בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

תכנית החזנות מגלי ישראל לשבת קרח להורדה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2012 17:23 לינק ישיר 
תכנית החזנות מגלי ישראל לשבת קרח להורדה

http://chazzanut.org/download/libsonmo/GaleiIsrael220612.mp3

בעזרת השם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2012 10:20 לינק ישיר 

תכנית חזנות טובה!
עם הנסיון תגיע המצויינות!
ואם רוצים לשפר במיידית, ניתן לצרף חזן/בעל ידע עמוק בחזנות להפקה כדי שיעבור על החומרים וכך יימנעו מבוכות.
אני מסכים שלפעמים חוסר העומק בספרות הליטורגית יכול לגרום לתקלות, אך אני מעדיף את העניין המוסיקלי כיום מעל "חזנות" כפשוטה.
ברכות למפיקי התוכנית, עלו והצליחו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 19:12 לינק ישיר 

הכל מתחיל בעיזים ומתוק האור בעיניים
תבורך ידידנו יהודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 12:35 לינק ישיר 

נו, אתם רואים? מעז יצא מתוק, ובסופו של דבר כולנו אסירי-תודה לפועלו של ידידנו רב- הפעלים ר' יהודה קלמן נ"י, יאריך ה' ימיו ושנותיו ויזכהו לעוד מצוות רבות מהן כולנו נהנה, נגיל ונשמח, אמן כן יהי רצון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 11:28 לינק ישיר 

בתקליטים דאז ועד היום אני רואה הרבה טעויות שלא תוקנו במהלך השנים, לפני כמה שנים הראתי למר עקיבא צימרמן כמה הקלטות שפורסמו בשמו של חזן ובלחנו והתברר שזה טעות מעיקרה.
כאן מדובר בחזן משה גנשוף בהקלטה המפורסמת שלו לרצה גירסה א' יש לו גם עוד גירסא לרצה משהו שונה ואולי בשל כך חל הבלבול בתקליטים, בהקלטה השניה מדובר באלכסנדר קוסוביצקי בנו של החזן משה קוסוביצקי
ביקורת בונה בד"כ היא מועילה, כשיש לי ביקרות על התוכנית אני שולח למייל של הפקת התוכנית ישירות ותמיד אני נענה במהירות.

תוקן על ידי Bnei ב- 26/06/2012 11:29:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2012 02:17 לינק ישיר 

אני מחזק את ידיו של יהודה, הוא עושה את עבודתו נאמנה, כפי שאני מכיר את יהודה, כשהוא נכנס לנושא, הוא לא מוותר, הוא משקיע את כל הכוחות, ורואים את זה עין בעין. בלי קשר לכל הנ"ל - היצירה רצה זה גנטשוף, ולכן חזרתי על זה, כדי לומר שזה לא פוגע ולו כחודו של מזלג בעבודת הקודש של יהודה.

תוקן על ידי בריטוןבאס ב- 26/06/2012 02:18:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 23:34 לינק ישיר 

תודה משה על הבאת ההקלטה של תוכנית החזנות, 
כשיהודה התחיל לעבוד בגלי ישראל הוא אמר לי חכה תראה תוך כמה חודשים תהיה תוכנית חזנות ברדיו, אני הסתכלתי עליו בתמיהה, וכי מה הקשר בין תוכנית חזנות לרדיו בסגנון כזה אז זה היה נראה מנותק ולא קשור. ולהפתעת כולם תוך כמה שבועות הוקמה תוכנית חזנות לתפארת בהפקתו ובעריכתו. ואכן רואים ברכה בזה
הכל טוב ויפה אלו הדברים הידועים לציבור, אבל האמת שאת העזרה לחזנים יהודה התחיל הרבה קודם בסידור משרות לחזנים צעירים לצד וותיקים אירגון קונצרטים שבתות חזנות והכל לשם שמים ללא קבלת שכר. תודה יהודה, זאת הזדמנות נפלאה לומר תודה
המשך הצלחה בכל מעשה ידיך
לייזר

תוקן על ידי קולני ב- 25/06/2012 23:36:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 23:19 לינק ישיר 

"גלי ישראל" מכותרת בכותרות הידד!!
ידידי יהודה קלמן עובד רשמי בשכר  של "גלי ישראל"
האם אתה בנוסף גם מתנדב במשמר האזרחי של הערוץ??
אני קד קידה לחבילת היחצונים זה נחמד.
תכנית החזנות מענינת. הבימה לקהל החזנים הצעיר לצד העבר הוא חידוש מבורך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 22:12 לינק ישיר 

אינני נכנס לעצם הויכוח האם גנטשוף או בגלי, והאם היה חוסר הכנת שיעורי בית או טעות אנוש לגיטימית. 

אני דווקא  מעוניין להתייחס לאלי יפה עצמו, שלמרות שמבחינתי הוא אחד מגדולי המוסיקאים הפועלים בשטח החזנות, אך לדעתי רחוק הוא מלגעת בחזנות, ראשית בתחום הידע התיאורטי על עולם החזנות, הכולל ידע על חזנים וידע על יצירות, אלי הוא בור ועם הארץ, ומספר היצירות שהוא מכיר עולות על אצבעות גופו, מלבד היצירות שעיבד ודרך זה נקלע אליהם. 

שנית, משקפיו אינם חזניים ולעולם לא יהיו כאלה, אלי מקרב את החזנות לקלאסיקה ולא את הקלאסיקה לחזנות, ולמרות שהדבר מתאים לטעמי האישי, אני סבור שהדבר גורם נזק בעקיפין לחזנות כולה.

כשאלך לקונצרט אופרה או קלאסיקה, אשמח לשמוע את אלי עם הסימפונית, אך כשאלך לקונצרט חזנות, אשמח לשמוע פסנתר בודד. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 17:10 לינק ישיר 

לכל אחי ורעי 
ראיתי לנכוון להגן על חברינו היקר יהודה קלמן אשר עושה לילות כימים למען הפצת החזנות בארץ ומחוצה לה ומשקיע זמן על מנת להוציא לנו תוכנית חזנות יפה .... אינני נכנס לגופו של ענין "גנטשוף" או "בגלי" אבל לחרף ולגדף על כלום חבר טוב שלנו על כך יש למחות ולבקש מכל הפוגיעם שיתנצלו ..... אנו בערב שלושת השבועות וכדאי להפסיק ריב ומדון.... חברינו יהודה קלמן ראוי ליחס הוגן ולא לתליה בחוצות הרבים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 17:00 לינק ישיר 

זה לא אלכסנדר קוסוביצקי זה בכלל מישה אלכסנדרוביץ נראה לי!!! וזה כן בגלי  זה בכלל לא נשמע גנשוף זה בברור בגלי ואין על מה להתווכח!!!
ועדיף שיהיה טעות קטנה ולא משמעותית בכלל!!! מאשר תוכנית שמשודרת פעם בכמה זמן כשאין התרמה וגם זה במשך חצי שעה כי יש פרסומות חדשות ועוד מרעין בישין!!! אלי יפה הוא העתיד ברדיו של החזנות!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 11:21 לינק ישיר 

שלום לכל החברים היקרים ‏
‏ איזה יופי של תוכנית חזנות מושקעת וערוכה עבור חובבי החזנות,‏ המפיק והעורך של התוכנית מר יהודה קלמן שעושה עבודתו נאמנה עבור חובבי החזנות וזאת מבלי לקבל תמורה,‏ הכל לכבוד חובבי החזנות בארץ ובעולם.‏ יתן השם שימשיך בתוכנית המוצלחת הזאת עד מאה ועשרים.‏ הם עשו את הלא ייאמן תוכנית שרק בתחילת דרכה וכבר הגיעה לרמה גבוהה כל כך ,‏ אין זה מצוי במחוזותינו.‏ ‏ ‏
וגם ‏ אם אנו חושבים שנעשתה טעות יש דרך לכל דבר ולכל ענין,‏ במיוחד כשמדובר בפרטים שמופיעים על גבי התקליטים עצמם.‏ ‏
בברכה ידידכם צבי

תוקן על ידי zvi_054 ב- 25/06/2012 11:31:27

• ההסטוריה מלמדת, שהעולם לעולם לא ילמד ממנה

• דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 09:59 לינק ישיר 

גנשוף קוסוביצקי או בגלי,‏ זה ממש לא גורם תעסוקה חשוב בשבילי.‏ מדובר בתוכנית מצליחה עם יצירות חזנות מהמשובחות אני יושבת ונהנת להקשיב לתוכנית בזכותם של אלו שמעלים לפורום .‏ אם כן תודה רבה וכל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2012 21:05 לינק ישיר 

תגובתי על מי שכתב  שהחזן ששר רצה הוא בגלי.
    אלי יפה הוא מיאסטרו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2012 20:02 לינק ישיר 

תגידו לי השתגעתם ??????????????????????
    חזן אי שם
    ROPHIR
    בריטון באס
    וידוי
    פרצוביץ
    לדוד מזמור

מה קרה שאתם קוטלים את הטעות שאולי היתה פה ??????????????????
    האם אי פעם מישוה מכם הגיב על התוכנית של סובול ???????????????????
    האם שם לא היתה אף טעות ?????????????????
    האם כל הסיפורים שם היו נכונים ??????????????????????
    נראה לי שעליתי על רשימת אנשי סובול בפורום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לכם מושג כמה זמן לוקח כל תוכנית עד שהיא עולה לאויר? ?????????????????

אין לי מה לומר חוץ מתתבישו לכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

התוכנית הזו מציונת וכל מילה אחרת מיותרת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2012 19:06 לינק ישיר 

גנשוף גנשוף גנשוף הלו... זה גנשוף.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > תכנית החזנות מגלי ישראל לשבת קרח להורדה
    מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
    הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
    1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext