בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

רשמי משבת נשא רנד/גולדפריינד בר"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/6/2012 22:45 לינק ישיר 
רשמי משבת נשא רנד/גולדפריינד בר"ג

שבוע טוב
דקות ספורות לפני שבת נודע לי שהחזן הראשי ישראל רנד עובר לפני התיבה בליל שבת בבית הכנסת הגדול בר"ג, אולי לכבוד יום הולדתו שחל בשבת האחרונה (נשא) - מזל טוב. צעדתי אל בית הכנסת ונהנתי מתפילה של חזן גדול כבעל תפילה אמיתי, היה לי לעונג, החזן גם ביצע את רזא דשבת של פינציק ועוד נגיעות מיצירות חזנות אך הכל במסגרת הנוסח ומבלי להכביד על הקהל גם ככה בשעה המאוחרת של שבתות הקיץ. בשבילי זה היה עוד שיעור בתפילה... ישר כח

בשבת בבוקר עבר לפני התיבה החזן (המשנה?) ישראל גולדפריינד, גולדפריינד הגיע אל בית הכנסת לפני כמה שנים ועלה לשיר עם החזן רנד את ובנחה יאמר ומאז הוא הפך לחלק מהנוף הקבוע של בית הכנסת, כחזן משנה וכחסיד מובהק של תפילותיו של החזן רנד ממנו למד קיבל ומקבל המון עד עצם היום הזה.
וכל זה ניכר בתפילתו רואים שהחזן משופשף על עמוד התפילה יודע נוסח יודע להכיר את הקהל ומפעם לפעם שאני שומע אותו הוא כיין המשתבח...
החזן ישראל גולדפריינד ביצע כמה יצירות כגון 'יוצר משרתים' של קוסוביצקי 'ממקומך' - וידר, יהא רעווא - דוד קוסוביצקי שמע ישראל - ורדיגר. ועוד כמה נגיעות בשילוב הנוסח.
בעיקר נהנתי מהחלק המשובח של התפילה משוכן עד ועד הברכו, הוא השקיע והתפלל במתינות ברגש ובנעימות, ישר כח
אני מחכה לראות מי האמרגן שיזכה בו לפרסם אותו ברבים.
תודה לבית הכנסת הגדול בר"ג לגבאי מנדולביץ (רפו"ש) ולגבאי זאב פריד שמרענן את בית הכנסת, רק חבל שאין יותר מודעות מפוזרות בסביבה לרווחת המעוניינים.
שבוע טוב ומבורך
לייזר

תוקן על ידי קולני ב- 02/06/2012 22:47:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2012 09:01 לינק ישיר 

תודה לך מר קולני על הדיווח, בתור אחד שמתפלל בבית הכנסת מפעם לפעם חשוב לי להודות לגבאי הבית הכנסת על קידום ונתינת הבמה לחזנים צעירים, דבר שמוסיף ותורם הרבה לביטחונם העצמי, ועל החזן גולדפריינד אני בטוח שנשמע בהמשך עוד רבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2012 13:38 לינק ישיר 

באמת חבל שלא היה פירסום, דווקא הייתי השבת באיזור!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > רשמי משבת נשא רנד/גולדפריינד בר"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext