בית פורומים בית שמש

120 לאן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2012 22:39 לינק ישיר 
120 לאן?

ביום שני הקרוב יתחילו אלפי תלמידות החינוך החרדי את שנת הלימודים תשע"ג. 120 ילדות קטנות שרק עכשיו סיימו את הגן חובה וציפו בכליון עיניים לעלייתן לבית הספר, ישארו בבית. ישנם אשמים רבים בשרשרת הפיקוד. כל אחד מאשים את זה שמעליו. המנהלת מאשימה את מחלקת החינוך שמאשים את רה"ע שמאשים את חברי הכנסת שמאשימים את שר החינוך, אבל בסופו של יום 120 ילדות נשארות בבית! הייתי מצפה לפעולות אגרסיביות מצד העיריה כנגד שר החינוך. אולי אוהל מחאה מול משרד החינוך שלשם יעבירו את לשכותיהם, רה"ע וממונה החינוך.  לא יתכן שהאפליה כנגד בנות חרדיות ימשיך!!
אני בטוח במאה אחוז, כפי שהוכח בעבר כאן בעירנו, שאם יתארגנו הורי התלמידות להפגנות מול בית הספר שפות ותרבויות עד שיימצא פתרון, הפתרון יבוא! אני קורא מכאן לוועד ההורים (אם יש דבר כזה?) לארגן הפגנה ביום הראשון של הלימודים בבית הספר שפות ותרבויות. אני שילמתי הרבה מיסים כשקניתי את דירתי ולא יתכן שיסיעו ילדים מחוץ לשכונה אל בית הספר כדי שלביתי לא תהיה מבנה הולם. שיארגנו את הבנות יחד עם המורות ויעמדו ויתפללו מול בית הספר. שידאגו שיראיינו ילדה העולה לכיתה א' שאין לה מקום איפה להיות. נראה אם התקשורת תוכל לעמוד מנגד!
ואם גם זה לא יעבוד, תמיד אפשר להוציא את השופרות ולארגן מידי יום שישי הפגנה של אברכים כפי שעשו כאן בעבר. נראה את ההורים משאירים את הילדים יותר מכמה חודשים. לא עת לשתוק, עת לפעול!!!!!

רעיונות תתקבלנה בברכה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 17:34 לינק ישיר 

כן! אני מדבר על בית הספר הזה שמשאיר ילדות בבית. בגלל בעיות בשיקול דעת של ההנהלה אז אתה מצדיק את המצב הנוכחי? האם ההורים בחרו בהנהלה? שולחים לחינוך העצמאי ומנחיתים לנו מלמעלה הנהלה. הרי אם אני אמחה אז יעיפו את הבת שלי מבית הספר אז בוא לא נסטה מהענין המרכזי.  תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2012 13:08 לינק ישיר 

אתה מדבר על בית הספר שבכל שנה משאיר בנות בבית בלי רחמים? נו עם המנהלת האנטישמית שעושה סלקציה גזענית ומספסרת בבנות כבשוק בשר על חשבון משלם המיסים בניגוד לדעתו של הרב שבשמו המוסד הזה קיים?
אתה מדבר על המוסד של אותם עסקנים שתלטניים שלא בוחלים באמצעים להתעלל בכל מי שלא סר חמרותם כולל ירידה לפרנסם של אנשים וכולל להשאיר ילדות בבית בלי רחמים כי האבא חוטא בזה שמתפלל בבית כנסת שלא נראה להם אבל בוכים מרה כאשר גוזלים את הקוזק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 22:30 לינק ישיר 

הרוטציה בין הכתות נמשכת. העיריה זורקת את האשמה על השכנים וכן הפוך. ואנחנו לא נדע מה נעשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 02:02 לינק ישיר 

בקיצור, הבחירות מתקרבות ואני לא מקנא במשה אבוטבול ובעומס של מה שהוא צריך להתמודד מבית. ומחוץ

מי שלא טועה, לא עושה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2012 21:45 לינק ישיר 

בהפגנת האמהות היום במשרדו של רה"ע, רמז אבוטבול בצורה הברורה ביותר שהמעקב היחיד להנחת קרוונים , זה שכן מסוים ומוכר שיש לו בנות בבית הספר.( אם שאר השכנים העיריה יכולה להסתדר אבל דרישות אותו שכן כנראה נוגעים לענינים נוספים ולא קשורים לפגיעה בפרטיות השכנים). ההורים מנגד טוענים שאותם זה לא מענין והם דורשים פתרון עכשיו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 20:52 לינק ישיר 

סוף סוף כמה הורים לקחו יוזמה. בתקוה שיצא מזה משהו ולא יטורפד בדרך. ישר כח בשם מאות משפחות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 09:49 לינק ישיר 

עוד יום עובר והרוטציה בין הכתות נמשכת . מישהו צריך לשלם מחיר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2012 21:59 לינק ישיר 

הרוטציה בין הכתות נמשכת והעיזים שותקים!

תוקן על ידי חרדיברמה ב- 08/09/2012 22:09:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2012 18:03 לינק ישיר 

יש לחלק!
א. כנראה ששם (הרמה ב') תושבי המקום לא מעונינים בשטחים ציבוריים ציוניים.
ב. למגן אבות אין הצעה אחרת כעת לעומת שפות ותרבויות שיש בעיר הצעות רבות.
ג. מיסי הארנונה שלי משלמים את הסעות תלמידי שפות ותרבויות,כנראה , בשונה ממגן אבות.
ד. כן! אני אוחז שתושבי המקום קודמים (עניי עירך וכו'...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2012 10:38 לינק ישיר 

אין לי רעיון מתאים,
אבל את טענה "שילמתי הרבה מיסים כשקניתי את דירתי" יכולים להשתמש גם תושבי רמה ב' נגד "מגן אבות", "אור אליעזר" ומוסדות אחרים, שרוב לומדיהם מגיעים משכונות אחרות...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > 120 לאן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext