בית פורומים שידוכי חרדים

התחביבים של הנקבות. שתי שאלות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/9/2012 01:16 לינק ישיר 
התחביבים של הנקבות. שתי שאלות

זה התחיל בשתיקונת קטנה, ואז היא שאלה: "אז מהם התחביבים שלך?" המממ שאלה מכשילה חשבתי... קשה לענות עליה את כל האמת...לא נעים לספר לה שאחד מהם, למשל, הוא לכתוב בבחדרי אשכולות על השאלות שלה.. גם לא רוצה להראות שחקן ולספר לה שתוספות קשה במסכת כתובות, שהדף נגמר והוא לא, עושה לי את זה... ואני גם לא אוהב להישמע שוביניסט ותינוקי ולהודות שמשיכה הגונה לאחות/אחיינית בקוקו אחרי חוסר ציות לפקודה/ערעור סמכויות מצדן מסבה לי עונג רב.. ובכלל לספר לה על לשחק עכביש-סוליטר רמה שלוש (הכי קשה:) לצלילי מוזיקה רגועה ולאפס את הסטטיסטיקה כל פעם שאני נכשל... יוציא אותי לוזר שלא יודע להפסיד...

המוח נאלץ לעבור מהר למצב אלתור, ואחרי דקה ארוכה שבה כל המחשבות דלעיל חלפו לי בראש, גמגמתי משו בקשר לרכיבה אתגרית על סוסים, וגם על הנדנדה במרפסת מול הנוף והאוויר עם בירה ונרגילה שהמחשבות הולכות רחוק.

עכשיו הגיע תורי לשאול... למרות שהתחביבים שלה לא ענינו אותי במיוחד, ראו לה בלבן של העיניים שממש דחוף לה שאני אשאל... ולמה לאכזב בחורה שמרחה על עצמה טונה מייק-אפ, צבעה לה ת'עיניים בשחור ובכחול עד שבשילוב עם הסומק העז והאודם הגס קשה לזהות מתי היא צוחקת/בוכה/ עצובה/רצינית/צינית, והכול לכבודי!!!

אז שאלתי... טוב התחביב הראשון: "לנגן בפסנתר בערבים הקרים שבודד לי, למרות שאני זייפנית אגדית" היה צפוי, לא הייתה עוד בחורה שדילגה על זה.. השני הלך בערך כך: "לכתוב שירי כמיהה לאהובי העלום, למרות שאת רובם אני זורקת ואת השאר מחביאה עמוק במגירה." במחשבה ראשונה זה היה נשמע מקורי אבל מחשבה שנייה העלתה לי שזה התחביב של כמעט כל הבחורות שאיתן נפגשתי.. היא המשיכה לתחביב השלישי: "לקרוא ספרים במיטה מתחת למנורה, להפליג איתם רחוק ולמצוא בהם תמיד את האור בקצה המנהרה." ואוו, הפעם באמת מקורי חשבתי. אומנם הרבה נקבות מדברות על קריאה בתור תחביב, אבל היא לקחה את זה עוד צעד קדימה...

שילמתי את החשבון: כוס קפה+עוגייה בשבילה. מיץ תפוזים בשבילי =56 ₪. נכנסנו לאוטו כדי להחזיר אותה לבית שממנו אספתי אותה.. וברגע שהמנוע נדלק, נדלקת גם המערכת וסוף השיר של שלמה ארצי "אור בקצה המנהרה" התנגן. רק שהיא ירדה נפל לי האסימון שאת "הצעד קדימה" היא לקחה מהשיר...  

הבחורה ההיא גרמה לי לתהות האם לרוב הנקבות יש את אותם תחביבים או שהתחביבים האלה נראים לרוב הבחורות רומנטיים או משו... 
ועוד שאלה, למה כלכך הרבה איפור?! 

לאהוב זה הטוב שבטוב.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2012 18:14 לינק ישיר 

הפגישה שכתבת הזכירה לי את הראיון שלי לבית הספר 
"מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי".... וכמובן שעניתי לקרוא ספרים .( רק שלא סיפרתי איזה )
טוב אם הייתי מספרת את התחביבים האמתים שלי ברור שלא הייתי מתקבלת  
אז כנראה שהבחורה חשבה שגם לשידוך צריך להתקבל .........בדרך הזאת 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2012 18:06 לינק ישיר 

ואוואואו אתה כותב מיוחד .... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2012 18:59 לינק ישיר 

יהודי 23 חבדני''ק ??? אממ.... אמרתי 'פורומים כאלה'.... לא התכוונתי דווקא לזה.

כשה' סוגר חלון הוא פותח דלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2012 15:16 לינק ישיר 

בס"ד

חחח כן אחד כזה...זה יהודי23...לא יותר(=

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2012 14:46 לינק ישיר 

בס"ד

אינ אדאג להביא לך לפחות אחד כזה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2012 14:08 לינק ישיר 

בס"ד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין מצב...אין פה כמעט חבדניקים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2012 14:05 לינק ישיר 

מה את יודעת... אולי המדוייטים שלך כותבים עלייך בפורומים כאלה.... ??

כשה' סוגר חלון הוא פותח דלת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2012 13:40 לינק ישיר 

בס"ד
למה בחורה מוזרה?גם אני אוהבת לקורא ספרים...וזה ממש לא שקר!
אתמול בזבזתי שעתיים מחיי בקריאת ספר-גאוגרפיה שהיה מונח בטעות על השולחן...
לא הבנתי מה העניין לגחך על בחורה?
יש לך כתיבה יפה,צינית,אבל ממש לא הייתי רוצה להפגש עם אחד שיכתוב עלי עכשיו בפורום......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2012 11:02 לינק ישיר 

אחי, הוי, אחי...
חחחחח. חייכתני פעמיים באשכול זה  :)

אתה טוב אתה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2012 00:30 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
שתהיי מאושרת תמיד.

