| נשלח ב-12/6/2012 18:28 |
|
| |
בחורים פחדנים?!
לאחרונה אני שומעת הרבה סיפורים על בחורים שנפגשו חמש עד עשר פגישות עם בחורות ואחרי המספר הזה של הפגישות שתוך כדי גם דברו ונפתחו וספרו על עצמם ואפילו הראו סימנים שהם אוטוטו סוגרים החליפו מספרים וכולי..פתאום נתנו תשובה שלילית...היות ואני מכירה את הבחורות בחלק מהסיפורים אני יודעת שזה לא שהבחור שמע פתאום משו....אלא קבל רגליים קרות מההחלטה ו....ברח.
מה קורה היום לבחורים?! (בלי הכללות)
איפה הגברים האמיתיים?!(שפנים!!!)
תוכיחו לי שאני טועה!!!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 12/06/2012 20:18:21
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 15:46 |
|
| |
| uri1234uri כתב: |  | באופן כללי נשים הן יותר ספונטניות מאשר גברים. גברים הם יותר שקולים ויש מצבים שהם מאבדים את כושר ההחלטה עקב כך. ועוד דבר , אם אתן רוצות שנהיה גברים תשלחו אותנו לגולני\גבעתי....  |
| זה לא הופך אותך ליותר גבר אם היית בגולני או בגבעתי אלא רק מחצין את הגבריות שבך
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 15:42 |
|
| |
| אחת_חדשה כתב: |  | | לפעמים צריך גם אומץ כדי להוריד.... |
|
V
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 12:41 |
|
| |
באופן כללי נשים הן יותר ספונטניות מאשר גברים. גברים הם יותר שקולים ויש מצבים שהם מאבדים את כושר ההחלטה עקב כך. ועוד דבר , אם אתן רוצות שנהיה גברים תשלחו אותנו לגולני\גבעתי.... 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2012 12:00 |
|
| |
ההכללה כל כך לא נכונה, זה נכון שיש רגליים קרות אבל לא נראלי שזה משתנה שאופן מהותי בין בנים לבנות בוודאי לא במגזר החדרי, אני מכיר באופן אישי מקרים של לכאן ולכאן פעם שבחורים קיבלו רגליים קרות ולא פחות מקרים הפוכים, וסתם בשביל האמונה, אני מכיר בחור שהסכים לעשות הכל כדי להתארס עם בחורה מסויימת והיא לא רצתה ואחרי שהיא תירצה את עצמה בכל מיני תירוצים, היא אמרה שהיא חושבת שהוא מתאים לה והכל אבל יש לה פחד לסגור, אותו בחור הצהיר תקופה מסויימת שהוא מחכה לה ולא יעזור כלום, בפועל לאחר תקופה מסויימת הוא שוב יצא, והתארס עם מישי אחרת, וכיום במבט של נשוי הוא טוען שההיא לא מתאימה לו כמו אשתו..כמובן שאפשר להיות ציניים, אבל עדיין כחבר קרוב אני מאמין לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:50 |
|
| |
לפעמים צריך גם אומץ כדי להוריד....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:42 |
|
| |
הכי קל לבקר ולהאשים את השני במקום למצוא בו צד זכות.. אבל אדם שאמיץ בנפשו הוא מסוגל גם לראות את הצד השני של המטבע, הוא מסוגל למצוא גם צד זכות... וזה לא שאני מצדיק התנהגות כזאת או אחרת, רק שאני טוען שלא תמיד זה בהכרח משפנפנות או מזלזול וחוסר רגישות, אלא ככל שהאדם מגיע לרגע האמת, הוא יותר מבין את המשמעות וגודל העניין ולכן הוא מרגיש לא בשל או לא מוכן.
אז נכוו שצריך לזה אומץ, נכון שאדם צריך להיות שלם ויציב עם עצמו, אבל עדיין מי שהוא לא כזה, זה לא בהכרח משפנפנות. ויותר מכך, הרבה פעמים יש איזה רגש שמפריע, איזה נקודה בלב שמסרבת להשלים עם הבחורה, ובכל זאת בן אדם מנסה שוב ושוב.. מנסה אולי בכל זאת זה ילך, ואחרי שהוא מיצה את הכל והוא רוא שבכל זאת אין את "הקליק" או שיש איזה קול שלוחשת בלב שזה לא זה, אז הוא מוריד. הגיוני ואף מוכרח!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:33 |
|
| |
לא יודעת אם זה באמת קשור לאומץ, בחורה יותר צריכה את הקשר הרגשי הזה, זה יותר חסר לה,במיוחד אחרי כמה פגישות טובות שמתחילים להיקשר. ובחור, כאילו,פ'סדרר...העביר כמה פגישות,היה נחמד, יש לו ספקות, אז ביי.. יותר קל להם לסיים קשרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:28 |
|
| |
זה ברור ששמעו יותר על בחורים..... בחורות עדיין יותר אמיצות!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:23 |
|
| |
אף פעם לא יהיה את ההרגשה שמוכנית נפשית לנישואים ב100%, אני בטוחה שלכל אחד ואחת יהיה את החשש לפני הרגע הגורלי שמחליטים סופית. אז יש את אלה שמחליטים שזהו אז זהו ומתגברים על הספקות וסוגרים, ויהיה את אלה שלא מסוגלים לעשות את זה, ויתפסו רגליים קרות שניה לפני. וכן, בלי להכליל, אבל גם אני שמעתי יותר סיפורים כאלה על בחורים מאשר על בנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 18:15 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | אם את יודעת מה בדיוק היה שם.. אז באמת קשה לבוא ולדון על הנושא..
אבל גם אם את באמת יודעת מה היה שם.. (איך? אלוקים יודע..) זה נשמע שאת כתבת את זה מכאב ולכן יצאת בנחרצות שכזאת.
אבל אספר לך מעשה שקרה עם חברי ואז תביני שיש גם צד שני של המטבע..
היה לי חבר, שנפגש 9 פגישות פלוס שעות של שיחה בטלפון, הם כמעט סגרו וורט, ואפי קבעו תאריך, אך היה משהו שהפריע לבחורה.. משהו שהיא התלבטה עליו רבות, ואז נפל הפור - הוא לא מתאים לה..והם נפרדו בבכי ובכאב רב..
מה באמת היה חוסר ההתאמה? היא הרגישה שהוא לא מספיק סמכותי.. שהוא "נקבתי" מידי.. היא חשבה שזה לא יפריע..שהיא תתעלה מעל זה.. אבל לא.. היא לא הצליחה..
ללמדך:
א. מה שרואים מכאן לא רואים משם..
ב. לא תמיד זה שחור ולבן, ולא תמיד באמת אפשר להחליט את זה ברגע, אלא לבטים וספקות שרק בגלל הרצינות והאכפתיות לוקח זמן לגלות או להוריד את זה..
ג. אף שיש מקרים שבחורים מקבלים רגליים קרות, זה לא בהכרח עניין של שפנפנות, אלא דווקא בגלל גודל וחשיבות העניין, הם לא מרגישים מוכנים נפשית לזה.
|
|
לא יודעת למה..אבל זה נשמע לי נורא נורא נורא לא נכון...
וגם סוג של התחמקות מעצמך................
(הכי קל זה לומר במילים גבוהות:"אני לא מוכן נפשית"...).
אוחחחחח,דו מי א פייבר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 14:03 |
|
| |
שמעתי לאחרונה כמה סיפורים כאלה על בחורות דוקא
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 12:55 |
|
| |
אם את יודעת מה בדיוק היה שם.. אז באמת קשה לבוא ולדון על הנושא.. אבל גם אם את באמת יודעת מה היה שם.. (איך? אלוקים יודע..) זה נשמע שאת כתבת את זה מכאב ולכן יצאת בנחרצות שכזאת.
אבל אספר לך מעשה שקרה עם חברי ואז תביני שיש גם צד שני של המטבע.. היה לי חבר, שנפגש 9 פגישות פלוס שעות של שיחה בטלפון, הם כמעט סגרו וורט, ואפי קבעו תאריך, אך היה משהו שהפריע לבחורה.. משהו שהיא התלבטה עליו רבות, ואז נפל הפור - הוא לא מתאים לה..והם נפרדו בבכי ובכאב רב.. מה באמת היה חוסר ההתאמה? היא הרגישה שהוא לא מספיק סמכותי.. שהוא "נקבתי" מידי.. היא חשבה שזה לא יפריע..שהיא תתעלה מעל זה.. אבל לא.. היא לא הצליחה..
ללמדך: א. מה שרואים מכאן לא רואים משם.. ב. לא תמיד זה שחור ולבן, ולא תמיד באמת אפשר להחליט את זה ברגע, אלא לבטים וספקות שרק בגלל הרצינות והאכפתיות לוקח זמן לגלות או להוריד את זה.. ג. אף שיש מקרים שבחורים מקבלים רגליים קרות, זה לא בהכרח עניין של שפנפנות, אלא דווקא בגלל גודל וחשיבות העניין, הם לא מרגישים מוכנים נפשית לזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 08:42 |
|
| |
אני לא חושבת שמדובר ברגליים קרות, אעפ"כ שזו תופעה שקיימת ג"כ... כל מטרת הפגישות היא להכיר לצורך אחד, ואם במהלך ההכרות וההעמקתה מגלים דברים שלא מתאימים - עדיף שירד בזמן הזה של הפגישות, ולא שיחכה לאח"כ... בכל מקרה וכל אדם צריך להיות מספיק כנה עם עצמו אם הנקודות שעליהם הוא/היא מוריד/ה - אכן שוות לו את ההפסד..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 02:42 |
|
| |
לפעמים בחור מחליט אחרי 6 פגישות שהשידוך לא מספיק טוב לא תמיד זה עניין של רגליים קרות פעם נפגשתי עם בחורה ופגישה חמישית היא פתרה לי את הלבטים והורדתי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2012 02:05 |
|
| |
ממבט של אחת שחוותה משהו כזה אני יכולה לומר שכנראה זה נכון שלבחורים יש איזשהו פחד ממחוייבות, או אחריות או כל דבר כזה.. אני לא מכלילה את כולם, אבל שמעתי הרבה סיפורים כאלה על בחורים ולא כל כך על בחורות...
|
|
|
|
|