פספוסה
נעמה
בקרוב אמא של אחיה (אני מקווה )
אחי23 אחת ויחידה (לא ברשימה הספציפית הזאת אבל השתתפה באשכול)
ואולי עוד כמה שכבר לא בפורום ואנחנו לא יודעים מה איתן...
אההההההההההההה
ואני מה?????
יאלה סלחתי..........................
נשלח ב-1/6/2014 23:22
שנות ילדות יפות, שנות ילדותינו יחרטו לעד בליבותינו...
נשלח ב-1/6/2014 21:27
(זיכרונות ילדות)
נשלח ב-30/5/2014 17:55
אז עשו משהו התהילים...
אפשר לעשות זאת שוב...
אם יש מעוניינים... אפשר לעשות שוב :)
נשלח ב-30/5/2014 16:33
בהכחשה? נשואה בדמיון... +3!!!
אדם, הנה, גם פה אני כותבת.. אהרון, תודה על ההבהרה. זה היה חשוב!
נשלח ב-30/5/2014 14:50
עלק נשואה.. =)
נשואה בהכחשה.. .P=
אההה תמרוש?!
נשלח ב-30/5/2014 13:23
tamar8 כתבה:
תגידי, את יכולה לעשת איזה מופת ותהיה לי פרוטקציה לאמץ זכר מגודל מהר יותר? או ששם הכוחות שלך מוגבלים?
כל אחד/ת קורא/ת כולל את שני הקצוות... שכוייח לכל המשתתפות (- העקבים ;) ולמשתתף היחידי ()... _____________________________________________________________________________________
(זהיבוא, עדיין לא ענית לי על השאלה בקשר לשינוי הפרקים שלך, פספוסה שימי לב ;)...)