ראשית דבריי אפתח בבקשת מחילה מכל ניק המשתייך לזרם חבד ועלול לקחת את דבריי כפגיעה.
לא אחת יוצא לי להיתקל בבתי המלון שאני נפגשת בהם בזוגות חבדניקים מדוייטים.
בכל פעם כזו אני תוהה ונזעקת מחדש:
איך, למען ה', בחורה יפיפיה, נראית טוב, מתלבשת סוף ועוד שאר המילים היפות,איך בחורה כזו יוצאת עם בחור שעם כל הכבוד לזקן המעטר את פניו (ואולי דווקא בגללו) נראה כמי שגדול ממנה בעשור לפחות??
איך אפשר לקבל את הזקן הזה, המבולגן, כאילו היה עוד איבר בגוף?? מילא היה הזקן מסורטט ומסודר...
איך אפשר להגיע להתאהבות?
ושוב, מחילה מכל החבדניקים הזיכריים שאולי נפגעו, אני שואלת כי אני באמת לא מבינה.
תודה לעונים.
נשלח ב-22/6/2016 11:10
פרומערית כתבה:
[quote]
IAF990 כתב:
חחח נכון אבל בד'כ אני מצליח להבין למה רציף היקר בחר דווקא בסמיילי זה או אחר. הפעם זה ממש נסתר :)
חייכנית נעלמה מוזר לי שהיא התחתנה ולא כתבה כאן כלום על כך.. בכל מצב לעניין גוף האשכול אין "בעיית התאהבות" לבחורות חבד"יות עם תמימים מזוקנים כי זו המנטליות והאווירה שאותם נשמו מגיל 0 אצל המודרניות שמכירות כבר עולמות נוספים מעבר לחבד אז כן יפריע אבל שתי צדדים למטבע ויש גם בחורים מודרנים שמסדרים ושלום על ישאל תיכף ומייד ממש..:)
אחת שאבא שלה מזוקן, והרבי הנערץ שלה מזוקן, וכולם מסביב מזוקנים, ויש כמה וכמה תמונות מתנוססות על בני משפחה ואדמורים מזוקנים, יהיה זה אך טבעי שהן יצאו עם חבדניקים מזוקנים
חייכנית נעלמה מוזר לי שהיא התחתנה ולא כתבה כאן כלום על כך.. בכל מצב לעניין גוף האשכול אין "בעיית התאהבות" לבחורות חבד"יות עם תמימים מזוקנים כי זו המנטליות והאווירה שאותם נשמו מגיל 0 אצל המודרניות שמכירות כבר עולמות נוספים מעבר לחבד אז כן יפריע אבל שתי צדדים למטבע ויש גם בחורים מודרנים שמסדרים ושלום על ישאל תיכף ומייד ממש..:)
נשלח ב-20/6/2016 20:02
פרומערית כתבה:
ניוטרל כתב:
נו. איפה חייכנית!?!
נשואה כבר, לא? עם בחור שגדול ממנה בכמעט 10 שנים נראה לי, ולא רק נראה בגלל הזקן.. ;-) מסתבר שהיא מצאה פמיניסט