|
|
| נשלח ב-2/9/2012 00:43 |
|
| |
משה הביתה
רוב הקדנציה של משה כבר מאחורינו
ואני הקטן עושה חושבים האם הרווחנו או הפסדנו בסופו של יום
האם השתפר מצבינו או שמא לא
בנושא אחד יכול להיות שישנה התקדמות וזה הבניה בעיר אבל זה אולי הסעיף היחיד שבו נכר שינוי ובאמת הוא אינו נוגע ישירות לאזרח הקטן
נושא החינוך
אבוטבול לא מצליח להביא כיתות חדשות לעיר רוב הבנינים שניבנו היו מהרשאות שקיבל קודמו לתפקיד מר דני ועקנין, דני הביא בכל שנה כמאה כיתות תקניות כאשר משה לא רק שלא הצליח להביא כמעט כיתות חדשות הוא הסתבך עם שר החינוך שלקח בחזרה כמה הרשאות לבניית בתי ספר ורק אחרי תחנונים הצליח משה להשיג את ההרשאות בחזרה ובינתיים אין כיתה אחת תיקנית שיכולה להיזקף לזכותו של משה אבוטבול וזו הסיבה שהמראות המלבבים של מחסור בכיתות ובעיות קשות של מוסדות להתקיים תמשכנה
עוד הביא ראש העיר לכל המוסדות החרדיים תוספת תקציב לחשמל ומים וביקש בתמורה הוזלה של חמשה אחוזים להורי התלמידים
אך כמובן שבעלי המוסדות מצפצפים על הוראה זו ואבוטבול לא יעשה כלום
די בטוח שעם ראש עיר שאינו חרדי היינו משיגים יותר כיתות ותקציבים
נושא שפ"ע
גם כאן כולנו יודעים ורואים את הכישלון העצום בכל התחומים הלכלוך הגינון המקרטע הוא מנת חלקנו בכל רחבי העיר מלבד שיפור קל במתקני משחק
המצב הכלכלי של העיר
גם כאן ישנה הרעה בעיקר בשנה האחרונה תקציב השנה לא עבר את אישור משרד הפנים למרות קשריו של ראש העיר עם אלי ישי
מה שאומר שעל אף חוסר התקציב לדברים רבים בעיר יהיה צורך לבצע קיצוץ נוסף בתקציב של עיר מתפתחת שעל אף הגידול בתושביה לא גדל תקציבה באופן יחסי
עוד עובדה היא ממה שאני שומע אצל קברניטי העיר אין לבית שמש כל תוכנית כלכלית ארוכת טווח כדי לצאת מהמשבר
בנוסף לכך כשהקימו את תאגיד המים ראש העיר היה צריך להעביר לתאגיד את ההלואה על מליונים רבים שלקחה העיריה כדי להקים את מתקני ההטפלת מי השופכין כדי שתאגיד המים הוא שיחזיר את ההלואה אבל ראש העיר פעל בניגוד לדעתם של המנכל והגזבר וויתר לארנרייך וכעת המיליונים האלו מוחזרים ע"י העיריה העניה שלנו
בקיצור גם כאן כישלון
אשמח לשמוע את דעתכם
אני חושב שמשה אבוטבול כישלון
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2012 13:02 |
|
| |
גם אני סבור כי משה אבוטבול הוא כישלון והרבה מעבר לזה הוא פשוט עושה שטויות מתוך פחד השאלה היא מה יש לנו בשוק ובינתיים כל מה שיש זה פשוט רע לכן אני כנראה לא הצביע בבחירות הבאות כי אין למי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2012 16:48 |
|
| |
אבוטבול, כבר התחלתי להתגעגע לוקנין
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|