בהמשך לנושא המעניין שהעלה ברומיש כאן: מה אתם מעדיפים: את העיבודים הישנים (כלל ישראל, בס"ד) או החדשים (יבוא וכד')? ולמה? ומה דעתכם לגבי העיבודים המחודשים באולטימייט - מעדיפים אותם או את המקוריים?
לכשעצמי - לא יודעת, אני דווקא פחות מתחברת לעיבודים הישנים. יודע מה, אם היו לוקחים את העיבודים הישנים עם מיקסים חדשים ופחות חיוורים - אני מניחה שזה היה מחיה את העסק.
נשלח ב-25/11/2013 22:12
התעוררות - כתוב שזה יצא ב (2010) שזה בערך תש"ע, התקופה של יבוא, אבל זה הוקלט בתשס"ז (2007)
נשלח ב-25/11/2013 19:56
זה אלבום בלי זמן... רק התמונה של יאיר ושאול בגילאים דומים על אותה עטיפה גרם לי הלם!
נשלח ב-25/11/2013 19:45
netson כתב:
chayaחיה18 כתב:
אממ קודם כל זה היה חצי דיסק.. את הארוח של גבי ואוהד לא אהבתי.. אם הייתי רוצה לשמוע אותם הייתי קונה את הדיסק שלהם. הם תפסו חצי דיסק!!! וגם הלחנים החדשים לא היו ממש מושקעים.. נראה שירחמיאל מיהר להוציא את הדיסק ולא היה לו חומר לכן הוא גם צירף זמרים אורחים.
אני אומרת את דעתי והרגשתי..
בכלל זו תקופה לא מי יודע מה של יבול מוצלח. תתחילי מדיסק משיח, ואח"כ דיסק על המדורה, ואח"כ דיסק התעוררות....
נטסון, אני בספק אם התעוררות נחשב כאלבום של הזמן שבו יצא או של הזמן שבו הוקלט... מה דעת המקום והקהל?
נשלח ב-25/11/2013 16:44
נכון.. לכן אני אומרת שהתקופות הן לאו דווקא בזמן אלה הן גם תקופות בחיים של ירחמיאל!
נשלח ב-25/11/2013 16:35
chayaחיה18 כתב:
אממ קודם כל זה היה חצי דיסק.. את הארוח של גבי ואוהד לא אהבתי.. אם הייתי רוצה לשמוע אותם הייתי קונה את הדיסק שלהם. הם תפסו חצי דיסק!!! וגם הלחנים החדשים לא היו ממש מושקעים.. נראה שירחמיאל מיהר להוציא את הדיסק ולא היה לו חומר לכן הוא גם צירף זמרים אורחים.
בכלל זו תקופה לא מי יודע מה של יבול מוצלח. תתחילי מדיסק משיח, ואח"כ דיסק על המדורה, ואח"כ דיסק התעוררות...
נשלח ב-25/11/2013 12:44
נשלח ב-25/11/2013 12:42
כן... נכון.
נשלח ב-25/11/2013 12:36
זאת גם בעיה.. אין ספק שזו מחרוזת נפלאה.. ואין ספק שזה תענוג לשמוע אותם שרים שירי עבר אבל בדיסק כמעט ולא היה חומר חדש ..
נשלח ב-25/11/2013 12:33
נכון, זה באמת מעצבן הקטע של התוספות - גם שניצלר וכו'. אבל מה, לא אהבת את המחרוזת שם? סוף סוף יש פתח ליבי וכו' ברגיל ולא בווקאלי! לזה לבד צריך להוציא דיסק:)
נשלח ב-25/11/2013 12:24
נשלח ב-25/11/2013 12:20
חי'ה - עם החלק הראשון הסכמתי ואני מסכימה!!!! נכון מאד... ירחמיאל הוא עם הכשרונות שלו נשאר בנ"א ועם הכל קורה שיש תקופות שמנסים אבל זה לא יוצא כזה כמו שרצינו... אבל אנחנו סולחים:) עם החלק השני אני ממש לא מסכימה!!!! משיח לא טוב? למה?? אם כי לא כזה אהבתי את הגירסאות המאוחרות של משיח... רק בתקופתו הוא הי'ה יפה ומוצלח!! לכה דודי? מחרוזות??? זה יפה!! לדעתי לפחות...
נשלח ב-25/11/2013 10:22
אידי, אני חושבת שאת צודקת.. זה עניין של תקופות לא רק באזור זמן.. אלא גם של ירחמיאל.. לכל אדם יש תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. יש דיסקים טובים יותר ויש פחות.. ללא קשר לזמן! לדעתי הדיסק משיח שהוא כן בזמן שלנו, פחות טוב מרווח ומיבוא שאחריו!
נשלח ב-23/11/2013 21:09
יופי:)
נשלח ב-22/11/2013 11:06
יודעים מה? כנראה שזה באמת עניין של תקופות. למשל, Victory Entebbe מעובד "חי" - לעומת "כלל ישראל" ה"חיוור"... מה דעתכם?
נשלח ב-22/11/2013 00:48
בטח!!!!! הלכת על היפים...:) התכוונו לחיוורים.. פתח ליבי הישן מהרה ועוד... הבנת?