לאחרונה הגעתי למסקנה שכמעט כל מצב רוח לא טוב שקורה לי, בתת מודע אני מפיל אותו על רווקותי! ולא רק בעצב, גם שיצא לי לעשות כיף, תמיד יש איזה ציפור קטנה שלוחשת שאם היית נשוי היה יותר כיף... ויש לי דוגמה ממש טרייה:
יצאנו כל המשפוחה לטיול כמה ימים שאני ארגנתי! הייתי בערך הרווק היחיד (חוץ מאח קטן) בין כל האחים והגיסים. בזמן שהם החליפו טיטולים ורבו עם נקבותהם מי משכיב את הילדים, אני שכבתי בסטייל על איזה ערסל שמסביבי כמה אחיינים מתוקים מתחננים שמחר אקח אותם לטיול בלי אבא ואימא...
אחרי שהבטחתי (לא הייתה בררה...) האחים/יות הספיקו לגמור לריב ולהגיע להחלטות בקשר להשכבות... והתחילו לריב שוב מי קם מחר מוקדם להביא את התרופות מבית המרקחת... וכן הלאה!! ולמרות שנהנתי באמת וכל ה"סבל"שראיתי אצל אחי ואחיותיי עדיין שאחותי אמרה שנס שיש עוד רווק במשפחה שמארגן את הכול, לבי נצבט במחשבה שעם אשתי הייתה כאן היה הרבה יותר כיף...
אולי הגיע הזמן לעשות סוויטש בראש, ולהנות פשוט ממה שיש!!! אלול זה זמן להתחלות חדשות!
תוקן על ידי אחי23 ב- 20/08/2012 00:37:33
לאהוב זה הטוב שבטוב.
נשלח ב-21/8/2012 01:41
חחחח אתם מזכירים לי שאחרי שאחותי בילתה לה עם בעלה בכל מיני בילויים בבין הזמנים \, אז היא אמרה לי "שווה להיות נשואה!" חחחח צחקתי בטוב לב ושאלתי אותה "רק בשביל בין הזמנים?" אז היא ענתה שכמובן שלא אבל... קיצקוץ, לעניננו... אני חושבת שבכל קושי בחיים, אנחנו נוהגים לתלות את הטוב של חיינו באם הקושי הזה לא היה קיים עבורינו זאת אומרת נניח השידוכים, קשה לנו בלי הזיווג שלנו אז אנחנו חושבים שאם לא היה לנו בזה קושי שזה אומר שכן היינו כבר מכירים את זיווגינו אז היה לנו יותר טוב בחיים... וזה רק נראה לנו... כי כל דבר מגיע אלינו בדיוק בזמן המתאים לא שניה אחרי ולא שניה לפני... וזה קשור לכל קושי בחיים מי שיש לו קושי בעבודה נגיד, חושב שלו הייתה לו עבודה אחרת/במקום אחר/משו אחר וכיוצ"ב חייו היו טובים יותר בעבורו... זלא הולך ככה חמודים! לכל דבר בעולם ולכל זמן יש תפקיד! אז תפקידי העכשווי הוא להיות רווקה, זלא אומר שאשב לי שאננה רגל על רגל בבית ואחכה שחתני יתדפק לו על דלת ביתי ויפתיע אותי אני כן אשתדל, אתפלל, אצא עם מועמדים פוטנציאלים אבל מכאן ועד לבכות.... נכון שיש רגעים שבא לבכות, אבל אל תתלו אתזה בגורמיים חיצונים שעבר זמנם בטל קורבנם ונשכחים הם מלב כל אחרי שהקושי עובר... אל תטעו לחשוב שאם הייתם כרגע נשואים אז היה לכם טוב יותר כי יש מישהו גדול שם למעלה שרוקם לו תמונה ומאחר וזה כ"כ גבוה אז כשאנחנו מסתכלים למעלה אנחנו רואים רק את קשרי החוטים וסיבוכיהם, ולא מבינים מה אבא עושה שם... אז אם להיות כרגע נשואים זה היה טוב בשבילנו, היינו כבר נשואים ברגע זה... כנראה שעדיין זה לא טוב... אולי אנחנו עוד לא בשלים לזה? מה שאנחנו יכולים לעשות זה לנסות להתכונן לקראת זה (בתיקון המידות, בלימוד על דרך החיים, איך להתנהג ומה לעשות ומתי וכיוצ"ב...) ולהתפלל ולהאמין. להאמין זה אומר לעשות מעשה אמונה, מה זה מעשה אמונה? אביא דוג' קטנה בדרך סיפור: פעם, כל תושבי הכפר החליטו להתפלל בשביל גשם. ביום התפילה הם נאספו כולם בכיכר המרכזית אבל רק ילד אחד הגיע עם מטריה... המעשה שעשה אותו ילד זה מעשה אמונה... הוא הלך להתפלל על הגשם והאמין שהוא בוא יבוא ולכן גם הביא מטריה כי הרי הולך לרדת גשם... בהקבלה למצבינו אנו, מוכרת כבר הסגולה של "לקנות טלית לחתן" (לא יודעת מה לגבי רווקים) שרק אחרי הסיפור הנ"ל הבנתי באמת את משמעותה (לא שקניתי אבל...) אז אני מתכבדת לומר לו שזה ממש לא בגללה!!!! (היא עוד עלולה לסבול מזה בעתיד, אם הוא יחשוב שזה בגללה ;) שנשמע בקרוב בשורות טובות ומשמחות :)
תוקן על ידי חדשונט ב- 21/08/2012 01:43:25
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
נשלח ב-21/8/2012 01:14
טיע כתב:
בס"ד
זה כן בגללו!!!!!! בגללו אני תקועה בחור שלי בדרום ולא עוברת למרכז! בגללו אני מרגישה ריקנות. אז עושים כסף והרבה. מטיילים. מבלים. ומה הלאה????