אמן!!!!

גם אתם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2012 23:35 לינק ישיר 

שתהיי מאושרת תמיד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/9/2012 23:32 לינק ישיר 

חחחח ב"ה אני באמת מאושרת!

מקווה שבקרוב אצל כולם....

ולבעלי אין בעיה עם זה שאני פה מדי פעם...
ככה שאני עוד אבוא לבקר פה ושם ושם ופה (:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2012 23:30 לינק ישיר 

*ריל סמייל :)

במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/9/2012 23:10 לינק ישיר 

עזבי אותך "מהדברים שלי" העיקר שהתחתנת ואת מאושרת!!! (למרות שבעלך לא לחש כלום כשהוא כיסה אותך..:) 

בהצלחה גם לך ותמשכי לבקר אותנו:)

נ.ב. את מיסיס ריל סמייל! אין כבר זיופים!!! מובן?! 

תוקן על ידי אחי23 ב- 05/09/2012 23:43:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2012 22:16 לינק ישיר 

אחי23 כתב:

זה התחיל בשתיקונת קטנה, ואז היא שאלה: "אז מהם התחביבים שלך?" המממ שאלה מכשילה חשבתי... קשה לענות עליה את כל האמת...לא נעים לספר לה שאחד מהם, למשל, הוא לכתוב בבחדרי אשכולות על השאלות שלה.. גם לא רוצה להראות שחקן ולספר לה שתוספות קשה במסכת כתובות, שהדף נגמר והוא לא, עושה לי את זה... ואני גם לא אוהב להישמע שוביניסט ותינוקי ולהודות שמשיכה הגונה לאחות/אחיינית בקוקו אחרי חוסר ציות לפקודה/ערעור סמכויות מצדן מסבה לי עונג רב.. ובכלל לספר לה על לשחק עכביש-סוליטר רמה שלוש (הכי קשה:) לצלילי מוזיקה רגועה ולאפס את הסטטיסטיקה כל פעם שאני נכשל... יוציא אותי לוזר שלא יודע להפסיד...

המוח נאלץ לעבור מהר למצב אלתור, ואחרי דקה ארוכה שבה כל המחשבות דלעיל חלפו לי בראש, גמגמתי משו בקשר לרכיבה אתגרית על סוסים, וגם על הנדנדה במרפסת מול הנוף והאוויר עם בירה ונרגילה שהמחשבות הולכות רחוק.

עכשיו הגיע תורי לשאול... למרות שהתחביבים שלה לא ענינו אותי במיוחד, ראו לה בלבן של העיניים שממש דחוף לה שאני אשאל... ולמה לאכזב בחורה שמרחה על עצמה טונה מייק-אפ, צבעה לה ת'עיניים בשחור ובכחול עד שבשילוב עם הסומק העז והאודם הגס קשה לזהות מתי היא צוחקת/בוכה/ עצובה/רצינית/צינית, והכול לכבודי!!!

אז שאלתי... טוב התחביב הראשון: "לנגן בפסנתר בערבים הקרים שבודד לי, למרות שאני זייפנית אגדית" היה צפוי, לא הייתה עוד בחורה שדילגה על זה.. השני הלך בערך כך: "לכתוב שירי כמיהה לאהובי העלום, למרות שאת רובם אני זורקת ואת השאר מחביאה עמוק במגירה." במחשבה ראשונה זה היה נשמע מקורי אבל מחשבה שנייה העלתה לי שזה התחביב של כמעט כל הבחורות שאיתן נפגשתי.. היא המשיכה לתחביב השלישי: "לקרוא ספרים במיטה מתחת למנורה, להפליג איתם רחוק ולמצוא בהם תמיד את האור בקצה המנהרה." ואוו, הפעם באמת מקורי חשבתי. אומנם הרבה נקבות מדברות על קריאה בתור תחביב, אבל היא לקחה את זה עוד צעד קדימה...

שילמתי את החשבון: כוס קפה+עוגייה בשבילה. מיץ תפוזים בשבילי =56 ₪. נכנסנו לאוטו כדי להחזיר אותה לבית שממנו אספתי אותה.. וברגע שהמנוע נדלק, נדלקת גם המערכת וסוף השיר של שלמה ארצי "אור בקצה המנהרה" התנגן. רק שהיא ירדה נפל לי האסימון שאת "הצעד קדימה" היא לקחה מהשיר...  

הבחורה ההיא גרמה לי לתהות האם לרוב הנקבות יש את אותם תחביבים או שהתחביבים האלה נראים לרוב הבחורות רומנטיים או משו... ועוד שאלה, למה כלכך הרבה איפור?! 

לאהוב זה הטוב שבטוב.

אויי אחי אחי (:

מהדברים שלך נשמע שהגברת באה להצגה רומנטית, וכידוע בהצגות כמו כן בסרטים ושאר פעילויות של אומנות הבמה, המייקאפ- הוא דבר חשוב וקריטי!(ובגלל התאורה הרבה לא חוסכים ממנו).
לכן, (כנראה היא כ"כ בודדה בלילות הקרים... ) אז היא החליטה לבוא להופעת חייה.

כנראה שמעה דברים טובים (:

בקיצור, בחורה נורמלית וחכמה, היא אחת שלא אומרת את כל האמת ("אני מתכתבת בפורום בשעות לילה מאוחרות")
אבל נותנת הצצה שפויה לחיים שלה ("אני אוהבת לצאת עם חברות, לקרוא הרבה, ואני מכורה לפרוזן יוגורט")

בהצלחה  (:

נ.ב:
אני כבר מיסיס פייק סמייל!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התחביבים של הנקבות. שתי שאלות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext