| נשלח ב-30/8/2012 13:10 |
|
| |
התרפסות מיותרת (?) לבנות בלבד!
בס"ד
נפגשתן עם גבר מספר פגישות. הגבר כ"כ מצא חן בעיניכן.
התחלתן לבנות חלומות באויר. תפרתן כבר שמלה בחלום ו... בוםםםםםם
לפתע פתאום הברנש מודיע שהוא לא מעוניין.
אתן כ"כ מתוסכלות, עצובות ואפילו הדמעות מוצאות להן קבע בעיניכן הלחות.
הכל נראה כ"כ שחור. פתאום נראה שאין תקווה. אם לא 'הוא' אין אחר בחיים!!!!!
האם הייתן שולחות לו מסרים שאתן רוצות, כ"כ רוצות. ושיחשוב שוב,
או שהייתן מרימות ידיים ומוותרות לעד מכיוון שדרך זו היא הורדת הכבוד ולא מתאים לבחורה לחזר אחרי הגבר,
אבל יודעות שמהלב הכואב יהיה קשה למחוק אותו?????
תוקן על ידי טיע ב- 30/08/2012 13:12:12
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2012 13:48 |
|
| |
בס"ד אל תרדפי בשום דרך!דרכו של גבר לחזר... ותהיי בטוחה שעכשיו,את ממש לא בראש שלו...הוא ממשיך לקפץ בין בחורה לבחורה... ורק הנשים תקועות עם הרגש המעצבן הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2012 13:38 |
|
| |
זה נשמע ש"ההדרת גברים" הזאת נובעת מהפגיעה מאותו גבר....:)
בכל מקרה ברשותך בכל זאת אגיב.. (בגלל כמה תגובות)
א. בלי קשר אם זה כבוד או לא, אם הדרך היחידה לגרום לך לשכוח ממנו, ולהמשיך הלאה זה רק ע"י שתרגישי שעשית הכל בשביל שזה יצליח.. אז רק בגלל הסיבה הזאת כבר שווה שתעשי איזה משהו.. העיקר שתוכלי להשתחרר, להתנתק, להמשיך הלאה..
ב. אני חושב שיש הבדל בין לעשות השתדלות ששידוך שנראה לך יצליח, לבין לחזר ולרדוף.. אם את מחזרת, מלבד שזה באמת מוריד מערכך כלפי השני.. (ולא שאני חושב שיש חסרון ב-להוריד קצת את האגו) פשוט בזה שאת תורידי את ערכך בעייני השני, אז זה גם יוריד לו מהרצון להיות עם אחת כזאת...
ואל תשכחי את "האגו" הגברי.. זה שמרגיש שרוצים אותו אז הוא מרגיש על "הגובה" ואז הוא פחות רוצה..
ג. אם בכל זאת החלטת לנסות, אז אני חושב שאת יכולה לעשות את זה דרך שדכנית חדשה.. בצורה שיחשוב שזה משהו חדש.. שזה לא משהו שנשלח על ידך.. אבל אז תחכי נניח עוד חודש. ואז שוב תשלחי שיציעו בכל מיני צורות.. אולי זה ישנה את דעתו...
בדרך הזאת את גם מרוויחה שאת לא מורידה מערכך. לא גורמת לו להרגיש שאת רודפת אחריו וכל התופעות לוואי שיש בכך. את גם מרגישה שעשית כל מה שאת יכולה. וזן גם דרך הכי יעילה..
תוקן על ידי נקודהלמחשב ב- 02/09/2012 13:39:45
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2012 13:13 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד והכלל-בחיים אל תחזרי אחרי גבר! |
|
לייק
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2012 02:35 |
|
| |
טיעווווווווווש................... בהצלחה רבה יקירתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2012 23:31 |
|
| |
תחכי חודש. אם תרגישי שהוא עדיין במוחך. תתיעצי עם רב...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 03:47 |
|
| |
לבנות בלבד - אבל תרשי לי (: לנסות צריך! וגם לזה יש גבול, אבל לחזר אחרי גבר בצורה שיכנוע לא דבר שצריך, מתחתנים מחיבור של שניכם ולא כדי שהוא ירצה אותך ויגיד לך את המילה "טוב חזרנו" מדובר על חיי נשואים לא על מקרר שמחליפים אחרי כמה שנים...
את דעתי אמרתי - מה שנשאר: שבורא העולם ידריך אותך בדרך הנכונה שכל צעד שתלכי הוא יהיה הטוב ביותר עבורך ושתהיא מאושרת ממנו!
תוקן על ידי יהודי23 ב- 31/08/2012 03:56:30
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 00:51 |
|
| |
כמו ההוא שהגיע לרב וביקש ממנו תיקון על חטא שחבר שלו חטא אבל מתבייש לגשת. הרב שהיה פיקח אמר לו: "חבל שהוא שלח אותך, הוא יכל לבוא בעצמו ולומר שזה בשביל חבר שלו..."
=)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 00:42 |
|
| |
כל האשכולות 'בצחוק' האלה עוד יעלו לאסיק את הסעיף............
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 00:25 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | האם הייתן שולחות לו מסרים שאתן רוצות, כ"כ רוצות. ושיחשוב שוב,
את שואלת ברצינות?
|
| מה פתאום! בצחוק כמובן...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2012 00:25 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | האם הייתן שולחות לו מסרים שאתן רוצות, כ"כ רוצות. ושיחשוב שוב,
את שואלת ברצינות?
|
| מה פתאום! בצחוק כמובן...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 22:38 |
|
| |
| טיע כתב: |  | האם הייתן שולחות לו מסרים שאתן רוצות, כ"כ רוצות. ושיחשוב שוב, |
|
את שואלת ברצינות?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 20:35 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | אהה.. ואת חושבת שאם אחליט להכין איתו מרק ירקות, נניח, הוא יסכים לחזור?? |
|
D= זה, הצחיק אותי... =))
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 19:07 |
|
| |
אענה לך בקצרה. לדעתי כן, ההתרפסות מיותרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 18:26 |
|
| |
| טיע כתב: |  | אם את מאמינה שזה זה, אל תוותרי. אולי כדאי לנסות לברר אצל הבחור על מה הוא הוריד, וגם-אני לא יודעת אם זה מקובל אצלכם-לנסות לעשות משהו אחר ביחד, לדוג' ללכת למוזיאון, לימוד משותף, לבשל ביחד וכו'. זה יכול לפתוח מקומות חדשים בהצלחה רבה, בכל אופן!אהה.. ואת חושבת שאם אחליט להכין איתו מרק ירקות, נניח, הוא יסכים לחזור?? |
|
come on... את יודעת שלא לזה התכוונתי. אני פשוט חושבת שכדאי לכם לנסות להכיר צדדים נוספים אחד של השניה, ולראות איך אתם מנהגים בסיטואציות קצת אחרות. אל תתפסי לדוגמא ספציפית (ויכול להיות שאם המרק יצא טעים, הוא ייפול על ברכיו. כידוע שהדרך לליבו של גבר עובר בקיבתו)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 17:24 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | זה מאד תלוי בסיטואציה. אם הבחור נהנה איתך ויש כימיה טובה, והוא מוריד בגלל סיבה צדדית, אז יש טעם לנסות שוב, בתקוה שיתגבר על החששות שלו. אבל אם הבחור לא מצא שום ענין, אין שום טעם לנסות להחזיר, כי מן הסתם הדברים לא ישתנו בפגישה הבאה.
אם באמת מחליטים לנסות שוב, השאלה היא איך ומתי. אפשר להציע שתתני לו פסק זמן של שבוע שבועיים, ואז אפשר לשלוח מסר שהוא חסר לך, ושתשמחי להפגש איתו שוב. |
|
"לבנות בלבד"
|
|
|
|
|