| נשלח ב-12/7/2012 15:45 |
|
| |
כמו בכל דבר זה ענין של טעם האחד יאהב והשני לא. מקובל. אני מאוד מעריך ואוהב את מה שאבי עשה, כיום הקונצרטים כל כך חד גוונים שהכסאות כבר משתעממים, כך שאבי ניסה והצליח להביא משהו חדש ומעניין. לקהל יקח זמן לעכל את זה. הוא יכל בקלות לשיר יצירה כמו אחינו ולגנוב את ההצגה ולא תמיד זאת החכמה לפעמים לקחת ריזיקה ולפתח משהו זה בריא ומועיל לכולנו. הרבה הצלחה לכולם וכמובן שכוייח על הצילום על הביצוע על הכל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 14:13 |
|
| |
הפוגה קומית לא רעה בכלל (גם הפוגות קומיות זה דבר חשוב!), אם כי ארוכה מדי. אמרתי את זה כבר, לא? נו, מחכה לשומעו בעתיד גם ביצירות רציניות, אכי"ר!
צבע קולו מאוד מאוד מזכיר את צבע קולו של החזן גרינבלאט, שישב בקהל. אולי ייקח נא כמה מיצירותיו להופעות בעתיד? (פאר טייטש און פאר בעסער) זה עשוי להיות מעניין!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 10:51 |
|
| |
דור החזנים החדש
ויקום דור אשר לא ידע את המקור האידישאי מדור הנפילים הקודם.
שינסה חזן ובעל תפילה להשתפך בתפילה רגשית נוסח משפחת מלבסקי וראש המשפחה ---
בעברית רהוטה????
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2012 23:15 |
|
| |
רפו"ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2012 10:22 |
|
| |
לדעתי, השיר הזה משעמם ומרוח מכל הכיוונים (זה נראה שרצו לצאת ידי חובת כל המוטיבים שיש). החרוזים נחמדים, ויש חלקים מהלחן שגם יש בהם משהו מעניין, אך לא יותר מזה. ולגאון לירי - יש סיכוי שאם זה היה באידיש זה היה יותר מעניין ואולי אפילו מרתק. אבי יודע אידיש, והוא לא צריך אותי בשביל לחרוז את זה באידיש, אין לי שום בעיה תוך דקות לחרוז את זה באידיש. בדרך אגב, אבי הוא גאון, בעל קול נקי ועבה כמו שאני אוהב, + אמירה יוצאת מן הכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2012 09:05 |
|
| |
עברית היא שפה קשה, לשיר חזנות בעברית זה דבר שלא רגיל באוזניים של חובבי החזנות כולנו רגילים לאידיש או לטקסט מהסידור או מהחומש, אבל להשתמש בבן יהודה זה זר לנו לכן אני מציע שכל אחד יקשיב לזה פעמיים ויתרגל לזה כי בדורות הבאים האידיש תיכחד מעל פני הארץ היום גם החסידים בקושי מדברים אידיש. אז תתרגלו זה הסטייל החדש של היצירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 23:14 |
|
| |
להקלת הבנת הנאמר לאלה שלא השתתפו בקונצרט להלן תדפיס המילים
(הקרדיט לליבזון ) :
| נשלח ב-6/7/2012 11:04 | |
|
| אבי זייבלד - מונולוג של פרח חזנות