סתם חיים משעממים!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-20/8/2012 19:47
נכון שאפשר לראות את החיובי ולהנות ממה שיש כל עוד זה המצב. נכון שכולם יכולים לחשוב שאנחנו הכי נהנים שבעולם וכו' וכו'.. אבל תמיד אנחנו יודעים שכבר ממזמן חשבנו שנהיה נשואים והזמן לא חוזר אחורה. אז צריך לדעת שהמחשבות האלו יבואו במצב כזה או אחר. אם זה בין כל המשפחה או אם דווקא מגיעים למצב שנמצאים לבד וכדומה. כל אחד יש לו דרכי התמודדות שונות, וכשמוכנים למחשבות האלו שעולות עם דרך התמודדות משלנו זה סוג של קל יותר.
נשלח ב-20/8/2012 19:33
אני בדיוק מרגישה כמוך היום נסענו לטייל עם המשפחה וחשבתי לעצמי אם בעלי היה יתי כאן בטוח היה הרבה יותר נחמד... כמה שיש יתרונות ברווקות לפעמים כבר דייייי!
ברור שמשתדלים להנות מזה ולנצל את הזמן זה שכל עוד אנחנו לבד יש הרבה דברים שקל יותר לבצע אבל הרבה פעמים אני גם מגיעה למסקנה הזאת שאם הוא היה איתי בטח היה יותר נחמד...
בע"ה בקרוב מאוד
נשלח ב-20/8/2012 17:28
לא יהיה יותר כייף, יהיה כייף מסוג אחר..... אה, וגם קשיים מסוג אחר.... טיע דווקא החיים של נשואים מלאים אילוצים ומטבע הדברים משעממים יותר. הרבה נשואים נתקעים בצפון או בדרום כי לקנות דירה במרכז זה לא כ"כ בהישג יד. מעפיל ניצול הרגע בעשיית דברים טובים ומשמעותיים אינו סותר הנאה!
נשלח ב-20/8/2012 10:05
בחורהנט, אני חושב שמי שחי להנות מהרגע בסופו של דבר החיים ימאסו עליו והוא ירגיש שהם רדודים וחסרי משמעות. אני מניח שהתכוונת לנצל את הרגע בעשיית דברים טובים ומשמעותיים שיצקו תוכן לחיים, כדי שיהיה לנו תחושת סיפוק בכל רגע ורגע.
נשלח ב-20/8/2012 09:36
בס"ד
זה כן בגללו!!!!!! בגללו אני תקועה בחור שלי בדרום ולא עוברת למרכז! בגללו אני מרגישה ריקנות. אז עושים כסף והרבה. מטיילים. מבלים. ומה הלאה????
סתם חיים משעממים!!!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-20/8/2012 02:09
צריך ללמוד להנות מהרגע!!!!
החיים הם כל כך שבריריים, שום דבר לא מובטח לנו בשום סיטואציה...
זה לא אומר שאני לא מזדהה עם המחשבות שציינת אבל משתדלת לעבוד על עצמי בתחום וב״ה מצליחה...
תוקן על ידי בחורהנט ב- 20/08/2012 02:10:04
נשלח ב-20/8/2012 01:34
מי אמר שיהיה יותר כיף???
נשלח ב-20/8/2012 01:20
זה כן בגללו!!!
שיבא כבר.................
נשלח ב-20/8/2012 00:46
זה באמת כך.. רווקים רוצים לתחתן , נשואים רוצים להיות רווקים זה לא גורף - אבל אני שומע הרבה כאלו
הפתרון: נשואים - שיתמודדו עם המצב לרווקים - לעשות משהוא בעניין ולחפש את אחת ולא לעבור יום בלי השקעה בעניין הזה!
נשלח ב-20/8/2012 00:35
מה הפוך פה? זאת המסקנה שלי!!
תוקן על ידי אחי23 ב- 20/08/2012 00:38:30
נשלח ב-20/8/2012 00:28
אחשלו תתפלא לשמוע יש גם דברים הפוכים בדיוק... היום סיפרה לי חברה שהיא הנשואה היחידה במשפחה(נכדה בכורה) וכבר חובקת תינוק קטן ,בעוד ששאר המשפחה המורחבת מלאה ברווקים ורווקות (גילאי 0-23) ויהי היום ויצאה כל המשפחה לנפוש ולטייל .. כולם היו חופשיים ומשועממים ורק לה היה תעסוקה... היא "בכתה " על זה שהיא כביכול היתה מוגבלת ביחס לכולם ופחות בעינינים.. היא אמנם מאוד שמחה ומאושרת שהיא נשואה ויש לה ילד אבל זה הציק לה קצת...
מסקנה.. תמיד הדשא של השכן יהיה ירוק יותר גם אם יהיו בו קוצים.. וצריך להודות על מה שיש ולבקש על העתיד..
הרבה הצלחות לך.
נשלח ב-20/8/2012 00:09
נכון, אם היית נשוי היה הרבה יותר כיף. עכשיו, מה אתה הולך לעשות בנידון?