הזמן עובר ואת נשארת בי. הדמעות הזולגות על לחייך, בזמן שאת מספרת את מה שאני לא רוצה לדעת, לא עוזבות אותי. שתי עיניך המתחננות "אל תלך" עדיין, עדיין יוקדות בי. רעש עקביך הנעלם אתך לעד עדיין מצלצל בי. לכל מקום את רודפת אותי, רודפת ותופסת, לא נותנת מנוחה. מפחד לפגוש בך ובכל אחת מחפש אותך, מחפש ולא מוצא.
אמרתי לך שאני לא יכול, כי באמת לא יכולתי. ביקשתי סליחה, ואת הלכת, הלכת ולא סלחת. לא סלחת כי האמנת בי. האמנת שאהיה אתך תמיד, בכל מצב. האמנת, כי גרמתי לך להאמין.
נסעתי לכותל ובכיתי, בכיתי שהרסתי אותך, שהרסתי אותי. בכיתי כי אתך הרגשתי שאנחנו לבד גם שמסביבנו היו המון. בכיתי שאת אמיתית כדי להסתיר או לשקר. בכיתי כי אהבתי אותך.
רציתי לבקש ממך סליחה לשנה החדשה, אבל היום הוא התקשר וסיפר שהתארסת. הקול שלו צבט, אבל גם חתם את מה שעד היום לא נסגר. מקווה בקרוב לשכוח הכול. מזל טוב.
נשלח ב-19/9/2012 01:34
כמעט החמצתי ת'אשכול.....
אצל גברים רגש הוא ערך מוסף.
נשלח ב-14/9/2012 00:24
איזה כיף לי....:)
יאללה הגיע הזמן! אולי יצא משו, למרות שלא נראה לי...סתם, סתם.....:)
נשלח ב-13/9/2012 23:57
את המחמאה הכי אהבתי מה שהזכרתי בתגובתי הקודמת פשוט גרם לי לצחקק. וחוצמיזה אני לא כותבת שירים...
נשלח ב-13/9/2012 23:56
ודווקא ת'מחמאה לא אהבת...:(
נשלח ב-13/9/2012 23:51
חחחחחח אהבתי את ה-!!!! וה- ???? וה-..... טואוב ;)-
נשלח ב-13/9/2012 23:43
חדשונט כתב:
מהו הסגנון שלי???? (אתה יכול לשלוח לי לפרטי ;) וזה שיר אמיתי, ברור שלא אני כתבתי אתזה, לדעתי יפה... ואם אתה לא מכיר אותו אז אחההההממממ.... הנה לך: "סיפור של הלב"
דבר ראשון, היה בשיר לפחות 10 סימנים כאלה ! ועשרים ? כנראה יותר... בנוסף כל מילה 12-15 הייתה- ה' וגם הוא לא היה מספיק אופטימי בשבילך... (וזאת מחמאה:)
שמעתי עכשיו ת'שיר... פסדר....
נשלח ב-13/9/2012 01:24
מהו הסגנון שלי???? (אתה יכול לשלוח לי לפרטי ;) וזה שיר אמיתי, ברור שלא אני כתבתי אתזה, לדעתי יפה... ואם אתה לא מכיר אותו אז אחההההממממ.... הנה לך: "סיפור של הלב"
נשלח ב-12/9/2012 21:27
חדשונט כתב:
להיפגע להירגע לזכור את כל מי שנגע
להשתנות להיבנות להישען על אמונות לחבק את הבדידות לשוב אל הילדות לדמיין שטוב יותר ואז לחזור למציאות להחיות את מה שמת לחפש את האמת לתכנן את הבריחה לשקר לעצמך לנצח את החושך ללחוץ יד לאושר לחשוב שזה הסוף ואז לקום לבד בבוקר
הזמן עובר הוא לא נרדם נשבר אוהב ושוב כואב זה הסיפור של כל אדם זה סיפור של הלב.
לגלות את הפרידה וכוח מפלדה לסמוך על חברים לאסוף את השברים לחזור לישון באור פתאום להיות גיבור להבין שממשיכים לטפס מתוך הבור לרקום משמעויות וללמוד מטעויות לשבור את הכללים לדעת שמילים הן רק מילים הן רק מילים לשאוף למנוחה לנשום קצת לרווחה
להישאר ולספר את הסיפור שלך
נשלח ב-12/9/2012 21:17
חדשונט כתב:
קטנה צודקת זה נשמע כאילו היה לך בלב גם אותה וגם את ההיא מהלימודים... באמת קשה לעזוב שתיים בבת אחת...
נשלח ב-12/9/2012 21:12
טיע כתב:
אתה כותב ממש יפה! בא לי לאחל לך שתעבור עוד סיפורים כדי שיהיה לנו מה לקרא, אבל מכיון שיש כאן שמץ של קללה אז אני אומרת אל תכתוב כלום ובלבד שלא תצטרך לסבול.
לקרוא כזאת מחמאה, איזה כיף לי....
נשלח ב-12/9/2012 21:08
אני_הקטנה כתב:
מהאשכול של אתמול אני כבר לא יודעת מה לחשוב... והיום, בכלל...
=)
הכי טוב לא לחשוב...
נשלח ב-12/9/2012 13:50
להיפגע להירגע לזכור את כל מי שנגע
להשתנות להיבנות להישען על אמונות לחבק את הבדידות לשוב אל הילדות לדמיין שטוב יותר ואז לחזור למציאות להחיות את מה שמת לחפש את האמת לתכנן את הבריחה לשקר לעצמך לנצח את החושך ללחוץ יד לאושר לחשוב שזה הסוף ואז לקום לבד בבוקר
הזמן עובר הוא לא נרדם נשבר אוהב ושוב כואב זה הסיפור של כל אדם זה סיפור של הלב.
לגלות את הפרידה וכוח מפלדה לסמוך על חברים לאסוף את השברים לחזור לישון באור פתאום להיות גיבור להבין שממשיכים לטפס מתוך הבור לרקום משמעויות וללמוד מטעויות לשבור את הכללים לדעת שמילים הן רק מילים הן רק מילים לשאוף למנוחה לנשום קצת לרווחה
להישאר ולספר את הסיפור שלך
נשלח ב-12/9/2012 11:36
בס"ד
כתיבה יפה,אך לא הבנתי אם לא רצית בה למה נשמע שאתה מצטער שהיא נהייתה כלה? פיצול אישיות?
נשלח ב-12/9/2012 09:44
אחינו.... כתבת יפה ונוגע... (כמו תמיד!!) מחכים שתבשר לנו בשו''ט...
נשלח ב-12/9/2012 09:34
איזה עצוב..... קל להזדהות בתור בחורה. אם האוטובוס חלף, תבוא מונית...