| נשלח ב-25/5/2012 10:00 |
|
| |
דמעות
באיזה שלב בחיים /בסיטואציה מגיעות הדמעות ? גם מבחינה פיזיולוגית . איך המערכת הזו עובדת מבחינה רגשית ?
נראה מי יצליח בחידון הפעם .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 12:12 |
|
| |
| נשמה_תועה כתב: |  | ילד שכבר לא רץ לבכות להוריו כשכואב לו, סימן שהוא למד להתאכזב מהם, כבר התייאש, וגם מסתבר שהוא כבר לא רץ לחלוק איתם גם את מה שגורם לו שמחה ואושר. מי שיכול לבכות רק בינו לבין עצמו, בכי חרישי ללא קול, אולי זה בגלל שהוא כבר נואש מבני אדם, הוא מרגיש שאין לו מישהו קרוב שהוא יכול להיות מאד אמיתי איתו, לכן הוא סגר את הדרכים המובילות אליו, ומה שנשאר לו זה רק הוא עצמו, אולי הוא עצמו פונה לעצמו בבקשת עזרה. |
|
:(
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 20:52 |
|
| |
לכאורה לא, אבל עם האטימות של היום - מתגעגעת לאז..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 20:41 |
|
| |
לבכות שעות ע"ג שעות עשה לך טוב ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 20:30 |
|
| |
לא הזמנתי, אבל כיוון שנקשו בדלת, נתתי להן לצאת.. לא יכולתי - כי כי הן נחסמו מידית חזרה ושקעו במצולות.. איפה, איפה הימים האלה, שהייתי יכולה לשבת ולבכות שעות ע"ג שעות..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 19:31 |
|
| |
איך הן באו פתאם , הזמנת אותם ? כך לבוא בלי להודיע מראש ? למה נראה לך שלא יכולת להמשיך לשחרר ? איך כרגע את מרגישה , חלפה לה המועקה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 13:47 |
|
| |
אתמול בלילה הן באו לביקור סופסוף, אחרי שלא היו אצלי הרבה זמן.. כשהכאב הציף כל חלקה ולא נמצא לו עוד מקום בבפנים, התישבתי לרגע לשחרר קצת. כמה שניות עד דקות של בכי עזּ + מס' דמעות, וזהו. נסתתם הגולל, ולא הסכים עוד לצאת. ונשארתי רק עם חלל ריק ובו מועקה ענקית וצובטת..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 21:40 |
|
| |
בכי של ילדים , של תינוקות - יש לכם מה לאמר ? מלבד שזה מפתח את הראות ואולי גם .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 16:50 |
|
| |
שמחה בשבילך ששאבת תועלת מאשכול זה .
איך גוש בגרון מטפס לעינים וגולש לו ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 20:59 |
|
| |
מספיק? הייתי שמחה לעוד... על סמך שהיה נראה שיש לך הכרות עם דמעות. הצעת לי לנסות... חשבתי שאת יודעת גם... חשבתי אפילו שזה קורה לך ומביך אותך.... אני ? פעם בכיתי המון, כשהייתי ילדה. בטח, לעגו לי, אוף. למרות שהורי קיבלו את זה מאוד בטוב והיו מסבירים שאני פשוט רגישה. היום? אני בתהליכי ניסוי. להיות מסוגלת לשחרר. להיות מסוגלת להיות אנושית. התגובות הראשונות כאן באשכול השפיעו עלי מאד.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 20:18 |
|
| |
אני בוכה ?אין כזה דבר . סתם בעבר הבכי זרם . אח"כ היו תקופות שרק בזמנים מסוימים , מקומות מסוימים יכולתי . אח"כ גם היתה תקופה שבשום צורה לא הזלתי דמעה . טעמתי הרבה . היום זה עומד על פחות מדקה ,כשזה קורה . תאור מספק ? את הבאה בתור ? ועל סמך מה חשבת שאני בוכה קצת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 19:32 |
|
| |
אני חושבת שזה ישיר מידי....  אבל נראה לי שאת בוכה קצת, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 23:26 |
|
| |
מה את חושבת ?
(תגובה לתגובתך , כנראה כבר לא תהיה היום)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 23:05 |
|
| |
אל תדאגי, חמודונת... כן. זה ככל הנראה עניין של שליטה. וזה מדהים. ככל שאדם חזק יותר, הוא מרשה לעצמו להיות חלש יותר. מותר לשאול אם את בוכה, או שזה ישיר מידי?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 22:40 |
|
| |
זה ענין לגדולים ממני . אני חושבת שאני מפנה את הזירה לאנשי מקצוע . כי אינני יודעת .זו לי הפעם הראשונה שאני פותחת את הנושא כך, ואין לי ידע . (את לא היחידה )
מה שעולה בדעתי לשאל האם היו תקופות שכן יכול להשתחרר ספונטני ולבכות ? אולי זה שינוי של תקופות , שעברת משהו , לפעמים לוקחים דברים שמשפיעים גם על הדמעות . ואת לא נראית לי אחת חסרת רגש , אלא שזה אולי ענין של שליטה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 22:29 |
|
| |
אלעג לי. נראה לי. אבל חשבתי (כן. אני מסיטה) היום על חברה שלי, שהיתה דומעת בקלילות ואומרת: "ככה אני, אל תיבהלי, הדמעות הן הדבר הראשון שבא לי לעיניים, קחי בקלות אותי" ואני יודעת שזו גאווה וחוסר רוך ומיצרה על כך. אולי יום אחד אגדל ואצליח להיות חלשה...
|
|
|
|
|