כמו שאתם יודעים אמינות בזוגיות זה אחד העמודים שעליו עומד כל הזוגיות! בתוך הפגישה מלחץ,בישנות, אי ריכוז מסרתי מידע שגוי, לא נפשי או תעסוקתי איך יוצאים מזה, בלי לפגוע באמינות?
נשלח ב-30/7/2012 10:15
אנחנו בני אדם
פשוט תגיד לה שאתה צריך לומר לה משהו
ותגיד לה שמתוך בלבול של שניה אמרת לה משהו לא נכון ולא היה נעים לך לתקן באותו רגע
אבל עכשיו אתה מתקן......
לי קרה דבר כזה והתנצלתי ואמרתי שבטעות אמרתי לו לא את האמת כי הייתי נבוכה באותה שניה
וכו...והבחור קיבל את זה בצורה מאוד יפה ובוגרת ואמר שהוא מאוד מעריך את הכנות והאמת שלי וכו
אני חושבת שזה נורמלי מאוד וצריך לפתוח את זה( אם זה משמעותי .)
נשלח ב-30/7/2012 10:13
פשוט תגיד לה שאתה צריך לומר לה משהו
ותגיד לה שמתוך בלבול של שניה אמרת לה משהו לא נכון ולא היה נעים לך לתקן באותו רגע
אבל עכשיו אתה מתקן......
לי קרה דבר כזה והתנצלתי ואמרתי שבטעות אמרתי לו לא את האמת כי הייתי נבוכה באותה שניה
וכו...והבחור קיבל את זה בצורה מאוד יפה ובוגרת ואמר שהוא מאוד מעריך את הכנות והאמת שלי וכו
אני חושבת שזה נורמלי מאוד וצריך לפתוח את זה( אם זה משהו משמעותי .)
נשלח ב-30/7/2012 05:35
ליטאי613 כתב:
גם ככה כתבת באשכול קודם שאין לך כל כך מה לשוחח עם העלמה אחלה עקיצה.. אובייקטיבי. (אלא אם כן אתה יוצא עם 2 במקביל..)
לא הגעתי גם לכאן שיחפשו אותי במילים
נשלח ב-27/7/2012 17:58
יהודי23 כתב:
גם ככה כתבת באשכול קודם שאין לך כל כך מה לשוחח עם העלמה אחלה עקיצה..
אובייקטיבי. (אלא אם כן אתה יוצא עם 2 במקביל..)
נשלח ב-27/7/2012 13:33
יהודי23 כתב:
גם ככה כתבת באשכול קודם שאין לך כל כך מה לשוחח עם העלמה אחלה עקיצה..
יהודי, סנן אותו....
נשלח ב-27/7/2012 03:15
ליטאי613 כתב:
גם ככה כתבת באשכול קודם שאין לך כל כך מה לשוחח עם העלמה
אחלה עקיצה..
נשלח ב-27/7/2012 03:14
מראדהיתרא כתב:
אם זה מידע שהיא תעלה עליו מיד (כתובת. טל'. קרובים. וכו) עדיף להקדים את האמת למכה. אם הסבירות שהיא לא תעלה עליו מיד (מחלה ח"ו. מעשה . . . ) אז כמו שכתב מישהוא לפני - תראה איך זה מתקדם. לפעמים ה' שם דברים על הלשון בלי שרוצים, כמעשה דבלעם (סליחה על המשואה) ובעז"ה כשתראה שזו "זו". ז"א היא גם החליטה שאתה זה "האתה" שלה. ורוב הסיכויים שהיא שהיא תתיחס לזה בצורה יותר שקולה. עכ"פ הייתי מציע לך להעלות שאלה זו לפני רב. (זה לא כ"כ נעים לצאת עם מישהוא שאתה יודע "שאם הייתה יודע. . . " לא היית מבזבז עליו זמן "אלוקי. נצור לשוני מרע ושפתי מדבר מרמה" אמר זאת גם . . . . . . . הרב. . . . . . והאדמו"ר . . . . . ו. . . . ... . .
אני אתה ואת וכולנו. נהיה סובלניים ונדון לכף זכות
סבירות שתעלה עליו גבוהה, מדובר במשהוא לא קריטי שאתם חושבים, שדברים האלו לא הייתי מעלה את השאלה לכאן... אבל כל אדם יקח את זה למקום אחר וזה הבעיה האם כאן לא דבר נכון, האם יהרס האמינות?
נשלח ב-27/7/2012 03:08
השאלה האם זה חמור או משהוא צדדי וחסר חשיבות
תוקן על ידי חרידי ב- 27/07/2012 03:11:07
נשלח ב-26/7/2012 19:21
אם זה מידע שהיא תעלה עליו מיד (כתובת. טל'. קרובים. וכו) עדיף להקדים את האמת למכה. אם הסבירות שהיא לא תעלה עליו מיד (מחלה ח"ו. מעשה . . . ) אז כמו שכתב מישהוא לפני - תראה איך זה מתקדם.
לפעמים ה' שם דברים על הלשון בלי שרוצים, כמעשה דבלעם (סליחה על המשואה) ובעז"ה כשתראה שזו "זו". ז"א היא גם החליטה שאתה זה "האתה" שלה. ורוב הסיכויים שהיא שהיא תתיחס לזה בצורה יותר שקולה. עכ"פ הייתי מציע לך להעלות שאלה זו לפני רב. (זה לא כ"כ נעים לצאת עם מישהוא שאתה יודע "שאם הייתה יודע. . . " לא היית מבזבז עליו זמן
"אלוקי. נצור לשוני מרע ושפתי מדבר מרמה" אמר זאת גם . . . . . . . הרב. . . . . . והאדמו"ר . . . . . ו. . . . ... . .
אני אתה ואת וכולנו. נהיה סובלניים ונדון לכף זכות
נשלח ב-26/7/2012 18:57
אם הוא דבר שאתה יכול לתקן אותו מבלי להפוך אותך לשקן או ללא בסדר.. אז עדיף שכך כל זמן שאתה באמת מתקן את הטעות. אך הוא דבר שמוכרח להתגלות במקודם או במאוחר, עדיף לך להיות כאמיץ וישר.. מאשר למרוח את זה שוב ושוב.. ולפעמים, דווקא האמיצות הזאת, הכוח להודות באמת ובטעות, שווה יותר מכל דבר אחר...
נשלח ב-26/7/2012 18:29
גם ככה כתבת באשכול קודם שאין לך כל כך מה לשוחח עם העלמה