ברוך השם! לאחרונה התחלתי ללמוד פיתוח קול אצל החזן בערל'ה צוקער,
אין לי מה להגיד, הבן אדם מורה ענק לאחר שלמד שנים רבות אצל גדול המורים בארה"ב והוסמך על ידו.
מומלץ בחום!!!
השיטה שהוא מלמד זה בל קנטו עם שיפורים של המדע המודרני.
אחרי שעברתי לצערי מורים רבים וטובים, לא חושב שיש מישהו שמגיע לרמה כזאת של לימוד והבנה בתורת הקול.
נשלח ב-30/7/2012 13:28
ישר כוח על הקפצת האשכול!
נשלח ב-3/7/2012 15:32
לא אמליץ לתלמיד מתחיל ללכת ללמוד פיתוח קול אצל עדי רן שטרם הוכיח בשטח (לפחות שנתיים של העמדת תלמידים מרוצים) את ניסיונו בתחום.
נשלח ב-3/7/2012 07:38
שמעתי שגם הזמר עדי רן מלמד פיתוח קול.
נשלח ב-3/7/2012 02:07
לא רציתי להזכיר את שמו אבל אם כבר הזכירו אני חייב לציין שהחזן רוזנפלד עובר בתקופה האחרונה מהפיכה קולית בזכות החזן בערל צוקר, ואומנם הוא באמצע הדרך אך מי ששמע את קולו של החזן רוזנפלד לאחרונה יכול מיד לחוש בהבדל
אין לי כל ענין לשכנע מאן דהו, אני רק מציין עובדות שראיתי במו עיני
נשלח ב-2/7/2012 22:22
גם החזן רוזנפלד לא מדורג בין עשרת החזנים המעולים מבחינה ווקאלית. חזן מעולה, עם אמירה נדירה. קול?! נו נו...
נשלח ב-2/7/2012 01:16
נכתב כאן בעבר
שהחזן יעקב יצחק רוזנפלד לומד אצלו...
מי יכול להמליץ על מורה שאין עליו שום עוררין? דוקא באזור המרכז, ואם יש גם מחירים אשמח לשמוע תודה רבה
נשלח ב-1/7/2012 15:39
חוששני שאם נסדר לחלק מהכותבים שיעור נסיון אצל בערל צוקר הקריירה החזנית תתחיל לנסוק ונאבד כותבים מוכשרים.
כידוע לחזן מצליח אין זמן לפורום, ברור שהלפגוט למשל לא נמנה בין הכותבים בפורום
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 01/07/2012 15:42:28
נשלח ב-1/7/2012 13:43
בערלה הוא חזן מעולה, מוזיקלי עם יכולות קוליות טובות מאוד, אך עדיין לא אמליץ לתלמיד מתחיל ללכת ללמוד פיתוח קול אצל אדם שטרם הוכיח בשטח (לפחות שנתיים של העמדת תלמידים מרוצים) את ניסיונו בתחום.
נשלח ב-1/7/2012 13:11
לא דיברתי על כישוריו להוראת פיתוח הקול! אמרתי דברים מדוייקים לגביו כישוריו כחזן, ורבים המה!
נשלח ב-1/7/2012 11:57
אהה זה שייך לי !!!! אני מציע לסדר לשמאלציסימו שיעור ניסיון בחצי מחיר ואח"כ לשמוע חוות דעת!!
נשלח ב-1/7/2012 11:13
איזה שטויות אתה מדבר! החזן צוקר חזן מצויין ומוזיקלי הרבה יותר מחזנים אחרים!!! הוא פשוט לוקה במכת הקיינות במידה מרובה וחסר לן כמה יסודות, אבל הוא מעולה!!!
נשלח ב-1/7/2012 11:07
אני מקווה שלתלמידיו יהיה יותר חוש מוזיקלי ממנו. כמה חבל שהחזנות בשפל.
נשלח ב-1/7/2012 03:18
כבר כתבתי שיש כ-15 זמרים וחזנים שאני מכיר שלומדים אצלו רק שלא קבלתי את רשותם לפרסום שמם. מכיון שמתיסיהו מפרסם ברבים שהוא למד אצל בערל צוקר פרסמתי את שמו. שנית, מעולם לא התיימרתי להבין בנושאי קול, אך לענ"ד דוקא מי שיש לו בעיות קוליות יכול לדעת מי מורה טוב לפיתוח קול שפותר לו בעיות קוליות. ישנם חזנים בעלי קול טבעי מצוין שהרסו את קולם דוקא כשהתחילו ללמוד פיתוח קול (ואני מאמין שהרבה יודעים למי הכוונה) גילוי נאות, אין לי שום אחוזים אצל בערל צוקר, אך ראיתי הרבה חזנים שבאו לשיעור לדוגמה ונשארו ללמוד אצלו. כמובן שאינני בא לפסול מורים אחרים.