בית פורומים החרדים והאינטרנט

הנה לכם תפילה לפני לימוד קבלה להשגת רוח הקודש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2012 17:22 לינק ישיר 
הנה לכם תפילה לפני לימוד קבלה להשגת רוח הקודש

הנה לפניכם סדר תפילה שהכנתי לפני כל לימוד קבלה להגדלת כלים, המשכת אור והשגת רוח הקודש בסוד הדיבור
קול רוח ודיבור, נפש רוח ונשמה, חיה ויחידה.

הנה ה' ניצב לפניכם:
למשכילים תודעות צדיקי אמת, לישרים שמחה ולחסידים יראה כי כולם אמת צדקו יחדיו באדם אשר פעלו[כמו פעולו] לשם שמיים ונצבת על הצור
.

כי ה' יתן חכמה מפיו דעת ותבונה, גל עיני ואביטה נפלאות מתורתך ויהי נועם אד-ני אלקינו עלינו ומעשה ידינו כוננה עלינו ומעשה ידינו כוננהו,

לשם יחוד קודשא בריך הוא ושכינתיה בדחילו ורחימו ליחד שם יה ב וה ביחוד שלם בשם כל ישראל

הריני מקשר עצמי לבורא עולם ומודה לו בכל רגע ורגע שהוא מחייה אותי והריני אוהב את כל אחד מבני ישראל כנפשי ומאודי והריני מגלה דעתי ורצוני לפני הקדוש ברוך הוא בלב שלם ובנפש חפצה לבטל ביטול גמור ושלם כדין וכהלכה כל מחשבה זרה פגומה ופסולה וכל מין כעס וזעם והקפדה אם יעלו בלבי ומוחי בכל עת ועת – הריני מתנה עליהם שיהיו כולם ככלם, בטלים ומבטלים בטול גמור מכל צד ופנה ולא יהיו חלין כלל ועיקר ויהיה כח ואמץ וחוזק תנאי זה ומודעה וגילוי דעת זה שאני מתנה ומגלה דעתי קרוב אל יה-וה אלוקינו כל זמן שאני לוקח עצמי להקדים דרכי שלום. ויה-וה ברוב רחמיו וחסדיו יתן לי כח ויכלת ועזר וסיוע להבין את הנכתב בספר הזה ולקשר אותו למעיין מים חיים ולהמשיך עלי אור אין סוף מאת יה-וה היתה זאת היא נפלאת בעינינו,

הריני בא לעשות ולקיים מצוות ורצון בוראי ללמוד מהתורה הקדושה שניתנה לנו ע"י משה רבינו עליו השלום מפי הגבורה, ויהי נועם אדני אלהינו עלינו ומעשה ידינו כוננה עלינו ומעשה ידינו כוננהו.

יהיו לרצון אמרי פי    והגיון לבי לפני,    ה' צורי וגואלי !

שמע ישראל ה' אלקינו ה' אחדדדדד

ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד !

תוקן על ידי חגיאבישר ב- 24/07/2012 17:24:31

חגי אבישר

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > הנה לכם תפילה לפני לימוד קבלה להשגת רוח הקודש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext