בית פורומים שידוכי חרדים

כי 'קדוש' הוא בעיניו.....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2012 12:30 לינק ישיר 
כי 'קדוש' הוא בעיניו.....

מעשה שהיה והציעו לי בחור חמד, עלם מתוקות, ביררנו ואמרנו הן, אבל נערינו היה עסוק..
לאחר תקופה, ניסו וחזרו ושינו את ההצעה, ומאחר וכבר בפעם הקודמת היה נראה לי הענין, אמרתי שיבררו מה איתו ואיך התקדם או ירד, ונראה מה הוא אומר...
הבחור בדק וחזר שלא מתאים...  ואני הודיתי לה' שהוריד, וחסך פגישה, וערב, ותקווה...
אבל שוב ושוב חזר אצלינו השם, עד שהחליט איזה שדכן ללכת ולברר עימו אחד על אחד מזה היה ולמה ירד....
והתשובה היתה, כי ישנו אדם, שאיתו הוא רגיל להתייעץ, ואמר לו אותו מייעץ, שמאחר והוא מכיר את שני הצדדים הנידונים, הוא חושב שין ביננו התאמה,  ופירט לו סיבות חיצוניות כדוג' הבחורה מחפשת בחור כזה וכזה, מאחר והיא כך וכך...
שמע זאת השדכן, ומאחר שהוא מכיר את המשפחה ואת העלמה (אנוכי) ויודע הוא כי העובדות לא נכונות ואין בינם לבין המציאות אף לא קו אחד נושק, וניסה לדבר עימו ולספר לו שאין כך הדבר, וישנה טעות בסיסית, ולמה לא לשמוע עוד אנשים, ויאמר : לא, ולא יסף....
ואני שואלת, ברצינות, אם היה לכם כזה מקרה, לא היה מפריע לכם שכך הוא מתנהג? האין זה מעיד על עקשנות, מרובעות, ועוד?
כאילו, מצד אחד, שמענו עליו הרבה שבחים, מצד שני, אם הוא יסכים מחר, איך אני אמורה להרגיש? אינני מעונינת בבעל שמסתמך על אדם אחד, שאינו רב, מוכר וידוע בציבור בכולופן, (שסתם באגב, מענין איך הוא מכיר אותי ויודע בדיוק מה אני רוצה ומחפשת, כשאני עצמי לא יכולה לומר זאת בכזו וודאות) ולא מצליב נתונים ולא ממשיך לברר בדבר שהוא כה חשוב כבנית בית.... ועוד שהוא עקשן ואיננו מוכן לשמוע אל האמת , שאומרים לו כי העובדות הן שקריות ולא נכונות וכי מישו מטעה אותו... היאך הוא יקשיב בעתיד לאשתו?
האם זה אותו אחד שבבירורים אומרים עליו שהוא כזה רגיש ומתחשב, ומקבל? אז איה היא אותה קבלה? ושכל ותבונה שמייחסים לו??

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/7/2012 17:46 לינק ישיר 

תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 25/07/2012 18:20:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2012 19:35 לינק ישיר 

מבינה את ההרגשה אבל עדיין חושבת ששווה לתת צ׳אנס היות ומירב הסיכויים הם שאינך יכולה לדעת בדיוק מה היו הסיבות... ומפגישה, במקום שיש התלבטות, לא קורה כלום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 19:22 לינק ישיר 

נקודה- אמת ויציב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2012 17:50 לינק ישיר 

היות ובמקרה הזה, אינך יכולה לדעת מה בדיוק נאמר, מה קרה, ומהו האדם הזה בשביל אותו מדובר, לכן אף שיש לך פה סיבה לחשוש ולערער, אם הדבר כן יצא לפעל, פשוט כבדהו וחדשהו. תבררי היטב את הנקודות הללו בפגישות, והיה ומצאת סרך בדבר, ושזה לא מתבטא רק בזה.. אז באמת תורידי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 16:33 לינק ישיר 

גם מי שמזיק, הוא שליח של הקב"ה להזיק לנו....
וברור שעצם ההזקה היא לטובתינו, אף אם קשה לנו בעיני ב"ו לראות זאת...
כי הקב"ה עושה בשבילנו רק מה שהכי טוב לנו....
אני מאמינה בזה באמונה שלימה....
ולסיפור הנ"ל, לא דיברתי על האמונה שכאן, אלא האם אין מה לחשוש מהנקודות שהועלו במקרה והוא יגיד את הכן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2012 16:27 לינק ישיר 

בחורהנט כתב:
את מצידך צריכה להאמין שזה כנראה לא שלך.
אל תטריחי את עצמך בלהתעסק בו ובסיבות שלו, תעברי הלאה...
וידוע שכשמדובר במיועד, אז הקב"ה לא נותן למזיקים לדבר.

מנין לך האמונה הזאת? וכי אנשים לא יכולים להזיק לנו בעבודה, ביחסים עם משפחה, לישון בלילה ועוד אלף ואחד דרכים. למה שפתאום כשזה מגיע לשידוכים אנשים לא יוכלו להזיק לנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 15:34 לינק ישיר 

בחורהנט כתב:

צודקת במיליון אחוז

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2012 15:24 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 15:06 לינק ישיר 

לי למשל יש מישהי שאני מברר אצלה. ואם היא אומרת לא שייך אז אני לא אצא לפגישה. כי היא מאד נאמנת עלי.

יש אנשים שסומכים בעניים עצומתצ על מישהו וכנראה שזו הסיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2012 13:08 לינק ישיר 

את לא כזאת... אבל מה זה קשור אליו.

אין לך מספיק מידע לדעת על מה זה מעיד. כל הסיכויים שזה מעיד על חששנות יתר.

אם את באמת רוצה להזיז עניינים, הייתי מציע שתמצאי מישהו שהוא סומך עליו ושמכיר אותך טוב, אולי הוא יוכל לפעול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2012 13:06 לינק ישיר 

הענין הוא שאני לא טיפוס שיסמוך על משו שמישו אחד אמר לי , ואנסה להצליב מידע ולברר...
גם אם אני אגיע להתייעץ עם רב, זה יהיה אחרי שאאסוף את הנתונים...
ולכן אני שואלת האם זה לא פסול בהתנהגות? על מה זה מעיד ?
אני מבינה את התחושה שברגע ששומעים משו שנראה לא מתאים (ספציפית פה, הוא לא שלילי...)חוששים ורוצים להוריד, אולי אני נדירה, אבל אני אסתכל על המכלול, ולא אתמקד שמשפט שמישו זרק, אלא רק אחשוש לזה ואנסה לאמת את הנקודה עם אנשים נוספים שמכירים את המדובר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2012 12:45 לינק ישיר 

זה שאנשים הורסים לאנשים אחרים בשידוכים בלי סוף ממש לא טעם, זאת תופעה ידועה וכואבת. במקרה הזה, לא ברור אם יש פה חסרון במידות או באופי, או יותר חששנות והססנות. יש בנים וגם בנות שפשוט קשה להם להכנס לשידוך, ואם הכל לא נראה להם מאה אחוז אין להם את הכוח הנפשי לעשות את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כי 'קדוש' הוא בעיניו.....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext