| נשלח ב-18/7/2012 17:29 |
|
| |
מזלטוב חברים....
אני כלה. כן... כלה. מעבירה את המילה על הלשון כמו סוכריה...
רוצה להודות לכם על עידוד, עזרה, שמחה וצער שחשתם ביחד איתי.. שאלות שנעניתם עליהן, עצות וטיפים שאת חלקן יישמתי ואת חלקן...סיננתי ;)
מאחלת לכולכם שבע"ה בקרוב תמצאו את החצי שלכם, מתוך שמחה, אושר ובריאות.. בלי ספקות, בלב שמח! אקפוץ פה לביקורים... לא נוטשת :)
שלכם, בקרובה 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2012 22:54 |
|
| |
מזל טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2012 09:34 |
|
| |
בקרובצלך, וואהו, הרבה הרבה מזל טוב. איזה שמחה! שתזכי וכל חייך תהיי מאושרת כך.. בנין עדי עד!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 13:41 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | כשהסברתי את זה לתלמידות, הבאתי מבחנה לכיתה, והכנסתי בה שני גירים...;)
אגב הטור(בספר הארוך לא בבעל הטורים) מפרש ״ויתרוצצו הבנים בקרבה״ לפי שהיה עישו שעיר והיו שערותיו דוקרות את יעקב לכך ברח מפניו
תכל'ס אני לא חושב שביולוגית זה נכון, בלידת תאומים לא זהים אי אפשר לדעת איזו ביצית הופרתה ראשונה..
אגב הטור שהבאת, למרות שהוא חמוד הוא לא אפשרי מכיון שיעקב ועשיו היו תאומים לא זהים והם לא חלקו את אותה שליה אז אחד לא הרגיש את השני....
|
| א.אנחנו לא צריכים לדעת בוודאות שביצת יעקב הופרתה תחילה כדי להפקיע את טענת עישו שנגזלה ממנו הבכורה מספיק שיתכן שביצת יעקב הופרתה תחילה. מנין לך שיעקב ועישו לא היו תאומים זהים. וגם אם הם לא היו זהים לא ב100% מתאומים שאינם זהים הופרו שלא מאותה שליה נדמה לי שקראתי פעם ש20% מתאומים שאינם זהים זה כן מאותה שליה(למרות שיתכן שהטור כתב זאת לתפארת המליצה ולא כתורה למשה מסיני) ומי אמר לך שהשיער לא דוקר דרך השליות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 12:23 |
|
| |
| לא2מהישוב כתב: |  | כשהסברתי את זה לתלמידות, הבאתי מבחנה לכיתה, והכנסתי בה שני גירים...;)
אגב הטור(בספר הארוך לא בבעל הטורים) מפרש ״ויתרוצצו הבנים בקרבה״ לפי שהיה עישו שעיר והיו שערותיו דוקרות את יעקב לכך ברח מפניו |
|
תכל'ס אני לא חושב שביולוגית זה נכון, בלידת תאומים לא זהים אי אפשר לדעת איזו ביצית הופרתה ראשונה..
אגב הטור שהבאת, למרות שהוא חמוד הוא לא אפשרי מכיון שיעקב ועשיו היו תאומים לא זהים והם לא חלקו את אותה שליה אז אחד לא הרגיש את השני....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 11:22 |
|
| |
תודה יקרים! כיף לקרוא את התגובות המפרגנות שלכם :) עכשיו אני יכולה להחליף את הניק ל"בקרובצלכם" ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 10:53 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אני מציעה לך לצאת ואז לחזור, אז תחשב חדש ותתארס!! איך זה??
איתך זה עבד? P=
|
|
בס"ד
אני לא הכרזתי על עזיבה מוחלטת. ככה פה ושם כשמתחשק לי. אז זה לא נקרא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 09:45 |
|
| |
מזל טוב! שתזכו לבנות בית נאמן בישראל!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 01:46 |
|
| |
מזל טוב!! שמחתי לקרוא!!!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 01:22 |
|
| |
מזל טוב!! מאחל לך הרבה אושר בחיים! ובטח זה עזר שבסוף נשארת בתהלים !
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 01:21 |
|
| |
פשששששש יפהההה!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 01:11 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | | כשהסברתי את זה לתלמידות, הבאתי מבחנה לכיתה, והכנסתי בה שני גירים...;) |
| אגב הטור(בספר הארוך לא בבעל הטורים) מפרש ״ויתרוצצו הבנים בקרבה״ לפי שהיה עישו שעיר והיו שערותיו דוקרות את יעקב לכך ברח מפניו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 00:08 |
|
| |
הרבה מזל טוב, שמחה אושר, אהבה אחווה שלום ובריאות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 00:02 |
|
| |
דאייייייייייי בקרובה?! איזה כייף לשמוע....:))) המונהמון מזל טוב מתוקה!! בניין עדי עד בעז"ה... שתזכו להקים בית חסידי אמיתי... אך טוב וחסד!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 23:21 |
|
| |
כשהסברתי את זה לתלמידות, הבאתי מבחנה לכיתה, והכנסתי בה שני גירים...;)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 23:20 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | אני מציעה לך לצאת ואז לחזור, אז תחשב חדש ותתארס!! איך זה?? |
|
איתך זה עבד? P=
אלי: חשבתי על זה כשכתבתי את זה...
|