קיבלתי בקשה מחבר ואיש יקר לפרסם בפורום את המודעה הבאה:
לצורך פרוייקט חשוב אני מחפש בדחיפות אנשים שלמדו בישיבת חוסט של האדמו"ר פינחס לייפער. (בעימנואל או בירושלים).
אנה כיתבו לי בדחיפות לאימייל:
[email protected] סודיות מלאה מובטחת.
נשלח ב-19/1/2022 12:06
קורא את התגובות פה בזעזוע... אחרי זה אומרים שאין בציבור החרדי השתקה. יודעים על מעשיו של אשם במשך עשרות שנים ולא מטפלים בזה כדי לא להשחיר את הציבור החרדי, מה משחיר את הציבור החרדי יותר מהגנה על סוטים???
נשלח ב-19/1/2022 11:58
אדמו"ר מאזור ירושלים נעצר בחשד לעבירות מין בקטינים
תראו איך שופכים את דמו של יהודי {ולא משנה אם הוא אדמו"ר רב או מנקה רחובות] לא כתבתם כלום וכבר כולם הפכו אותו לסוטה אני מציע שאם למישהו יש בעיה שיגש למשטרה ואם קשה לו אז שייתקשר 100 אבל לשפוך את דמו
זה פשע לא פחות מהרבה דברים אחרים
ואני במקומו היתי תובע את בעלי הניקים פה על הוצאת לשון רע
ההצעה התקבלה. תודה על ההצעה החכמה.
נשלח ב-2/8/2012 18:13
המעשים שלו ידועים בעמנואל ובכלל העדה החרדית אסרה עליו ללמד ילדים
נשלח ב-2/8/2012 17:46
מה שהכי חשוב כרגע זה לדעת פרטים עדכניים לגבי מקום מגוריו אנה כתבו לכתובת המייל שנפתח בדיוק לצורך העניין. [email protected] שוב, סודיות מלאה מובטחת המטרה היא הצלת נפשות בלבד ולא ח"ו שפיכת דמים ישר כוח
נשלח ב-1/8/2012 22:53
yehudi2 כתב:
תראו איך שופכים את דמו של יהודי {ולא משנה אם הוא אדמו"ר רב או מנקה רחובות] לא כתבתם כלום וכבר כולם הפכו אותו לסוטה אני מציע שאם למישהו יש בעיה שיגש למשטרה ואם קשה לו אז שייתקשר 100 אבל לשפוך את דמו
מי שפך דם??? שאל שאלה והפנה לפרטי שלו. אם אכן יש משהו ויש עדויות , יש מי שמטפל בדברים האלה. במידה ואין תלונות , לא יהיה לו מה לעשות עם שמועה.
בכל מצב תמיד חייבים לבדוק, ופה עשו בצנעה.
נשלח ב-1/8/2012 22:32
אולי הניקים דווקא מעוניינים בכך..............
נשלח ב-1/8/2012 19:07
נשלח ב-1/8/2012 18:46
תמיד אמרו שבדלת של המקווה בחוסט יש קוקר, זה נכון?
נשלח ב-1/8/2012 18:38
אבחן למרות שקשה לך להבין, החברה החרדית רוצה לטפל בסוטים שלה בצורה אחרת, אני לא יודע איזה שיטה מוצלחת יותר, צריך מחקר אמין.[בפרהסיה או בצינעה]
נשלח ב-1/8/2012 16:59
מלח_דק כתב:
תפנו אליו, ותהיו שותפים לעוד פרוייקט של השחרת הציבור החרדי באתר "ויהי אור". תעזרו לחפצי רעתנו להראות לכל העולם כמה מטונפים אנחנו, כמה הציבור החרדי מורכב רק מאנסים וסוטים... רוצים לעזור לכזה פרוייקט "חשוב"?
בלי להכנס לפרטים יותר מידי , השמעות אומרות שהיו מקרים ובעמנואל עוד לפני קום החסידות וזה אני מדבר מהכירות של מקרה של מישהו באופן איש ,להכפיש את הציבור החרדי אפשר תמיד , אבל אם יש פה מיצוי דין זה דבר שחייב להעשות גם במחיר של הכפשה ,למרות שעבורו יותר מ7 שנים
נשלח ב-1/8/2012 14:13
אבחן כתב:
לצורך פרוייקט חשוב אני מחפש בדחיפות אנשים שלמדו בישיבת חוסט
ולמלשינים אל תהי תקוה...
אתם גם כן חלק מהמנוולים מערוץ 0 (לא טעיתי),
עזבו אותו במנוחה,
תפסיקו להביא לפה רכילות מלוכלכת!
בחדרי חרדים?
פחחח,
הצחקתם אותי.
נשלח ב-1/8/2012 14:03
תפנו אליו, ותהיו שותפים לעוד פרוייקט של השחרת הציבור החרדי באתר "ויהי אור". תעזרו לחפצי רעתנו להראות לכל העולם כמה מטונפים אנחנו, כמה הציבור החרדי מורכב רק מאנסים וסוטים... רוצים לעזור לכזה פרוייקט "חשוב"?
נשלח ב-1/8/2012 12:59
תלמידים של איזה מחזור אתה מחפש?
נשלח ב-1/8/2012 12:49
אבחן כתב:
לצורך פרוייקט חשוב אני מחפש בדחיפות אנשים שלמדו בישיבת חוסט של האדמו"ר פינחס לייפער. (בעימנואל או בירושלים).
אנה כיתבו לי בדחיפות לאימייל:
[email protected] סודיות מלאה מובטחת.
איזה פרוייקט חשוב יכול כבר לעשות מי שאינו יודע לאיית מילים פשוטות?