|
|
| נשלח ב-6/7/2012 12:20 |
|
| |
פגישות פגישות ועוד פגישות?!
לאלה מכם שרוצים/חושבים/מאמינים שלא תסגרו אחרי שלוש או חמש פגישות,
למה זה? כי אתם לא מכירים את הצד השני? אתם לא בטוחים? לברר דברים נוספים?
דבר נוסף, בפגישות מתקדמות אני מתכוון חמישית וצפונה תצפו שבכל פגישה תהיה עמקנות וחשיבה קדימה? או שסתם בקטע של להתחבר לבן אדם וממילא הפגישות המתקדמות -אחרי שבעצם כבר די מיציתם את הנושאים היותר עמקניים- נועדו לסוג של בילוי משותף כדי לראות עד כמה הקשר יכול להיות טוב ועמוק? ולא אני לא מדבר על אהבה אלא לראות שיש בסיס טוב וחזק.
ותחסכו ממני את ההטפות על כמה שזה לא משנה כמות הפגישות ובלה בלה..
ההודעה נוסחה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד ומיועדת לשני המינים כאחד!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 12:58 |
|
| |
אני לא מאותם אילו שקובעים לעצמם מראש כמה מינימום פגישות אני אעשה.. ואני גם לא חושב שזה חכם להחליט מראש, שאני לא סוגר לכה"פ לפני 5 פגישות וכו'.. כך שאיני יודע אם תשובתי תענה על השאלה. אבל בכל זאת...
אני חושב שהרבה מהתהיות, מהפחדים, מהרצון לעוד פגישה ועוד פגישה..נובע מהסיבה, שבני אדם בפגישות מחפשים את האביר על הסוס הלבן.. את הבן אדם המושלם. את הבן אדם שירגש.. שיגרום להרגיש בעננים.. שיגרום לפרפורי לב.. ובמציאות כשזה לא קורה.. שמגלים כל מיני דברים שמדקדקים בלב.. שלא מקבלים וחשים בתחושה העילאית הזאת.. אז זה מוריד.. זה גורם לירידה בחשק ובמשיכה..
אבל האמת היא, שאף אחד לא מושלם, לכל אחד יש חסרונות, והנכון הוא לא לחפש את הבן אדם המושלם, אלא את זה שישלים אותי...ואם מחפשים את המשלים... את זה שגורם לחשק.. את זה שעושה נעים וטוב.. אז הרבה יותר קל להתחבר.. הרבה יותר אפשר להימשך.. והרבה מהחששות ומהפחדים.. שאולי יש יותר טוב.. שאולי זה לא "זה"... וכו' וכו'.. פשוט יורדים..
בהצלחה לכולנו..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 02:18 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | ידוע בשם הרב שך שאם זה לא, לא. אז זה כן. אני לא חס וחלילה חולק על המשפט, וודאי שהוא גם מדויק וצודק, אולם לא כל אחד יכול לעמוד בו. ולדעת שאין לך לא, מספיק עד חמש פגישות ברור. |
|
 פעם חשבתי שברור שצריך הרבה פגישות אבל עכשיו אני רואה שאם זה כן אז כן, ואם זה נמשך אוקי/ בערך/ אולי יותר משתי פגישות זה פשוט לא זה ולא ישנה העוד פגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 18:58 |
|
| |
ידוע בשם הרב שך שאם זה לא, לא. אז זה כן. אני לא חס וחלילה חולק על המשפט, וודאי שהוא גם מדויק וצודק, אולם לא כל אחד יכול לעמוד בו. ולדעת שאין לך לא, מספיק עד חמש פגישות ברור.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 16:56 |
|
| |
בשלוש פגישות אפשר לראות שיש התאמה, א"א להרגיש חיבור. אני בעד הרבה פגישות, לא מדי ארוכות. וכשבא החיבור אפשר אז כבר להביא את ה
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:18 |
|
| |
עליתם עלי מה אני אגיד לך... ותעשו את הדיון הזה במקום אחר בואו לא נהרוס לפותח האשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:17 |
|
| |
| אלה21 כתב: |  | | קטנה זה בטוח המתחזה הוא פתח שלוש אשכולות בשלוש ניקים סתם בשביל לשגע אותך... |
| לפי רמת ההודעות אפשר לזהות את הניק הקודם שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:16 |
|
| |
קטנה זה בטוח המתחזה הוא פתח שלוש אשכולות בשלוש ניקים סתם בשביל לשגע אותך...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 15:13 |
|
| |
אני בעד להפגש כדי להתחבר לבנאדם..
שני האשכולות שעלו היום לאויר, קצת דומים...;)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2012 12:36 |
|
| |
אני חושבת שזה אינדיבידואלי לחלוטין, מנסיון אתה יכול להכיר בנאדם ולהתחבר אליו גם אחרי שתי פגישות לעומת זאת יכול להיות גם שאחרי חמש שש פגישות יבוא החיבור ורק אז זה יתחיל לזרום... לא בהכרח כי לא מכירים או רוצים לברר לעומק מול מי אנחנו יושבים...
ואני ממש לא מצפה שבפגישה חמישית והלאה נדסקס רק בענינים שברומו של עולם... להפך אם וכאשר הפגישה תזרום ונצחק ויהיה לי נחמד מאד גם אם לא נדבר בעמקנות וכו זה יראה לי חשיבות רבה על הקשר שלנו שאולי הולך ונבנה... שיהיה המון בהצלחה (סורי על הכתיבה המבולבלת קצת נכתב במהירות שיא;)
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|