בית פורומים שידוכי חרדים

על איזו סיבה נשללות אצלכם הכי הרבה הצעות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2012 23:44 לינק ישיר 
על איזו סיבה נשללות אצלכם הכי הרבה הצעות?

היא לא מספיק: א. חזקה (בדת) ב. משכילה ג. מוכשרת ד. נוחת מזג ה. מעניינתו ו. מיוחסת

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 19/09/2012 23:58:37

. איך .שכחתי (מכה על חטא!) גורם נוסף: יפה

תוקן על ידי נערתהבזק ב- 20/09/2012 00:06:19

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2012 14:53 לינק ישיר 

* חוסר איסטטיקה 
* שמן 
*רזה מידי 
* חוסר יראת שמיים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 14:48 לינק ישיר 

מבריקה כתב:
זה כבר בגדר מותרות
חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 14:47 לינק ישיר 

א.עוד לפני הפגישה -משו בבירורים לא התאים(נתונים לא מספיק טובים..מראה...כסף..אצטרה)
ב.כשנפגשתי-* השיחה לא זרמה מספיק *המראה שלו דוחה אותי *הוא לא מענין אותי. *השקפות שונות

האמת כבדה על כן מעטים הם נושאיה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 00:31 לינק ישיר 

זה כבר בגדר מותרות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2012 00:23 לינק ישיר 

אפשר גם בקיוסק... טיפלה יותר יקר..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2012 23:29 לינק ישיר 

אם אין קליק!

ולכל החכמים שאומרים ש'קליק' קונים במכולת... אין לי כוח להסביר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2012 22:27 לינק ישיר 

חזקה בגוף... הולכים מכות לא? צריך שיהיה פייר..
וברצינות, אצלי זה על משכילה ומוכשרת.
רמה דתית זה משו שעוברים כבר בשלב הבירורים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2012 00:20 לינק ישיר 

נוחת מזג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2012 23:44 לינק ישיר 

חוסר עניין פנימי. קצבי לב שונים (אחד הדברים היותר מתסכלים) אגב, כבר קרה שעניינים לא זרמו מעודף טוב לב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2012 23:24 לינק ישיר 

נערתהבזק כתב:
הרשו לי לשנות טיפה את ניסוח השאלה. נניח שנפגשתם כבר יותר משתי פגישות והשלישית/רביעית/חמישית הכריעה את הכף לשלילה. עכשיו- בחרו אחת מהאופציות....

אני כבר לא מנהל סטטיסטיקות, אבל אם נרחיב את אופציה א. ל "חוסר התאמה בהשקפה" אז כנראה שזה זה.
ולמרות שכבר אמרו את זה, ולמרות שכבר ענית, אני מוכרח לחזור ולומר שצורת החשיבה הזאת לא תמיד מתאימה לנושא הפגישות.
סתם למשל: נגיד שישנה בחורה אינטלגנטית, דינמית, ובעלת תחומי ענין מגוונים, שחשוב לה שבחור יאתגר אותה במישור השיכלי וגם יידע להתמודד איתה בשיחה מהירה ודינמית. מן הסתם, לשאלתך, הייתה עונה: ה. לא מספיק מעניין.
והנה קרה מקרה, ופגשה בחור שהיה קצת יותר איטי ממנה, אך למרות זאת מצא חן בעיניה מסיבות אחרות, נגיד טוב ליבו (ובמקרה הוא גם היה חתיך). האם ייתכן? נראה לי שכן.
עכשיו, לגבי כל הבחורים הקודמים שהיא הורידה, מה הייתה הסיבה? חוסר עניין? או אולי כי לא היו טובי לב מספיק..? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2012 15:06 לינק ישיר 

משתדכת אני מכיר את התחושה הזו.

אם הלב לא נותן לך אז אל תסגרי כי אח"כ כל החיים תצטערי על זה.

אם בשלב הראשון של הקשר משהו לא זורם הוא לא יזרום לך במשך כל הקשר.
אז חבל סתם לכפות.

אבל אם זו נטו תחושה של פחד אז זה כבר משהו אחר וצריך להתייעץ עם רב או עם מישהו שמבין בזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2012 13:59 לינק ישיר 

נקודהלמחשב כתב:
אני סבור, (אצלי בכ"א) שא"א לבוא ולתחום את זה להגדרה כזאת או אחרת.. משום שהרבה פעמים זה פשוט מכלול של דברי שיוצרים תחושה מסוימת... וכמו שקטנה כתבה - זה חוסר התאמה בנשמה.. משהו לא מתחבר.. לא כובש.. לא גורם לרצות... 
למשל, חסרון בכישרון או ייחוס או השכלה, בעייני זה לא סיבה בכלל להוריד.. אני לא מתחתן עם המשפחה שלך, ובוודאי לא עם הכשרון שלה ואני גם לא מחפש חמורה נושאת ספרים.. אני מחפש - "אשה"!! והמהות של אשה זה "לב".. כך שאילו דברים שמבחינתי זה לא בגלל נושא.. אך ייתכן שבצרוף של כמה דברים זה ישפיע על תחושת הלב שלי. 

זו דעתי.. 
מלחמת התשה. כבר הבהרתי כמה פעמים שאין צורך להסביר את מורכבות החיים. מצד שני נראה לי כי היכולת להגדיר לעצמך ולברור היא יכולת השרדותית! תלמדו לסווג!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 13:27 לינק ישיר 

אה... וכאלה שיש להם שיניים לא מטופחות... זה דוחה!!

ולפעמים הזמן בוחן אותנו, מניח לרגלינו מכשולים, אך לנו יש את הכוחות שלנו. נראה לו שאנחנו י כ ו ל י ם !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2012 13:24 לינק ישיר 

בס"ד
חחחחחחחחחחח תמי4,אהבתי.......מה שקורה אצלי בד"כ מי שהחלטתי בלב שלא מתאימים על המבט ראשון
באמת כשפתח את הפה הבנתי יותר למה באמת לא מתאימים(=

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/09/2012 13:24:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2012 13:12 לינק ישיר 

משתדכת כתב:
כן . הגעתי כמה פעמים לשלב מתקדם של פגישות ופתאום הרגשתי כזו הרגשה של לחץ על הלב, כאילו לא בא לי עליו, מה ז'תומרת לא בא לך עליו? זו כבר פגישה חמישית וצריך לסגור!!!
כן, אבל לא ככה דמיינתי שיהיה בעלי. יש בו משו מוזר. קצת מרוחק... לא מרגישה שבא לי להיקשר אליו ...
ואז את מרגישה שבא לך להוריד אותו, שנמאס לך שמשהו רובץ לך על הלב...

מה זה?????????? הרגשתם ככה? זה אמיתי או שזה סתם יצר הרע?

ראיתי שכתוב בספר שידוכים : "מי שמפחד ואינו יודע ממה הוא מפחד , מזלו חזי ( מזלו הוא רואה) " - יעני הנשמה מרגישה שזה לא הבעשרט שלה !

תוקן על ידי משתדכת ב- 20/09/2012 12:22:34

אני חושב שהרבה מרגישים ככה וזה לא דבר כזה מוזר או משונה.. ובוודאי שזה לא יצר הרע, ולו כי ללב יש את התחושות שלו וזה טבעי ביותר שהלב שלך מכל סיבה שהיא, לא נמשך, מתלהב, מרגיש חשק וכימיה להשקיע בשני..וכו'
ואם זה המצב (ולא משנה כעת מה הסיבה) אז פשוט לא סוגרים כי זה לא שלך! אם זה היה שלך, תהיי בטוחה שהקב"ה היה כבר דואג שתרצי אותו מאד... 

בתמצות, תנשמי לרווחה את פשוט "בת אדם"...:)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > על איזו סיבה נשללות אצלכם הכי הרבה הצעות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext