בית פורומים בית שמש

איזה אצילות!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/7/2012 18:12 לינק ישיר 
איזה אצילות!

למרות שאינני נמנע עם קהלו של הרב סורוצקין ואין לי כל קשר אליו א"א להתעלם ממעשה האציל שעשה השבוע.
כפי שפורסם בעתון חדש, וויתר הרב סורוצקין על שטח שהוקצה לו בנחל קישון ומעבירו לידי בית יעקב כדי לפתור את בעיית כתה א' ל120 בנות בשנת הלימודים תשע"ג.

אשריך ואשרי חלקך!!!

תוקן על ידי חרדיברמה ב- 26/07/2012 18:15:09

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2012 23:24 לינק ישיר 

תיקון!!!!!
מידיעה שקיבלתי לפני מספר דקות "מודעות נתלו בבתי הכנסת בשכונת קהלות יעקב, נגד הרש"ב סורוצקין על עושק הקרקעות מתושבי המקום". כנראה ששוב חדש מדמיין לעצמו חדשות.
לפי מה שהבנתי, תושבי המקום מפנים את זעמם נגד ראש העיר וסגנו אשר משתפים פעולה בעושק כבשת הרש.
תושבי המקום מתכננים פעולות מחאה חריפות לאור הפגיעה בצביון המקום וכנגד העושק שמבצע ,לטענתם, הרש"ב. בין היתר דורשים התושבים שהשטחים יועברו לשימוש בית יעקב. עוד סופר לי שהרש"ב מקבל סכום עתק על השכרת המקום למוסד לטיפול בנערים עם בעיות רגשיות קשות, וכבר היה סיפור כאן ברמה עם אחד הנערים האלו כאשר פגע בנערה ואף עירבבו את המשטרה בענין. מענין האם ליד ביתו , ברמה ב' גם היה הרש"ב מקים מקום כזה????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2012 10:25 לינק ישיר 

לפי מה שאני ראיתי בכרוזים שפורסמו בבית הכנסת היה כתוב דברי השמצה כשומו שמים כיצד מוסדות ע.ש. (עטרת שלמה חמסו ורמסו ברגל גסה את השכונה והשכירו למוסד של ילדים עם מוגבלויות את השטח שלהם
ראה סורוצקין ונבהל והבין כי אם יעשה משהו הדבר עלול לעלות בראשו של גרינברג בפעם הבאה ולכן אולי פינה את מקומו
אגב עדיין מפאת השתלוטו על השטח טרם נסתיים השביל המוביל ממעלה נחל לכיש /שמשון לכיוון המרכז המסחרי ואידך זיל גמור

כך שמעשה אציל לא מעשה פשע מתמשך אולי ....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > איזה אצילות!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext