אם לומר את האמת בפעם הראשונה ששמעתי את השיר יבוא מיד רציתי לכבות. מוזיקה אלקטרונית שמנסה להיכנס לז'אנר הרועש של מוזיקת שנות ה2000 נכון שתמיד צריך לחדש וזה בעצם מה שממשיך את המקהלה.
"יבוא" זה לא השיר הראשון. היו לפני זה עוד שירים...
נשלח ב-30/7/2012 03:04
קיים הרבה הרבה זמן ברשת אני חושב שהאוצר האמיתי של מיאמי זה האלבומים בס"ד וכלל ישראל. אוהב מאוד גם את one by one ותורה היום אבל המקור הטהור ההתחלה וכל התמימות של המקהלה ללא ספק מבחינתי בס"ד וכלל ישראל שירים מדהימים לחנים מרגשים קולות מתוקים הכל פשוט כזה של פעם פסנתר כינור תופים וחצוצרות זהו. אם לומר את האמת בפעם הראשונה ששמעתי את השיר יבוא מיד רציתי לכבות. מוזיקה אלקטרונית שמנסה להיכנס לז'אנר הרועש של מוזיקת שנות ה2000 נכון שתמיד צריך לחדש וזה בעצם מה שממשיך את המקהלה. בא לי הופעה ספיישל בסיעתא דשמיא מה איתכם? :)
נשלח ב-8/7/2012 13:55
זה מדהים!!!
איך שהזמנים והסטייל השתנו... ראיתם איך הבמה מקושטת בפרסומות!!
ולילדים של אז היה הרבה יותר בטחון עצמי, שרים בלייב בקולות גבוהים ובלי לזייף כולל פרצופים ותנועות... נוסטלגיה שלא תשוב!!
נשלח ב-5/7/2012 09:51
מי אלו ששרים בשירים:"את צמח","עזי וזמרת ק-ה","אשר ברא" קליפ עם איכות די טובה מאוד יפה!!
אכן כן אין כמו הלחנים של פעם. שמתם לב לתלבושות המצחיקות? נראה לי שירחמיאל לא היה מעז לעשות את זה היום.
נשלח ב-14/6/2012 21:38
אכן. זה "אוצר" הקיים ברשת זמן רב...
נשלח ב-14/6/2012 21:13
אני חושב שפורום הישן יש אשכול על זה אלי יש לך גם את הקטע שהם מופיעים בקעמפ?
נשלח ב-14/6/2012 01:56
זה נמצא כבר המון!!!!!!!! זמן ביוטיוב!!!!!!!!!
נשלח ב-14/6/2012 01:38
אידי חיפשתי אשכול עם שם דומה לא מצאתי
נשלח ב-13/6/2012 21:40
רגע, רק עכשיו אני קולטת שהאשכול כאן הוא חדש, יש אשכול ישן עם שם דומה... וואו, זאת הופעה? אמיתית? משנת 88'? אלי, ענק!!! אין לי מילים!!! ומשיחמשיח, תודה על המידע! אני אראה את זה אי"ה ברגע שאהיה ליד מחשב פתוח...
נשלח ב-13/6/2012 21:35
חוצמזה שהודעות על רמה לא צריך לבדוק, די ברור למי הן שייכות ;) ובכל מקרה, כמו שמשיחמשיח אמר - המתחזים נחסמים מיד.