| נשלח ב-19/9/2012 09:54 |
|
| |
לידיעת הציבור!!
כל המידע שאני רושם פה הכל זה בגלל השקעת המנהלים בפורום מתחדש זה. קונטרול איזה השקעה...לא ראיתי הרבה מנהלים אם כזו השקעה... כנראה "קורדובה" משלם טוב...חחח.
תוקן על ידי שמחה_ריף ב- 19/09/2012 09:54:32
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 10:46 |
|
| |
כמה כסף אפשר להרוויח כמנהל פורום.?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 14:41 |
|
| |
אני חושב, שזה אמור להיות אינטרס משותף של כולם, בגלל פתיחות הפורום לכולם. בפורום זה ניתן להגיב ולעלות נושאים, כמתבקש מפורום באינטרנט, בכפוף לחוקת הפורום. ואני מבקש ממך אל תעלה נושאים רק בפורום השכן, אלא גם פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 17:04 |
|
| |
נכון מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 23:22 |
|
| |
| נiבמבר כתב: |  | כמה כסף אפשר להרוויח כמנהל פורום.? |
|
הפעילות שלנו בפורום (המנהלים) איננה למטרות רווח. אנו משתדלים לתרום ככל יכולתנו כדי להביא לכאן עידכונים, נושאים מעניינים ועוד. שאיפתנו היא שיצטרפו לפורום בני-ברק כמה שיותר חברים. (כאמור, הפורום פתוח לכתיבה וקריאה לכל אחד ואחת וללא צורך במתן אישור מיוחד). לאחרונה, ניכרת מגמת עלייה (מכובדת!) בכמות התגובות והצפיות בפורום. והכל הודות לכם! המשך השתתפות נעימה לכל החברים!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2012 23:23 |
|
| |
| אבן_היחיד כתב: |  | אני חושב, שזה אמור להיות אינטרס משותף של כולם, בגלל פתיחות הפורום לכולם.
בפורום זה ניתן להגיב ולעלות נושאים, כמתבקש מפורום באינטרנט, בכפוף לחוקת הפורום.
ואני מבקש ממך אל תעלה נושאים רק בפורום השכן, אלא גם פה.
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2012 01:02 |
|
| |
אחלה פורום
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2012 10:21 |
|
| |
| קונטרול כתב: |  | כמה כסף אפשר להרוויח כמנהל פורום.?
הפעילות שלנו בפורום (המנהלים) איננה למטרות רווח. אנו משתדלים לתרום ככל יכולתנו כדי להביא לכאן עידכונים, נושאים מעניינים ועוד. שאיפתנו היא שיצטרפו לפורום בני-ברק כמה שיותר חברים. (כאמור, הפורום פתוח לכתיבה וקריאה לכל אחד ואחת וללא צורך במתן אישור מיוחד). לאחרונה, ניכרת מגמת עלייה (מכובדת!) בכמות התגובות והצפיות בפורום. והכל הודות לכם! המשך השתתפות נעימה לכל החברים! |
|
טוב מאד!! עלו והצליחו!!.
|
|
|
|
|