| נשלח ב-31/5/2012 16:42 |
|
| |
רוצה בחורה רק מ"לוסטיג" !
יש לי חבר שיצא עם 3 בחורות מ"לוסטיג". הוא נעול נעול על הסמינר הזה. והוא טוען שאם לא יביאו לו בחורה משם הוא לא מתחתן לעולם יש לי קרובת משפחה שם וביקשתי ממנה שתציע לו מישהי טובה , מדובר בבחור מאוד איכותי וטוב, נראה טוב, לא בראד פיט, אבל נראה חביב בהחלט. אבל כמה שהיא מנסה היא פשוט לא מצליחה, היא יושבת וחושבת שבועות על בחורה שתתאים עם מידות מתאימות , ניגשת ומציעה ולפתע היא מגלה שכל הסמינר כבר שמעה על החבר שלי. בקיצור, זה ממש יסורים , מסתבר שאחת הבחורות ניפגש איתו לפני שנתיים והוא היה טיפה מלא. והיא אחת שמה שממש פופלארית , אז היא סיפרה עליו לכולן....... היום הוא רזה, והוא נראה טוב ,ומתלבש ממש סבבה מודרני שחור לבן. והבחורות שם עדיין חושבות שהיא נשאר שמן. ניסיתי לדבר איתו שיש בחורות בסמינרים אחרים אבל הוא לא מוכן. הוא רוצה רק את הסגנון הזה. הבעיה שהקרובת משפחה לא מצליחה להכיר לו, כי הבחורות שוללות אותו בטרם נפגשו בכלל. הבחור מיואש, כמה אפשר כבר ירד במשקל עשה הכל מסכן...... מדבר על לעזוב את הדרך, לברוח מהכל, נגעל מבחורות חרדיות שכך מתנהגות ובגלל הבחורות האלה הוא מאבד את כל האמונה שלו בה'. לדעתי האישית הוא מטוטמם וכסיל, והוא לא מאיים על אף אחד בלאבד את האמונה. אמונה זה נרכש, או שיש או שאין . הוא לא יכול להציג אולטימטום כדי להשאיר את האמונה. למעשה זה אפילו די מיותר וסכל להעלות כזה אשכול לפורום, אבל היות שאני מודע לכך שיש עוד דעות בעולם חוץ משלי, אשאל לדעתכן/ם.
מה אתם מציעים/ות , מה אפשר לעשות???
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 31/05/2012 16:47:30
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 00:39 |
|
| |
חחח, המחשב שלך שולח הודעות במקומך?  לא הייתי קוראת לזה השפעה חוררת לי ת'שכל עם המילה הזו והאנטר
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 00:29 |
|
| |
המחשב שלך מצנזר מילים? 
אז הפורום משפיע על חייך מחוץ לנט... (תשובה לשאלה מתוך השאלון של אסיק P: )
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 00:26 |
|
| |
את נראית לי את כמו שאת מגיבה על המילה ****...  זה היה קטע! קראתי ת'כתבה ואז כאילו חזרתי רוורס כדי לראות שהם באמת כתבו ככה כי פתאום אמרתי לעצמי, אופס, איך הם כתבו, אם כמעט הייתה קוראת את זה...
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 00:12 |
|
| |
למה, אני נראית לך "תמר"?
(מעניין אם אגד התייחסו לתלונה שלה :) )
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 00:08 |
|
| |
היי חומד, התכוונתי באופן כללי... אגב, היום בעיתון הייתה כתובה המילה האהובה עליי.. וכבר דימיינתי אותך בעיני רוחי קורעת את העיתון למראה המילה הנ"ל או לחילופן ש/ולחת מכתב נזעם לכותבת/עורכת/מנהל וכיוצ"ב...
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 20:28 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | עברית שפה קשה..  |
|
אומרים: עברית קשה שפה  ואמי, הדקדוק הוא בנפשה של כמעט!!! אם היא הייתה מנהלת הפורום, היא הייתה נועצת את האשכול הזה בראשו...
|
|
| נשלח ב-5/6/2012 12:16 |
|
| |
כמעט_חדשה: מאיפה החלטת שזה קשור לדקדוק?לא קורה לך שאת מקלידה ברצף-המחשבה שלך הלאה למילים הבאות-ואת לא שמה לב לטעיות?או שקצב ההקלדה שלך איטי וזוחל-מה שמותיר לך יותר זמן לזה?...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 17:29 |
|
| |
| משתדכת כתב: |  | פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
1. לליטאי נדפק המוח ! 2. לא חוזרים על בדיחה פעמיים כי בפעם השנייה היא כבר לא מצחיקה. 3. כל הזכויות שמורות לי.
|
|
V
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 14:47 |
|
| |
| מראדהיתרא כתב: |  | נעול על נעולה על לוסטיג אורחות תורה עב"ג מ א ו ר ס י ם |
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תפסתי את הבטן.......
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2012 11:59 |
|
| |
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חכם שומע פעמים...(פעם שניה, הווי אומר, ראשונה היא בדיחה?P=)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 13:04 |
|
| |
נכון שהבחור הזה מאורחות תורה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 11:26 |
|
| |
| מראדהיתרא כתב: |  | נעול על נעולה על לוסטיג אורחות תורה מישיבת: אורחות תורה עב"ג ממכללת: לוסטיג מ א ו ר ס י ם |
|
;)-
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 10:47 |
|
| |
יש מצב שאתה העלית גם את האשכול על הזאת שרוצה בחור רק מאורחות תורה???
באמאשך... מה זה השטויות האלו?
אני נפגשתי עם כמה בחורות מלוסטיג, נכון שהן נחמדות ולעניין אבל היי אני נפגשתי ונהניתי עם בחורות ממקומות אחרות.
אז תפסיק (או שחבר שלך יפסיק) לבלבל את המוח.
ואם הוא רוצה שיעזוב את הדת.
הדת מיועדת למי שיודע והגיע להבנה שיש אלוקים.
לא למי שמאמין כי כל החברים/משפחה שלו מאמינים.
ואם הוא היה באמת מאמין אז הוא לא היה מדבר כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2012 09:36 |
|
| |
נעול על נעולה על לוסטיג אורחות תורה עב"ג מ א ו ר ס י ם
|
|
|
|