בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן דב הלר ומקהלת רינה ותפילה שבת שופטים בב"ב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/8/2012 10:33 לינק ישיר 
החזן דב הלר ומקהלת רינה ותפילה שבת שופטים בב"ב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2012 23:08 לינק ישיר 

זה הכל מהקב"ה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2012 09:42 לינק ישיר 

אתה באמת גאון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2012 00:27 לינק ישיר 

אתה מצפה לאאוטינג? יש לי קרובים בכל עיר ואם בישראל, אבל אם אתה רוצה המלצה מידיד חבר בפורום או שתגיע ממש מוקדם או שתעלה לעזרת נשים שם יש סיכוי שיהיה כך היכן לשבת בכל אופן אקוסטיקה גרועה יש אבל חזן עם קול חזק גם כן יש. והמצב נראה מצוין נשמע הלר!

תוקן על ידי גאון_לירי ב- 22/08/2012 00:28:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2012 00:15 לינק ישיר 

גאון. מאיפה אתה צועד? איזה איזור בעיר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2012 22:29 לינק ישיר 

עם כזאת מודעה יפה ותמונת גבו של המנצח הצעיר יש עוד שאלות? (:-/)
שאלת אם שווה לבוא ואני יענה בקצרה את דעתי: החזן דבלה הלר הוא בעל תפילה אדיר ויודע נוסח ולו רק בשביל זה שווה לצעוד מרחקים וזאת מלבד קול הבאריטון או טנור העוצמתי והמרטיט שלו ובנוסף לכל אלו אני מרשה לעצמי לפרגן למקהלה שאני הייתי נוכח בשבת שעברה בהופעה שלה ברמת גן והיא היתה מצוינת אם היא תהיה באותו ההרכב הענין מסודר!
תכלס אני מקווה מאוד שיתאפשר לי ללכת השבת ולגמוא את המרחק בשל כך ואם לא אז אני מצפה לדיווח מפורט ומחמם ממזגן הקיר. אגב נראה לי חסר לך קצת גז או ששאפו אותו
ואם כבר יצאתי מהעניין ועברתי למזגנים אמליץ בחום לבוא עם ביגוד קל בשל הצפיפות האוכלסין הרבה בבית הכנסת כל כך קטן זלעיתים זה צפוף עד כדי קופסת סרדינים שנמחצה על ידי משאית סמטריילר עליה נוהג נהג כבד משקל

תוקן על ידי גאון_לירי ב- 21/08/2012 22:31:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2012 17:02 לינק ישיר 

יש מה לבוא?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן דב הלר ומקהלת רינה ותפילה שבת שופטים בב"ב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext