בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אין קיצבה - ויאתיו מקהלת טריולה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2012 22:41 לינק ישיר 
אין קיצבה - ויאתיו מקהלת טריולה

http://www.youtube.com/watch?v=aVLu35fF6B4

תוקן על ידי יעפ ב- 06/09/2012 22:43:08

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2012 19:46 לינק ישיר 

עדיין לא הבנתי מדוע מקהלה שכל חבריה הם חרדים אשכנזים שרים בהברה שלא כהרגלם? א) זה לא נשמע טבעי. ב) אם היו דתיים במקהלה או שהמנצח דתי וזה ההברה שהוא רגיל אליה, ניחא. אבל חרדי שרגיל להתבטאות ולהתפלל בהברה אחרת מדוע יתעטף בטלית שלא שלו? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2012 10:26 לינק ישיר 

בס"ד

לידידי שרוליק,יענקלה ונחי וכל שאר החבר'ה.
אל תראו ואל תחתו.
צרי עין ומה שנקרא באידיש אומפרגינערס (ובתרגום חופשי לא מפרגנים), תמיד יהיו.
אל תתרגשו, סעו כל הזמן קדימה, ובעז"ה תעלו ותתעלו.
ממי שמכיר אתכם ומפרגן לכם מאד מאד,
KOLDODI

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2012 09:32 לינק ישיר 

נורופן -נא להזדהות בבקשה !!!! לפי הידע המוזיקלי הרב שאמור להיות לך לאור תגובתך, אתה וודאי מוכר לציבור, או שבחרת להיות נחבא אל הכלים ולהסתיר מעיני הדור את כישוריך המבורכים [וזה לא נראה לי] 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 16:17 לינק ישיר 

אינני מבין על מה הסערה? מקהלה חדשה שזה עתה חרטה על דיגלה שהיא סגנון אחר קצת ממה שאנחנו רגילים. תנו לה צ'אנס, תנו לה להיכנס לשוק, אז מה אם זה לא מה שאתם רגילים לשמוע. אך מכאן ועד ל..... כל האמור לעיל. צר לי אך - נסחפתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 11:00 לינק ישיר 

חזנות 2000 נראה לי שאתה צריך לקנות פופקרן בשקים (את השק תשמור להקאה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 03:41 לינק ישיר 

ויאתיו המפורסם, אגב אני בטוח שיש מלחין ליצירה הנפלאה הזאת, ממה שאני שמעתי היא מיוחסת לר' שלום שבדרון זצ"ל שהיה הבעל תפילה בישיבת חברון 
נכחתי בקונצרט החזנות בה הופיעה מקהלת טריולה, קונצרט ראשון של המקהלה עם הכנה קשה ומפרכת של שבועיים, המקהלה הוכיחה את עצמה שעתידה לפניה, ישראל החזן המנצח והפסתרן בהצלחה בהצלחה בהצלחה (על כל אחד בנפרד)
הרבה הצלחה למקהלה
שנה טובה כתיבה וחתימה טובה
לייזר

תוקן על ידי קולני ב- 09/09/2012 03:44:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 03:27 לינק ישיר 

אתה לא יוסי שוורץ! ואני צנצנת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 02:28 לינק ישיר 

אני מבין שישנם כל מני מחשבות שאני מנצח הלוואי והייתי מנצח ואני גם לא מתיימר להיות אתם מוזמנים להמשיך לחשוב שאני המנצח הדגול יוסיששששש שהוא גם סוג של בדיחה מהלכת על 2 אך זה לא העניין! מר פסיכולוג הידע שלך במוזיקה שואף לאפס לא צריך את הפרטיטורה של המקהלה בשביל לדעת שיש קוינטות מקבילו אני יכול להצביע לך גם על המקומות בהם שומעים קוינטות מקבילות בהקלטה! ולסיום ישראל לא תלמיד של אלי יפה הוא שר במקהלה דל אלי וקיבל ממנו מאסטר קלאס אחד! אבל תלמיד ממש לא!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2012 20:32 לינק ישיר 

אני שמעתי כמה פעמים את הקטע שהועלה, ובמשפט אחד אסכם את התרשמותי : "יש עתיד" - מקהלה עם רוח צעירה ורעננה, מנצח גאון במוזיקה, חבר'ה שאוהבים מוזיקה וחזנות, שירה יוצאת מן הכלל, אני מאמין שהם עוד יפתיעו, שבתות חזנות ועוד. המון הצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2012 16:37 לינק ישיר 

המקהלה באמת לא נשמעת משהו...
פונקציה של עבודה והתפתחות.
אני שואל מה קרה לניק יוסיש? הוא כבר לא מתאים "למנצח הדגול"? נורופן נשמע יותר "ניצוחי"?
אגב מי שרוצה את הניק שלי להשכרה, מוזמן... במחיר סימלי בלבד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2012 16:31 לינק ישיר 

מר נורופן, למרות שתגובתך משתמעת שבאה ממטרה שלילית, בכל אופן אמרתי לענות בקצרה על דבריך.

אני מכיר מקרוב את ישראל מונק ואת העיבודים שלו, והייתי רוצה להתייחס לטענותיך המוזיקליות אחת אחת:

1. כתבת "אבל: השירה שלהם לא נקיה ולא מתורבתת הם שרים בפוזיציות שונות הם עושים כל מני גליסנדו בין צליל לצליל מה שתורם לתחושה שזו מקהלה של מפהקים!. זה לגבי איכות הזמרים".

בשבועיים של עבודה אני לא חושב שאפשר לצפות ליותר מזה (מקהלה שלפני חודשיים לא הייתה קיימת).

2. כתבת "ישראל כותב עיבודים למקהלה ל3 קולות מה שגורם למקהלה להישמע כמו להקת החברה כיון שאין להם בסיס א״א לבנות מקהלה ללא בסיס חייבים באסים עלייהם המקהלה יושבת! המושג של כתיבה לשלוש קולות היה בדרך כלל לשלוש סולנים ולא ! לשלושה סקציות! עכשיו שורש הבעיה היא שלאן שישראל לא מוביל תמיד הוא נתקל בבעיה שיש לו תנועה מקבילה בקוינטות מכיון שהוא חייב טוניקה תרצה וקוינטה באקורד ! כמובן שישראל מצליח קצת להערים על הבעיה פה ושם אבל מה שקורה זה שהכיוונים לא ברורים ההרמוניה לא מתפתחת לכיון שהוא מוביל תמיד זה נפתר למקום לא טוב זה נשמע כאילו שהוא אולץ לפתור את זה בע״כ לשם ( או שהוא מטומטם וזה לא נראה לי ) בקיצור א״א להקים מקהלה ב3 קולות ב3 קולות אפשר לשיר זמירות שבת יפה לעשות. שמח לא לבנות מקהלה ! או הרכב וווקאלי שילווה חזנים או סתם מוזיקה בצורה מקצועית! "

ראשית, להקת טריולה אכן באה להביא משהו שונה ואחר משאר מקהלות החזנות, אבל לענייניו, אני מכיר אישית את העיבודים ואני יכול להעיד שאתה לא מכיר אותם, כי כמעת אין שם כמעט קוינטות מקבילות, ובודאי שלא טרצות מכפילות.... איך הוא עושה את זה? תבקש ממנו את הפירטטורה ותשכיל קצת.!

3. כתבת, "ישראל לא נולד לנצח הוא מכניס בהססנות הוא אינו יודע מה זה ווקאל הוא אינו מבין שום דבר בהפקת צליל כך שהוא בפועל לא מנצח על ההרכב הוא רק מזכיר להם מה כתוב בתווים אבל הוא לא מנצח הוא לא עושה מהם מוזיקה הוא לא גורם להם לשיר תרבותי בצבע אחיד בפוזיציה אחידה וכו׳ מה עוד שישראל מנצח כלפלף אין בו עוצמה המספיקה לסחוף את האחר מנצח חייב טמפרמנט הוא כמו מנהיג הוא צריך שכולם ישירו מתוך ידיו ואיך הם ישירו מתוך ידיו אם הוא לא שר מפיו????"

ישראל הוא תלמיד מובהק של מאסטרו אלי יפה, והוא יודע בדיוק איך לנצח ואיך להפיק צלילים, טריולה במהותה באה להביא סגנון אחר ממקהלת חזנות קלאסית, והצלילים וסגנון הפקתם בהתאם.  אך אין חולק שמגוון הצלילים והסאונד הוא משהו מיוחד.

אם יש לך ויכוח מקצועי כל שהו עמו, אתה בוודאי מכיר היטב את מספר הטלפון שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2012 15:03 לינק ישיר 

שנייה אני רץ להביא פופקורן
איפה אחזתי.. רגע מה יש כאן אאוטינג???
שנייה אני מביא גם קולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2012 14:57 לינק ישיר 

נורופן,

הייתי מאוד שמח אם היו לי קטעים ביוטיוב, והייתי עוד יותר שמח אם היה לי דו גבוה, כנראה שהפעם לא עלית עלי...
מה שברור הוא, שאת אישיותך הכל מכירים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2012 14:56 לינק ישיר 

יש תיעוד מלא למנצח הדגול נורופן שאף עמד בתוקף לפרסם את לפלפיותו.מתאים לך הכדור.איפה אתה בסליחות??

15:08:18

תוקן על ידי יעפ ב- 07/09/2012 15:13:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2012 14:48 לינק ישיר 

הגננת הוא הרביץ לי קודם
לא נכון הוא הרביץ לי
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אין קיצבה - ויאתיו מקהלת טריולה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext