| נשלח ב-14/9/2012 12:26 |
|
| |
האם יהודה משי זהב רצח את ר' אליעזר זילבר הי"ד?
 | | בתמונה האמצעית ר' אליעזר הי"ד בדולרים אצל הרבי מחב"ד בתמונה התחתונה בודק אתרוג |
יש גבול לחוצפה, לכתוב רשימה לבקש סליחה מכל מי שהוא יכול ללעוג להם רק לא ממי שהוא חייב לבקש סליחה, זה עובר כל גבול ולכן אני כותב שורות אלו
בטור שכתב היום יהודה משי זהב ב'בחדרי חרדים' הוא מבקש כל מיני סליחות ובין היתר הוא כותב כך: - "מבעלי אתרי הרכילות, המקווה נייעס, וקווי נייעס, על כאשר אחד מהחבורה נפל לצרה או כאשר שמו השתרבב בסיפור לעז כלשהו: שמחנו יחד אתכם לאיד, בחטטנות, ובלהט הרכילות ליקקנו את אצבעותינו אחרי ששתינו את דמו של הקרבן במנות של פחות מרביעית, כפית כפית". ע"כ סוף ציטוט, לכאורה נופת צופים
אבל בואו וראו במה ובמי מדובר. יהודה משי זהב קיבל 50 אלף דולר מאליעזר קסטענבאום מסאטמאר להביא אדם מישראל ולרצוח אותי פשוטו כמשמעו, הוא המתין לצד ביתי הוא ידע כי ביום שלישי ב-12 בלילה אני הולך לדפוס ואז אמורים היו לחטוף ולרצוח אותי. אבל מה עשה הקב"ה, בשעה 10 התקלקלו המחשבים והגיע ר' אליעזר זילבר מבעלי 'מידוווד מחשבים' לתקן את המחשב, והוא זה שיצא מן המשרד שהיה אז במרתף שבביתי, הוא היה בטוח שזה אני והוא עם עוד כמה שהביא מהארץ התנפלו עליו חטפו אותו הכניסו אותו לווען והיכו אותו מכות רצח ציוו עליו לומר ווידוי אמרו לו אתה בידיים של סאטמאר תאמר ווידוי. הוא צעק אני לא שאולזון ועל כל צעקה כזו אמרו לו אתה משקר ועוד פעם סכין בבטנו, כך הוא חטף 11 פעמים את הסכין. הם בדקו בכיסו וקלטו כי טעו וזרקו אותו כשהוא מתבוסס בדמו ברחוב 51 בבורו פארק ליד השדרה ה-16. היה לו נס שעבר אדם וראה אותו מתבוסס בדמו הזמין מהר אמבולנס והובהל לבית החולים וכך הצילו את חייו אבל הוא איבד הרבה שנים מאז הוא הסתבך רפואית והלך לעולמו לאחר כמה שנים, ה' יקום דמו
יהודה משי זהב ביום מן הימים טלפן לר' אליעזר זילבר הי"ד וביקש להיפגש עמו, ר' אליעזר שידע במה מדובר טלפן אלי וסיפר לי זאת ואמרתי לו תקליט כל מילה, יהודה דיבר ואמר לו כי הוא בא לבקש סליחה, התכנית היתה לתפוס את שאולזון ובטעות תפסו אותך ואני רוצה לבקש מחילה. ר' אליעזר שאל אותו איך עושים דבר כזה לרצוח אדם? והוא אמר לו, אליעזר קסטענבאום מראשי סאטמאר שילם 50 אלף דולר עבור המעשה ולכן עשיתי זאת, הוא המשיך ושאל אם מישהו נותן כסף מותר לרצוח? אז הוא אמר לו כי היה לו היתר מרבני סאטמאר והעדה החרדית
יהודה לא ידע שדבריו הוקלטו
עד היום הזה הוא לא בא לבקש מחילה מאשתו של ר' אליעזר הי"ד ומילדיו על המעשה שעשה, ולכן אין לעג גדול יותר כשהוא מבקש מחילה מנושאים כלליים. קודם שינקה את עצמו מן המעשה אשר עשה שאין עליה מחילה לא בעולם הזה ולא בעולם הבא
ר' אליעזר זילבר הי"ד הוא נכדו של גדול פוסקי הדורות האחרונים בעל השיעורים ר' חיים נאה זצ"ל
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2021 16:20 |
|
| |
על לשוה"ר נאמר "כמתלהלה היורה חיצים ואומר הלא משחק אני" מילים יכולות להרוג!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2021 11:55 |
|
| |
הסבתות שלנו היו רגילות לומר: 'עהר מעג טאהן און איך טאר נישט ריידען?! תרגום ופירוש: לו [למי שמספרים עליו] מותר לעשות ולנו אסור לדבר!? כך בפרשת חיים שאולזון ואליעזר זילבר (הכרתי אותו ואף ביקרתי בחנות המחשבים שלו, והופתעתי שאז לא יכולתי כמעט למצוא ברחבי נ"י ווינדוס בעברית ...! שהייתה ברח' 55 בבורו פארק בניו יורק. ואף פגשתיו אח"כ כשעלה לארץ והיה מבקר בירושלים. על סאטמאר, על קסטנבאום, על משי זהב, על אהרן גראטנר מדובר שהם פושעים שעשו ניסיון לרצח, ומי יודע אם שאולזון היה נופל לידם, היו מסתפקים בדקירות ולא עושים 'ווידוי הריגה' כמנהג הפושעים. לעומת זה מנסים אחדים להעמיד כאשם את שאולזון, והלוא לכל הדעות הוא אינו יותר מאשר מדבר, וא"כ הרי לנו מי שעושים מול מי שמדברים, ועולה על דעתכם לדרוש אותם יחד באותו גינוי?! אתמהא! ולבאבא ה'צדיק פועל ישועות' ממשרדו בבורו פרק (רח' 51 כמדומני) 'יוסל שיינבערגער' ייאמר שנתקיים בנכדו ובנו: 'סוף גנב לתליה'! 'לתפארת מדינת ישראל' ולכבוד 'פרס ישראל'!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2021 09:47 |
|
| |
איני_מכיר
| אני_שוויצר כתב: |  | נו נו, אבל תכלס לבלוג שלו יש הצלחה מסחרחרת. |
|
יש תאווה מיוחדת בלשה"ר ורכילות .. ושאולזון שר"י הוא כמו פסל מיכה , חי כדי להחטיא את עם ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2021 01:58 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2021 01:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 14:39 |
|
| |
| בלתי_קרוא כתב: |  | האם זה הנדון כאן, איזה קו משי זהב צריך לקחת?
הנדון הוא האם הבמה הזו היא במה לנסות להביא דברים לידיעת הציבור או במה לחיסול חשבונות.
מכיוון שר' אליעזר זילבר לא נרצח, כותרת כזו היא כותרת חיסול חשבונות.
המקור הוכח כלא אמין, וחומרת המעשה לא כל כך משנה מכיוון שאין לנו דרך לדעת מי היה מעורב, מה בדיוק קרה, ולמה.
זה שקיים מעשים כאלו בציבור שלנו ידוע, אז אפשר לפתוח אשכול כל יום על האלימות שקיימת בסאטמאר, ויזניץ, בעלז, פונוביז, בריסק, מיר, חברון וכו'
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 14:37 |
|
| |
בלקול, שנה טובה. כרגיל, משנתך קב ונקי. הערתך נכונה, ואולי אקיים "שומע לעצה חכם".
ה_משפוחה, לא הבנתי כלל וכלל את שאלתך. מה לי ולמשי זהב?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 14:33 |
|
| |
| בלקול כתב: |  | אם יורשה לי להתערב, ראשית לאור היום, ולאחר קריאת כמה אשכולות בהם כיכבת, האמת, שאני די נהנה מעקשנותך, ומרצונך להוציא את האמת לאור היום, אבל אתה צריך להבין שבכל וויכוח פוליטי, לעולם לא תצליח לשכנע את הצד השני בוויכוח כזה שמתנהל בצורה של עימות, כיוון שבאופן אוטומטי הצד השני מתכנס בעמדתו ונתלה בפרטים מסויימים שהוא כן צודק בהם, ועי"ז הוא מוכיח (גם לעצמו) שהוא צודק, מצד שני בוויכוח כזה הרבה פעמים מצליחים לשכנע את הצופים האחרים בוויכוח, וזה בעצם הרצון העז להמשיך ולומר את המילה האחרונה בוויכוח כזה, (כי אם הייתם שניכם בחדר סגור, בטוח הייתם מסיימים את הוויכוח מזמן), ולכן רציתי לומר לך, שלדעתי על ידי הודעות מסוג כזה של ירידה לפרטים אתה רק גורם לאחרים לא לרצות להיות בצד שלך ולהשתכנע, כיוון שזה יוצר להם ריאקציה גם מתוכן הדברים, כעיקרון אתה צריך להבין, שאם תעצור את הפינג פונג אחרי פעמיים שלוש, אנשים הרבה יותר יתאמצו להבין את דבריך, ולדעתי עם כשרון הסברה מוצלח כמו שלך, בדרך כלל תצליח לשכנע.
לא התכוונתי שיצא לי כל כך ארוך, אז תגובה לעצם הנושא בתגובה הבאה... |
|
מסכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 14:32 |
|
| |
האם זה הנדון כאן, איזה קו משי זהב צריך לקחת? הנדון הוא האם הבמה הזו היא במה לנסות להביא דברים לידיעת הציבור או במה לחיסול חשבונות.
מכיוון שר' אליעזר זילבר לא נרצח, כותרת כזו היא כותרת חיסול חשבונות. המקור הוכח כלא אמין, וחומרת המעשה לא כל כך משנה מכיוון שאין לנו דרך לדעת מי היה מעורב, מה בדיוק קרה, ולמה. זה שקיים מעשים כאלו בציבור שלנו ידוע, אז אפשר לפתוח אשכול כל יום על האלימות שקיימת בסאטמאר, ויזניץ, בעלז, פונוביז, בריסק, מיר, חברון וכו'
תוקן על ידי בלתי_קרוא ב- 28/09/2012 14:32:47
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 13:58 |
|
| |
הבנתי החשיבה שלנו שונה, כל אחד ראה פה משהו אחר כט"ס
תוקן על ידי ה_משפוחע ב- 28/09/2012 14:46:47
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 13:40 |
|
| |
לעצם הנושא, לדעתי הוויכוח כאן בין אור היום לבין רוב הניקים המתנגדים הוא בנקודת המבט: רוב הניקים באים מהצד של תוכן הדברים, אם מספרים על אישיות מפורסמת שכמעט רצחה, באמת אין הרבה מקום להרבות בדברים, מבחינת ההיבט על עצם המעשה ויותר מצד הנפגעים כלפי התוקף, שאין הבדל בין אדם שכמעט רצחו אותו לבין אדם שרצחו את קרובו, כיוון שבשני המקרים המעשה חמור ומותיר צלקות וכו' וכו'. לעומת זאת אור היום מסתכל יותר על מטרת פותח האשכול, כפי שחזר כמה פעמים בהודעותיו, ולפי העיתוי גם אכן נראה שהוא צודק, שפותח האשכול לא מרחם על ר"א זילבר, ואפילו לא בא לשפוט את חומרת המעשה, אלא רק להשמיץ את מ"ז, ובזה וודאי שצריך לדייק היטב, כיוון שאדם שמשמיץ צריך להיות מספיק הוגן כדי לספק לקורא את התמונה המלאה, שישפוט ויחליט מה דעתו על אותו מושמץ, וכל ניסיון ניפוח, אפילו בדברים שוליים, מראה על אינטרס אישי כבד, ועל חוסר אמון בסיסי.
בתקווה שהצלחתי להבהיר עצמי כראוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 13:32 |
|
| |
אם יורשה לי להתערב, ראשית לאור היום, ולאחר קריאת כמה אשכולות בהם כיכבת, האמת, שאני די נהנה מעקשנותך, ומרצונך להוציא את האמת לאור היום, אבל אתה צריך להבין שבכל וויכוח פוליטי, לעולם לא תצליח לשכנע את הצד השני בוויכוח כזה שמתנהל בצורה של עימות, כיוון שבאופן אוטומטי הצד השני מתכנס בעמדתו ונתלה בפרטים מסויימים שהוא כן צודק בהם, ועי"ז הוא מוכיח (גם לעצמו) שהוא צודק, מצד שני בוויכוח כזה הרבה פעמים מצליחים לשכנע את הצופים האחרים בוויכוח, וזה בעצם הרצון העז להמשיך ולומר את המילה האחרונה בוויכוח כזה, (כי אם הייתם שניכם בחדר סגור, בטוח הייתם מסיימים את הוויכוח מזמן), ולכן רציתי לומר לך, שלדעתי על ידי הודעות מסוג כזה של ירידה לפרטים אתה רק גורם לאחרים לא לרצות להיות בצד שלך ולהשתכנע, כיוון שזה יוצר להם ריאקציה גם מתוכן הדברים, כעיקרון אתה צריך להבין, שאם תעצור את הפינג פונג אחרי פעמיים שלוש, אנשים הרבה יותר יתאמצו להבין את דבריך, ולדעתי עם כשרון הסברה מוצלח כמו שלך, בדרך כלל תצליח לשכנע.
לא התכוונתי שיצא לי כל כך ארוך, אז תגובה לעצם הנושא בתגובה הבאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 12:48 |
|
| |
והנה דוגמא: נניח שעומד אדם לדין על אונס. אני אבוא ואוכיח שהוא עשה דברים חמורים, אבל לא אנס.
יבוא ניק אחד ויאשים אותי שאני בעד אנסים. וניק אחר יאשים אותי: "אין הבדל בין אונס למעשים אחרים, הכל אותו דבר!"
הם צודקים? כמובן שלא. ואם יעמידו אדם לדין על רצח. ואני אוכיח שהלא לא רוצח אלא רק שודד אלים ותוקף אכזרי. זה אומר שאני בעד שודדים? מה הקשר? למה להסחף?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 12:14 |
|
| |
ואני חושב שמאד מביש, להשוות תקיפה אכזרית ככל שתהיה, לרצח. מי שאין לו פרופורציות, אז לעלם הדעה שלו לא תהיה בעלת משקל. כי תמיד הוא נסחף ושוקל כל דבר בשטחיות.
מביש ולא מוסרי.
התקיפה, לא מאד חמורה בעיני המשפוחע עד לדרגת רצח, אלא שפיכות דמים זילא בעיניה, ולכן הוא אומר שזה כמו תקיפה. [וכעין זה יש בגמרא ביומא, טהרה חמירא להו או שפיכות דמים קילא להו]
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2012 11:38 |
|
| |
טועה אתה טעות מרה ראשלצ יקירי
דווקא בסיפור האם המרעיבה הייתי בצד השני, שלא קנה את הסיפור, לפחות בהתחלה
עד שמאן דהו טען באוזניי טענות כלשהן, מאז אין לי דיעה בסיפור, מחוסר ידיעה. (אני לא צריך להתעקש על זה שהיא דווקא כן הרעיבה רק בשביל להוכיח לעצמי שאני לא חרדי קלאסי, עברתי את השלב הזה...)
גם כאן לא טענתי שהיה ניסיון לרצח, או האם משי זהב היה מעורב או לא, אין לי מושג
אבל ההתדיינות האם זה היה רק ניסיון תקיפה או ניסיון לרצח - זה מה שקומם אותי, כי זה לא יותר טוב. נכון, לרצוח זה חמור מאוד, אבל העובדה שדקרו בן אדם רק בשביל "להפחיד" אותו חמורה לא פחות!!! מדובר בסתימת פיות מהמדרגה הראשונה!!! ומה זה לדקור? בחברה מתוקנת כך פותרים בעיות? ועוד בחברה דתית?
אז הניק אור היום הקדיש שבוע ימים כדי להוכיח באותות ובמופתים שלא היה "רוצח מומחה" (ספור בהודעות שלו אני מאמין שהביטוי הזה חוזר על עצמו לפחות 10 פעמים) אלא "רק" ניסיון תקיפה בסכין, תוך ירידה קטנונית לפרטים ודיוק במילה כזו או אחרת, והעיקר להוציא את שאולוזון שקרן, כאילו הוא מעניין מישהו
אני חושב שזה מאוד מביש להגן בכזו צורה על מעשה כזה...
|
|
|
|
|